Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 26.10.2018.
14:24
Vestionline A

Jokanović: Nije ovo tenis, greške su normalne

Manadžer Fulama Slaviša Jokanović može mirno da nastavi sa radom pošto je dobio podršku vlasnika kluba Šahida Kana da nastavi sa radom.

EPA/Andy Rain
Slaviša Jokanović, nema problema unutar kluba

Fulam nije dobro startovao u novoj sezoni, ali čelnici kluba imaju poverenje u srpskog stručnjaka i traže od navijača strpljenje.

Vlasnik Fulama je bio krajnje jasan po pitanju spekulacija o smeni Jokanovića.

- Slavišin učinak pokazuje da je u trenucima kada je ulog bio najveći uvek vodio ekipu na način koji je za divljenje. Tri četvrtine utakmica je pred nama, siguran sam da će isto tako biti i ove sezone. Svi ti izmišljeni naslovi, koji su se ove sedmice pojavili u vezi sa Slavišom me jednako zabavljaju koliko i začuđuju i razočaravaju. Molim vas da ne verujete svemu što pročitate. Ili u ovom slučaju, ne verujte ničemu što pročitate - izjavio je Kan.

Jokanović je istakao da ima dobar odnos sa vlasnikom kluba, ali je rekao i da mu javno iskazivanje podrške nije potrebno, jer zna šta mu je posao.

- Ne znam da li su te reči važne ili ne, znam da imamo dobar odnos. On želi da bude uspešan, rođeni je pobednik i nikad se ne zadovoljava trenutnim, uvek ide korak napred. Ne radi se o očekivanjima, meni ne treba ova vrsta podrške. Hvala vlasniku, to je veoma ljubazno sa njegove strane, ali znam šta mi je posao, kako ja, tako i moji igrači. Želim da ga svi učinimo srećnim i moramo učiniti sve da zadovoljni budu i navijači - rekao je Jokanović uoči meča sa Bornmutom.

Mnogi smatraju da Jokanović mora nešto da promeni kako bi tim ojačao odbranu koja je priila već 25 golova. Ali on ne popušta.

- Ne radi se o promeni, već o prilagođavanju. Ako ne napadamo, nećemo postizati golove. Ne razumem te primedbe, valjda hoćete da me pitate kada ćemo biti solidniji u odbrani? Moramo biti solidarniji i imati bolju defanzivnu koordinaciju, isto tako da budemo disciplinovani. Moramo se prilagoditi načinu igre, jer ako sad stanemo i prestanemo da dajemo golove, opet ćete me pitati o nekim promenama. Potrebno je naći pravi balans, znam da nema izgovora za brojne greške koje pravimo, ali ono što nam je potrebno je podrška. Ne bih da pričam o individualnim greškama, ovo je fudbal, ovo nije tenis i greške su sastavni deo ovog sporta - zaključio je strateg londonske ekipe.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online