Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 17.05.2019.
10:00
Vesti A

Opet koban poslednji minut

Beli orlovi iz Boniriga eliminisani iz Kupa Australije.

twitter.com
Riči Darko, propustio šansu da donese pobedu

Tigrovi 4 - 3 Bonirig

Strelci: Braun u 13, Vigin u 39, Foristel u 43. i Mekonahi u 90. za Tigrove, a Mekenzi u 30, Kadrić u 80. iz penala i Kondek u 81. minujtu za Bonirig.

Stadion u Severnoj Taramari.

Tigrovi: Liband, Moris (Svodling), Lojd, Bečelard, Foristel, Vigin (Spirs), Ferije, Braun, Vilijams, Vorner, Adeli (Mekonahi).

Bonirig: Savičić, Mekenzi, Armson (Džasli), Šubara, Smit, Galavej, Rodić, Adilović, Darko, Kadrić, Simington (Kondek).

Završeno je putovanje Belih orlova iz Boniriga kroz ovogodišnji ciklus Kupa Australije na teritoriji Novog Južnog Velsa. Iako su bili blizu cilja, plasman u glavni žreb FFA Kupa i potencijalni duel sa nekim od timova iz A-lige, ostaće nedosanjani san za ovu sezonu.

U pretposlednjoj rundi takmičenja, Orlovi su eliminisani od Tigrova sa severa Sidneja u utakmici koja je obilovala uzbuđenjima i usponima i padovima obe ekipe. Na kraju - 4:3 (3:1) za ekipu iz Severne Taramare.

Ponovo su u igri srpskog kluba bili uočljivi nedostaci koji se ponavljaju iz meča u meč. S jedne strane olako primljeni golovi, a sa druge terenska inicijativa koja se ne kruniše dovoljnim brojem stvorenih šansi. Kad se tome dodaju i stvorene prilike koje nisu iskorišćene, onda i objektivno slabije ekipe poput Tigrova odnesu Orlovima plen ispred nosa.

Ruku na srce, u prvom poluvremenu Bonirig nije imao ni zrno sreće. Bukvalno sve što su domaći šutnuli prema golu završilo je iza leđa mladog golmana Stevana Savičića. Uprkos boljoj igri, ma koliko to zvučalo nerealno kad se poluvreme završi rezultatom 3:1 za rivala, jedino što su Orlovu uradili u napadu bio je gol Mekenzija posle kornera u 30. minutu.

U drugom poluvremenu se vodila izjednačena borba sve do pred kraj, kad se učinilo da će Bonirig napraviti veliki preokret. Za samo dva minuta usledilo je izjednačenje - prvo je Kadrić bio precizan iz penala, da bi u 81. minutu Kondek pogodio za 3:3. A onda, umesto pobede, ponovo je usledilo nekoliko minuta totalnog pomračenja. Prvo je u 85. minutu Riči Darko promašio sjajnu šansu za 4:3, da bi u poslednjoj akciji na meču, Tigrovi iz kornera postigli gol za pobedu!

Podsećanja radi, pre nešto više od mesec dana Orlovi su protiv istog rivala ispustili pobedu u prvenstvu, takođe u poslednjim trenucima meča (1:1).

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online