Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 25.09.2010.
19:22
Vestionline, Sportal.rs A

Arsenal: Navijači izbegavajte "Grobare"

Fudbalski klub Arsenal ne prepušta ništa slučaju kada su u pitanju njegovi navijači, pa je pred utakmicu drugog kola Lige šampiona protiv Partizana, izdao brošuru kako bi njegovi fanovi trebalo da se ponašaju u srpskoj prestonici.

Upozoreni na moguće probleme u Beogradu - navijači Arsenala

Od simpatizera ekipe iz severnog dela Londona traži se da ne nose dresove engleskog tima, kako ne bi izazvali reakciju "Grobara". Ipak, navijačima se nudi širok spektar mesta koje bi trebalo posetiti u Beogradu, između ostalog navode se splavovi, centar Beograda, Kalemegdan i Skadarlija.

Englezi podsećaju takođe da je poslednja poseta tog kluba srpskoj prestonici bila 1978. godine kada su "tobdžije" gostovale Crvenoj zvezdi. Kada je u pitanju veza Arsenala sa našim glavnim gradom podseća se da je Vladimir Petrović Pižon 1982. potpisao tada za tim sa "Hajberija". Ipak da Arsenal baš ne prati najbolje svoje bivše fudbalere govori podatak da su kod Pižona napisali da je sadašnji trener Temišvara, iako je Petrović već desetak dana selektor Srbije.

Arsenal pored ne nošenja dresova, upozorava navijače na sledeće stvari:

- Da na stadion dođu u što većoj grupi i da ako mogu izbegnu pešačenje do istog.
- Redari ili policija će uvesti sve koji tog dana dođu na stadion.
- Za razliku od nekih drugih evropskih zemalja u Srbiji je dozvoljeno unošenje kišobrana, barjaka, i snimanje utakmice kamerom ili digitalnim fotoaparatom.
- Navijači iz Engleske biće uvedeni na tribine "hrama" crno-belih petnaest minuta pred početak meča, i biće zamoljeni da isto toliko posle utakmice ostanu na njihovim mestima.
- Policija će obezbeđivati hotel u kom bude smeštena ekspedicija iz Londona i takođe će se truditi da obezbedi pratnju tokom razgledanja grada.
- Posle utakmice ne savetuje se čekanje trole ili autobusa, već što brže udaljavanje od stadiona ka centru Beograda i uzimanje taksija.
- Srpska policija je savetovala londonski klub da navijači koji dolaze na dan utakmice odmah po dolasku na aerodrom "Nikola Tesla" budu ispraćeni do hotela van centra grada, kako bi se izbegli potencijalni incidenti.
- Fan šop Partizana biće otvoren na dan utakmice od 9 do 17 časova, ali se ne preporučuje poseta istom.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online