Subota 01.09.2018.
12:18
Vestionline

Veselinović: Dolazak Zvezde ima čar, igraće sin protiv oca

MN Press
Nemanja Milojević, sin Zvezdinog trenera Vladana Milojevića

- Ne dešava se često da otac i sin igraju jedan protiv drugog. Posle tri meseca rada sa Milojevićem, radi o fantasticnom momku i veoma talentovanom igraču, Vojvodina je napravila pravi potez njegovim angažovanjem, pogotovo što je još uvek u razvoju i treba mu period da sazri. Ovaj meč ce imati posebnu čar u tome, a pošto i sam imam decu, siguran sam da će sve to više proživljavati njegov otac nego on, jer sa roditeljima je uvek tako - rekao je Veselinović na konferenciji za medije.

Uveren je da će Milojević junior biti na najvišem nivou i maksimalno motivisan protiv Crvene zvezde.

Veselinović je rekao da nastavak serije dobrih rezultata njegovog tima.

- Posle serije u kojoj smo na tri meča osvojili sedam bodova i nismo primili gol, očekujem od svojih igrača da nastave u istom pravcu, ali uz želju da sa maksimalnim poštovanjem protivnika pobedimo - rekao je Veselinović.

Trener Vojvodine čestitao je Crvenoj zvezdi na plasmanu u Ligu šampiona i poručio da takav uspeh svima daje motiv.

- Mislim da to treba da raduje sve naše ljude, a ja sam definitivno jedan od onih koje se iskreno raduje svakom uspehu našeg sporta. To što je uradila Crvena zvezda na neki nacin pokazuje put svima nama i motiviše nas da budemo bolji - rekao je on, uz napomenu da žali što njegovi igrači neće imati organizovanu podršku sa tribina zbog njihovih nesuglasica sa pravilima policije na stadionu.

Kada je reč o igračkom kadru neće moći da računa na povređenog Damira Zlomislića, dok će mu na raspolaganju biti poslednje novajlije Ognjen Đuričin, Darko Bjedov i Nemanja Ahčin.

Veselinović ne očekuje da će Crvena zvezda ući rasterećeno u ovu utakmicu posle uspeha u Salcburgu.

- Ako se analizira dosadašnjih pet utakmica koje su odigrali u prvenstvu i mečevi koje su odigrali u Evropi, dolazi se do zaključka da imaju 20 igrača istog kvaliteta, iako njihov uspeh, za koji smatram da je i uspeh srpskog fudbala, može da se tumači dvojako. Početak je prvenstva, svaki bod je važan i siguran sam da će Crvena zvezda sve svoje kapacitete usmeriti ka tome da bude na najvišem mogućem nivou i dobije utakmicu protiv Vojvodine - zaključio je Veselinović.

Utakmica 7. kola Superlige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde igra se u nedelju na "Karađorđu" od 19 sati.

2024 © - Vesti online