Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 04.06.2011.
19:42
Vestionline A

Jovanović: Ne sme biti opuštanja

Trener košarkaša Partizana Vlade Jovanović izjavio je da "crno-beli" moraju oprezno da uđu u drugi meč finala plej-ofa domaćeg šampionata protiv Hemofarma.

Oprezno u Vršcu - Vlada Jovanović

Partizan je u sredu u prvom duelu slavio s 85:60, dok je drugi meč na programu u nedelju od 20,00 časova u Vršcu.

"Već sam pomenuo da prvi meč finalne serije protiv Hemofarma i ta nešto veća razlika može da bude mač sa dve oštrice. U smislu da može da opusti našu ekipu, a opet ta razlika će sigurno na neki način motivisati Vrščane da uđu daleko agresivnije u naredni meč, pogotovu što se igra pred njihovom publikom u 'Milenijumu'. Normalno mi smo poučeni iskustvom iz polufinalne serije, gde smo posle prvog susreta odigrali jako lošu utakmicu u Železniku, izgubili, tako da i mi moramo na pravi način da reagujemo. Finalna serija nalaže jednu dozu ozbiljnosti koju moramo da držimo na određenom nivou i da to pokazujemo iz meča u meč. Pre svega to mora da se vidi u pristupu od prvog sekunda utakmice", istakao je Jovanović i dodao:

"Voleo bih da i ovoj drugoj utakmici prisustvuju navijači Partizana, kako oni koji će doći sa strane tako i oni koji žive u Vršcu, nadam se njihovoj podršci sa tribina".

Košarkaš Hemofarma Boris Savović kaže da ubedljiv poraz u prvom meču nije demotivisao Vrščane.

"Nemamo valjan razlog zašto smo igrali bez energije u prvom meču. Nismo bili demotivisani, jer kada igrate protiv Partizana, uvek imate poseban motiv, a pogotovo što je ovo finale. Bili smo potpuno rasterećeni, jer su ove utakmice kao neka nagrada za sve što smo uradili ove sezone. Zbog toga smo malo opuštenije ušli u meč, ali sam ubeđen da se to u Vršcu neće ponoviti. Oni imaju prednost u reketu, jer smo mi ostali bez dvojice visokih igrača, Mačvana i Džordana, ali smo jači na spoljnoj liniji. To moramo da iskoristimo u igri u tranzitu od samog starta, jer je jako teško igrati protiv Partizana, kada već na početku steknu veću prednost. Zato sada moramo da otvorimo meč onako kako umemo, agresivno u odbrani i smireno u napadu, da nametnemo svoj ritam i tako pokušamo da obezbedimo još jednu utakmicu u Vršcu. Jako nam je potrebna podrška sa tribina. Pozivam našu publiku da dođe i napravi atmosferu kao u majstorici protiv Radničkog. Bilo je jako lepo igrati u takvom ambijentu, što se po našem pristupu tom meču i moglo videti", istakao je Savović.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online