Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 13.06.2012.
11:04
Vestionline, Beta A

Jovanović: Igrali smo požrtvovano i koncentrisano

Trener Partizana Vlade Jovanović rekao je posle pobede nad Crvenom zvezdom u trećoj utakmici finalne serije Superlige, da je ključ trijumfa bio dobra energija njegovih košarkaša.

Treneri "večitih rivala" - Vlada Jovanović i Svetislav Pešić

"Moram da pohvalim igrače koji su igrali jako požrtvovano i koncentrisano. Čestitam im na dobroj energiji, jer je u njoj ključ pobede", rekao je Jovanović posle pobede 78:72 čime su crno-beli poveli sa 2:1 u finalnoj seriji.


"Pred kraj smo imali veliki pad pri velikoj razlici, međutim mi igramo bez prvog centra Raška Katića", dodao je Jovanović.


Trener crno-belih je istakao Dominika Džejmsa i Dragana Milosavljevića jer su podneli veliku sportsku žrtvu.

"Džejms i Milosavljević su podneli veliku sportsku žrtvu jer nisu trenirali od prošle utakmice, kada su dobili nezgodne udarce u mišiće", kazao je Jovanović.


Trener Zvezde Svetislav Pešić ocenio je da je njegova ekipa totalno zakazala u odbrani.


"Totalno zakazali u odbrani, a ona daje sigurnost igračima da donose dobre odluke u napadu. Primili smo 29 poena u drugoj četvrtini, a za poslednje dve ukupno toliko. Ipak, bili smo blizu da preokrenemo rezultat, ali je Partizan zasluženo pobedio", rekao je Pešić i dodao da je suđenje bilo mnogo bolje nego na prethodnim "večitim" derbijima.


"Suđenje je bilo dosta dobro, mnogo bolje nego na prethodnim utakmicama. Sudije su dosta dobro kontrolisale sebe i utakmicu i zaslužio sam tehničku grešku koju sam dobio", kazao je Pešić.


Trener crveno-belih misli su njegovi košarkaši bez razloga u nekim trenucima utakmice tražili pomoć sudija.

"Nismo izdržali pritisak i previše smo gledali posle kraja napada u pravcu sudija i bez razloga tražili nekakvu pomoć. Ostaje nam da se pripremimo i dobijemo sledeću utakmicu", kazao je Pešić.


Sledeća utakmica igraće se u petak u 20 časova u Železniku.

POVEZANE VESTI

Sreda 13.06.2012. 12:04
Честитке Јовановићу за победу и Пешићу за фер понашање!Нервира ме што у свакој утакмици имамо 5-6 мин. "празног хода" и то нам се може осветити на утакмицама са неком бољом екипом.Вероватно је психа у питању!?То се мора поправити јер имамо јако добре играче,играче које би пожелео сваки бољи клуб!Суђење је било колико-толико добро (у односу на прошлу утакмицу!) али мора бити још боље јер судије не смију падати на глуму него их кажњавати техничком па да видимо хоће ли смети поновити!Овако,губи кошарка а играчи добијају "оскара" за неспортско понашање!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online