Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 01.09.2018.
12:18
Vestionline A

Veselinović: Dolazak Zvezde ima čar, igraće sin protiv oca

Trener Vojvodine Aleksandar Veselinović istakao je da će kuriozitet derbija sa Crvenom zvezdom biti to što će igrač njegovog tima Nemanja Milojević pokušati da pobedi klub svog oca Vladana.

MN Press
Nemanja Milojević, sin Zvezdinog trenera Vladana Milojevića

- Ne dešava se često da otac i sin igraju jedan protiv drugog. Posle tri meseca rada sa Milojevićem, radi o fantasticnom momku i veoma talentovanom igraču, Vojvodina je napravila pravi potez njegovim angažovanjem, pogotovo što je još uvek u razvoju i treba mu period da sazri. Ovaj meč ce imati posebnu čar u tome, a pošto i sam imam decu, siguran sam da će sve to više proživljavati njegov otac nego on, jer sa roditeljima je uvek tako - rekao je Veselinović na konferenciji za medije.

Uveren je da će Milojević junior biti na najvišem nivou i maksimalno motivisan protiv Crvene zvezde.

Veselinović je rekao da nastavak serije dobrih rezultata njegovog tima.

- Posle serije u kojoj smo na tri meča osvojili sedam bodova i nismo primili gol, očekujem od svojih igrača da nastave u istom pravcu, ali uz želju da sa maksimalnim poštovanjem protivnika pobedimo - rekao je Veselinović.

Trener Vojvodine čestitao je Crvenoj zvezdi na plasmanu u Ligu šampiona i poručio da takav uspeh svima daje motiv.

- Mislim da to treba da raduje sve naše ljude, a ja sam definitivno jedan od onih koje se iskreno raduje svakom uspehu našeg sporta. To što je uradila Crvena zvezda na neki nacin pokazuje put svima nama i motiviše nas da budemo bolji - rekao je on, uz napomenu da žali što njegovi igrači neće imati organizovanu podršku sa tribina zbog njihovih nesuglasica sa pravilima policije na stadionu.

Kada je reč o igračkom kadru neće moći da računa na povređenog Damira Zlomislića, dok će mu na raspolaganju biti poslednje novajlije Ognjen Đuričin, Darko Bjedov i Nemanja Ahčin.

Veselinović ne očekuje da će Crvena zvezda ući rasterećeno u ovu utakmicu posle uspeha u Salcburgu.

- Ako se analizira dosadašnjih pet utakmica koje su odigrali u prvenstvu i mečevi koje su odigrali u Evropi, dolazi se do zaključka da imaju 20 igrača istog kvaliteta, iako njihov uspeh, za koji smatram da je i uspeh srpskog fudbala, može da se tumači dvojako. Početak je prvenstva, svaki bod je važan i siguran sam da će Crvena zvezda sve svoje kapacitete usmeriti ka tome da bude na najvišem mogućem nivou i dobije utakmicu protiv Vojvodine - zaključio je Veselinović.

Utakmica 7. kola Superlige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde igra se u nedelju na "Karađorđu" od 19 sati.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online