Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 11.04.2012.
15:55
Vestionline, Alo A

Napadači na Tomasa: Tukli smo ga jer smo bili pijani!

Prema pisanju lista 'Alo', juče su u policiji saslušana trojica momaka koji su priznali da su "napali košarkaša, ali samo zato što su bili pod dejstvom alkohola".

Omar Tomas

Posle saslušanja, pušteni su da se brane sa slobode, a odgovaraće krivično za nasilničko ponašanje.


"Na osnovu izjava očevidaca i policijskih operativnih saznanja, inspektori su priveli trojicu momaka. Oni su priznali krivično delo i izjavili da su košarkaša napali samo zato što su bili pijani i da drugi razlozi ne postoje. Sa njima je bio još jedan momak, za kojim policija intezivno traga", objašnjava izvor iz MUP-a.


Amerikanac Omar Tomas je kobne večeri bio je u društvu prijatelja iz Amerike. Tomasa je jedan od uhapšenih prvo udario laktom prilikom ulaska u klub "Plastik", potom ga još jednom udario s leđa dok je sedeo u klubu i tada je došlo do kraćeg verbalnog sukoba. Posle nekoliko minuta, četvorica momaka napala su Tomasa, koji je pretučen, a prilikom napada korišćena je flaša i takozvani bokseri. Tomas je iste večeri zbog povreda glave odvezen na VMA, gde mu je ukazana lekarska pomoć. Konstatovane su mu lakše telesne povrede nakon čega je u vezi sa čitavim incidentom dao izjavu pripadnicima MUP-a.

Tomas inače važi za mirnog, vaspitanog momka, koji se, po sopstvenom priznaju, zahvaljujući košarci iščupao iz kandži kriminala. Za jedan od svojih najvećih uspeha smatra to što je kao neko ko je odrastao u severnoj Filadelfiji, poznatoj po kriminalu, u 30. godini i dalje živ. Ima završen fakultet, a oženjen je Libankom, s kojom ima dvoje dece i zbog koje je postao pravoslavni vernik. 

Sreda 11.04.2012. 16:34
Ne vidim zašto bi pijanstvo bilo olakšavajuća okolnost. Ja bi im razrezao duple kazne zato što su bili pijani.
Sreda 11.04.2012. 16:45
''Tukli smo ga jer smo bili pijani!'' Pa je li to treba da bude opravdanje?! Jel' treba neko da izgubi zivot,kao onaj americki kosarkas u Rumuniji,zato sto je neko bio pijan ili je nekog popreko pogledao,ili je zvezdas ili zato sto je grobar ili zato sto je crn !!! Mnogo smo bolesno drustvo,generalno,zato da bi se iskorenile ovakve stvari kazne mora da budu RIGOROZNE, pa sledeci put neka se zaleti neko na nekoga. Ova tri momka treba da budu kaznjena zestoko kao svi ostali koji se budu ponasali isto u buducnosti (kaznu povecavati u slucaju da se ne vidi boljitak),i sve za bolje sutra u Srbiji!
Sreda 11.04.2012. 18:16
Moramo pokazati svetu nase čuveno gostoprimstvo! To pre svega ovi mladi ljudi moraju znati..Srbija ce u budućnosti imati valiku zaradu od turizma i nama nikako ne trebaju ovakvi ekscesi!!! Umesto da su momka pozvali na pice..klopu..pokazali kakav smo narod..oni nas brukaju.. Pogotovo sto je decko jos i tamnoput a njihova sudbina..sudbina indijanaca..roma..srba..je veoma slicna kroz istoriju... Deco nasa..ne brukajte Srbiju..strancima uvek pomozite !
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online