Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 02.11.2010.
16:50
Vestionline A

Stanojević: Hrabro do prve pobede!

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević najavljuje da će njegova ekipa igrati izrazito napadački protiv Brage i da će uspehom smatrati samo pobedu u četvrtom kolu Lige šampiona.

"Spremni dočekujemo sutrašnju utakmicu, u kojoj ćemo imati priliku da zabeležimo prvu pobedu u Ligi šampiona. Uprava kluba nam nije nametnula imperativ pobede, ali imaćemo pun stadion, igraćemo u ofanzivnom stilu i razmišljaćemo samo o pobedi", izjavio je Stanojević na konferenciji za novinare u Beogradu.

U prošlom kolu grupe H portugalska ekipa je na svom terenu slavila sa 2:0 protiv "crno-belih".

"Očekujem težu utakmicu nego tamo, jer mi sutra moramo da rizikujemo, a oni se odlično transformišu iz odbrane u napad. Igraćemo hrabro i mnogo, mnogo ofanzivnije nego u Bragi", istakao je trener Partizana i rekao da bi bio zadovoljan i pobedom od 1:0.

Stanojević je dodao da je svestan da i navijači i javnost traže pobedu od njegove ekipe.

"Drago mi je da ljudi veruju u nas. U dosadašnjem toku Lige šampiona igrali smo egal protiv svih ekipa. Čim neko očekuje nešto od vas, znači da ste se u prošlosti već pokazali", zaključio je Stanojević.

Kapiten "crno-belih" Mladen Krstajić rekao je da je ekipa svesna šanse koja joj se pruža protiv Brage.

"Očekuje nas težak meč. U poslednje vreme smo podigli formu, igramo bolje i brže. I u Bragi smo ostavili dobar utisak, iako smo tada izgubili. Nadam se da ćemo sutra doći do pobede uz pun stadion. Igrači su svesni šta se sve očekuje od njih. Moramo da budemo obazrivi u defanzivi, mirni i skoncentrisati. Svaki igrač mora da se stavi u svrhu ekipe", izjavio je Krstajić.

Iskusni Saša Ilić veruje da bi pobeda u Ligi šampiona, u duelu sa Bragom, bila istorijska.

''Zabeležili bismo prva tri istorijska boda u LŠ i širom otvorili vrata proleća u Evropi. Imamo šansu da ostvarimo san, a ja kažem u svoje i u ime mojih saigrača, da ćemo ostaviti srce na terenu'. Uzdamo se i u ''Grobare''. Da navijanje u najmanju ruku bude kao protiv Arsenala. Mora da grmi sve, jer Braga prvi put igra u LŠ. Ne verujem da su njihovi igrači do sada imali prilike osete takvu atmosferu. Mi ne smemo da jurnemo u napad, jer Portugalci imaju ekstremno brze fudbalere i kontre. Moramo da budemo pametni i strpljivi'', zaključio je zamenik kapitena Partizana.

Za razliku od Saše Ilića, Milan Smiljanić smatra da Bragu treba slomiti odmah na startu.

"Krenućemo furiozno, kao protiv Arsenala. Probacćemo da damo gol u prvih 15 minuta. Iskoristićemo ''uragansku'' podršku sa tribina i probati da damo taj rani gol'', rekao je ''Lola''.

Utakmica četvrtog kola grupe H Partizan - Braga igra se sutra od 20.45 na stadionu u Humskoj. U drugoj sutrašnjoj utakmici u Donjecku se sastaju Šahtjor i Arsenal.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online