Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 07.06.2011.
18:03
Vestionline A

Jovanović: Ući ćemo motivisano u meč

Trener košarkaša Partizana Vlade Jovanović izjavio je da očekuje da crno-beli trijumfom nad Hemofarmom završenu sezonu u domaćem šampionatu.

Klub iz Humske će u sredu od 20,00 sati dočekati Hemofarm u trećem duelu finala plej-ofa. Partizan vodi 2:0 u seriji, a za odbranu titule "crno-belima" će biti potrebna još jedna pobeda.

"Očekivanja su ista kao i pred drugu utakmicu. Prva utakmica u kojoj smo mi napravili veliku razliku već u prvom poluvremenu i rešili pitanje pobednika, nas je opustila, a njih je motivisala. Ali ne mogu da kažem posle prospavane noći i pregledane druge utakmice da mi nismo motivisano ušli u meč, jednostavno Hemofarm je to prvo poluvreme u Vršcu odigrao jako kvalitetno sa visokim procentom šuta za tri poena, što im je omogućilo visoku prednost, pa i na poluvremenu devet razlike. Mi smo ekipa koja je ove sezone odigrala 66 utakmica i zna kako da reaguje u trenucima kada rezultat ne ide baš na našu ruku i mislim da smo to pokazali u drugom poluvremenu pogotovu u trećoj četvrtini kada smo zaigrali onako kako znamo, dobro u odbrani, agresivno, prepoznatljivo u napadu sa dosta trčanja, kontranapada. Mislim da će i treća utakmica biti čvrsta, jer Hemofarm će posle 0:2 opet doći nešto rasterećeniji. Od njih se možda i ne očekuje neko čudo u Beogradu, ali baš zato doći će nešto opušteniji i iz te opuštenosti pokazati kvalitetnu odbranu i kvalitetan napad, u smislu procenta šuta", istakao je Jovanović.

Plejmejker Partizana Kurtis Džerels izjavio je da očekuje težak meč protiv Vrščana.

"Mi očekujemo veliku borbu ponovo, izaćićemo na teren i borićemo se istim žarom. Imamo pobedu na gostujućem terenu, 2:0 u seriji i u boljem smo položaju, oni imaju veći pritisak, ali će sigurno izaći na teren da odigraju jak meč. Veoma sam uzbuđen zbog ove finalne serije, imamo priluku da osvojimo treći trofej u sezoni, što mnogo znači ovom gradu, našim navijačima i naravno meni. Ovo je moj prvi put u Evropi i imam zaista divno iskustvo. Bilo je uspona i padova, ali mi sada imamo priliku za treći trofej i zaista bih voleo da to i ostvarimo, a svakako smo na dobrom putu", rekao je Džerels.

Bek crno-belih Dušan Kecman kaže da će Partizan pokušati pred svojim navijačima da overi titulu.

"Ekipa Hemofarma je pokazala kvalitet u drugoj utakmici u Vršcu, jako dobro su odigrali prvo poluvreme i bili izuzetno šuterski raspoloženi. Mislim da onako kako smo mi odigrali drugo poluvreme treba da odigramo čitavih 40 minuta ovde u Pioniru sa adekvatnim angažovanjem i pre sega dobrom koncentracijom mislim da ne bi trebalo da bude većih problema. Neće nam biti lako, jer još ništa nije gotovo i mi ćemo u skladu sa tim biti maksimalno fokusirani kao da je rezultat u seriji 0:0", jasan je Kecman. 

POVEZANE VESTI

Četvrtak 06.10.2011. 13:29
a kako bi inace drugacije.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online