Sreda 11.04.2012.
15:55
Vestionline, Alo

Napadači na Tomasa: Tukli smo ga jer smo bili pijani!

Omar Tomas

Posle saslušanja, pušteni su da se brane sa slobode, a odgovaraće krivično za nasilničko ponašanje.


"Na osnovu izjava očevidaca i policijskih operativnih saznanja, inspektori su priveli trojicu momaka. Oni su priznali krivično delo i izjavili da su košarkaša napali samo zato što su bili pijani i da drugi razlozi ne postoje. Sa njima je bio još jedan momak, za kojim policija intezivno traga", objašnjava izvor iz MUP-a.


Amerikanac Omar Tomas je kobne večeri bio je u društvu prijatelja iz Amerike. Tomasa je jedan od uhapšenih prvo udario laktom prilikom ulaska u klub "Plastik", potom ga još jednom udario s leđa dok je sedeo u klubu i tada je došlo do kraćeg verbalnog sukoba. Posle nekoliko minuta, četvorica momaka napala su Tomasa, koji je pretučen, a prilikom napada korišćena je flaša i takozvani bokseri. Tomas je iste večeri zbog povreda glave odvezen na VMA, gde mu je ukazana lekarska pomoć. Konstatovane su mu lakše telesne povrede nakon čega je u vezi sa čitavim incidentom dao izjavu pripadnicima MUP-a.

Tomas inače važi za mirnog, vaspitanog momka, koji se, po sopstvenom priznaju, zahvaljujući košarci iščupao iz kandži kriminala. Za jedan od svojih najvećih uspeha smatra to što je kao neko ko je odrastao u severnoj Filadelfiji, poznatoj po kriminalu, u 30. godini i dalje živ. Ima završen fakultet, a oženjen je Libankom, s kojom ima dvoje dece i zbog koje je postao pravoslavni vernik. 

2024 © - Vesti online