Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 03.02.2019.
19:29
Vestionline A

Nedelja radosti i za "građane" i za "đavole" (VIDEO)

Svih šest bodova u dve nedeljne utakmice 25. kola Premijer lige su u Mančesteru.

Tanjug/AP
Nemanja Matić u trci za loptu s Lesterovim igračem Portugalcem Rikardom Pareirom

U derbiju kola prvak Mančester siti je na svom stadionu savladao Arsenal, a Mančester junajted je protiv Lestera postigao i petu uzastopnu pobedu u gostima u svim takmičenjima od kako mu je trener Norvežanin Ole Gunar Solskjer. To se "crvenim đavolima" nije dogodilo u eri kluba posle slavnog Škota Aleksa Fergusona.

U oktobru 2012, u njegovoj poslednjoj sezoni na Old Trafordu, Junajted je petu pobedu uzastopce u gostima ostvario na Stamford Bridžu s 3:2. Tri dana kasnije na istom mestu je s Čelzijem odigrao antologijski meč u Kupu ligaša, ali je domaćin bio uspešniji s 5:4. U osnovnom delu igre bilo je 3:3 i to tako što je Belgijanac Eden Azar, koji je i dalje uzdanica "plavaca", postigao gol iz penala u četvrtom minutu nadoknade vremena.

Junak uspeha "crvenih đavola" protiv Lestera je Markus Rašford, jedini strelac, još u 9. minutu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pogba + Rashford = goals Video reposted Follow us for more: football.addiction.planet #marcusrashford #paulpogba #mufc #leicester

A post shared by JogaBonito (football.addiction.planet) on Feb 3, 2019 at 9:32am PST

Junak Sitijeve pobede je argentinski as Serhio Aguero, koji je postigao sva tri gola za pobedu s 3:1. Njemu je to deseti het-trik od kako je u leto 2011. došao u Premijer ligu, prešavši iz madridskog Atletika u Mančester siti. Više ih ima samo proslavljeni engleski napadač Alan Širer - 11. S devet usamljen na trećem mestu večne liste ostaje Robi Fauler.

Aguero je prvi gol postigao već u 48. sekundi. Niko "tobdžijama" nije zatresao mrežu tako rano posle Pitera Krauča u decembru 2014. Vremešni dugajlija, koji je u ovom zimskom prelaznom roku pristupio Barnliju, što mu je sedmi klub u Premijer ligi, bio je strelac u 19. sekundi, a Stouk je tada savladao Arsenal kod kuće s 3:2.

Londonski tim je na "Etihadu" izjednačio u 11. minutu preko Francuza Lorana Koščelnija, a zatim je argentinski napadač zatresao mrežu u 44. i 61. minutu. Kada je u 80. minutu zamenjen (umesto njega u igru je ušao Brazilac Gabrijel Žezus), primio je gromki aplauz.

U 25. kolu igraće se još jedan meč. U ponedeljak (21 čas) Liverpul je gost Vest Hema na Olimpijskom stadionu u Londonu. Siti mu je s utakmicom više za petama sa samo dva boda manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online