Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 25.10.2017.
14:35 >> 17:46h
Vestionline A

Ožegović junak pobede Partizana u Zemunu (VIDEO)

U odloženom meču 9. kola Superlige Srbije fudbaleri Partizana savladali su Zemun u Gornjoj Varoši sa 3:1 (1:1) i ponovo su makar na nekoliko sati prišli Crvenoj zvezdi na samo bod zaostatka. Zemunci mogu da žale pošto su do pet minuta pre kraja imali bod u džepu, ali je onda na scenu stupio rezervista Ognjen Ožegović koji je rešio meč.

M. Todorović - Vesti
Ožegović je ušao u drugom poluveremenu umesto Sume i rešio je meč u Zemunu

Dominirao je Partizan u prvom poluvremenu i mogao je već tada da reši pitanje pobednika, a umesto toga postigao je samo jedan gol koji je posle prekida postigao defanzivac Milan Mitrović. I kada se verovalo da će na gosti na odmor odneti minimalno vođstvo isti igrač je još jednom pogodio mrežu, ali ovog puta svog golmana Jovičića.

Imao je Partizan imperativ pobede što j e igračima ovog tima okovalo noge pa nikako nisu uspevali da naprave akciju posle koje bi ugrozili Miloševićevog gola. Na drugoj strani plavo-zeleni su pretili iz kontri, ali ni oni nisu bili precizni u nekoliko dobrih situacija.

Izmena posle koje su na terenu Pantića i Sumu bili kašpiten Ilići centafor Ožegović bila je i presudna za ceo meč pošto je iskusni vezista povezao redove svog tima, a mladi centarfor koristio šanse.

Najpre je Tavamba u 79. minutu mogao da donese novo vođstvo u 79. minutu kada je promašio prazan gol, ali ono što je on propustio nije Ožegović šest minuta kasnije kada je posle asistencije Miletića prosledio loptu u gol domaćina.

Ožegović je i izborio penal u samoj završnici kada ga je u kaznenom prostoru oborio Cvetković, a Jevtović je sigurno izveo kazneni udarac.

Zemun - Partizan 1:3 (1:1)

Mitrović 45+1ag - Mitrović 25, Ožegović 85, Jevtović 90pen

Stadion: Gradski stadion (Zemun)

Sudija: Petar Piper

Žuti kartoni: Lasickas, Božović, Đalović (Zemun) - Tavamba, Ožegović (Partizan)

ZEMUN: Milošević, Božović, Cvetković, Bubanja, Vučić, Pajović (46 Kiso), Đalović, Lasickas, Dimić, Mladenović (81 Vuković), Lečić (73 Beljić). 

PARTIZAN: Jovičić, Vulićević, Nemanja R. Miletić, Mitrović, Nemanja G. Miletić, Jevtović, Pantić (57 S. Ilić), Tošić, Suma (57 Ožegović), Janković, Tavamba (91 Radin). 

Iako je prošla gotovo cela decenija od poslednjeg duela ova dva tima u Gornjoj Varoši pokazalo se da Partizan iz Zemuna i dalje odnosi bodove pošto je ovo jedan od gostujućih terena  na kom se crno-beliosećaju kao da igraju kod kuće.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Tok meča:

Drugo poluvreme

90+3. minut - KRAJ urakmice, Zemun - Partizan 1:3

90. minut - GOOOOL Jevtović je bio precizan iako je golman Zemuna bio na lopti ona je završila u mreži - 1:3

89. minut - Penal za Partizan, Ožegovića je oborio Cvetković, Piper je dosudio kazneni udarac

85. minut - GOOOOOL, Ognjen Ožegović je ponovo junak Partizana, akcija je išla po desnoj strani, cetaršut Vulićevića, Miletić je glavom vratio loptu na petarac, a Ožegović je prosledio u mrežu  - 1:2

83. minut - Dobra šansa za domaće, Dimić je šutirao sa oko 10 metara iskosa, ali neprecizno

79. minut - Najbolja šansa na meču, Tavamba je bio sam na 5-6 metara od gola Zemuna, hvatao je golmana domaćina na pogrešnoj nozi, ali promašio je ceo gol

76. minut - Udarac Tošića iz slobodnog udaraca sa oko 25-26 metara, brani Miliošević

74. minut - Prva opasnost po gol Zemuna u drugom delu, prvo je izblokiran udarac Jevtovića, a potom je Ožegović šutrao pored leve stative golmana Miloševića

69. minut - Opasan udarac Lasickasa, brani Jovičić i šalje loptu u korner

65. minut - Partizan drži loptu, kruži oko odbrane Zemuna, ali ne može do ozbiljnije šanse, za sada

60. minut - Nova akcija domaćina, Vučić je imao dobru poziciju za šut, ali loš njegov udarac

57. minut - Dvostruka izmena u Partizanu, ušli su Saša Ilić i Ognjen Ožegović, a izašli su Danilo Pantić i Sejduba Suma
53. minut - Prvu ozbiljniju akciju u drugom delu izveo je domaćin, ali je reagovao centahalf Miletić
46. minut - Jedna izmena u domaćem timu, umesto Pajovića u timu je Kiso

Prvo poluvreme

45+2. minut - Gotovo je prvo poluvreme.

45+1. minut - GOOOL, Zemunci su izjednačili, Milan Mitrović je ubacio loptu u svoju mrežu. Iz prve šanse, domaćin izjednačuje. Nespretna reakcija štopera Partizana. Lopta je prevarila Jovičića.

36. minut - I posle gola napadi Partizana. Domaćin ne prelazi centar.

25. minut - GOOOOL, Partizan vodi, strelac je Milan Mitrović, koji je bio najviši u šesnaestercu domaćina i glavom zatresoa mrežu Zemunaca. Dobar centaršut Tošića. Ovo je drugi gol u dresu Partizana iskusnog štopera.

23. minut - Dobar pokušaj Zorana Tošića iz slobodnog udarca, ali Šaranov brani.

19. minut - Prva šansa za Partizan, Tavamba šutira piznad gola sa sedam, osma metara.

10. minut - Nema uzbuđenja na startu meča.
1. minut - Utakmica je počela.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online