Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 13.12.2016.
14:43
Sponzorisani tekst A

Zimski kamp FSS 2016.

Tradicionalni Zimski kamp Fudbalskog saveza Srbije "Igraj za Srbiju" održaće se u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, u periodu od 23.12 do 29.12. Namenjen je, pre svega, deci srpskog porekla koja žive u inostanstvu i koja aktivno igraju fudbal, uzrasta od 8 do 17 godina.

Promo: FSS
 

Program Kampa FSS "Igraj za Srbiju" uključuje:

* Boravak na bazi punog pansiona u trajanju 7 dana/6 noćenja (uključeni doručak, ručak i večera, kao i popodnevna užina) u hotel Srbija Lux****, koji se nalazi u sklopu Sportskog centra FSS

* Rad sa kvalitetnim trenerima Fudbalskog saveza Srbije sa dugodišnjim iskustvom u radu sa mlađim kategorijama. Programi rada kampa su identični programima koji se primenjuju za mlađe reprezentativne selekcije FSS

*Zvanična oprema Fudbalskog saveza Srbije

* Korišćenje fudbalskih terena, sportske hale, teretane, spa centra i svih ostalih sportskih sadržaja Spotskog centra FSS

* Testiranje fizičke sposobnosti i fudbalskih veština

* Izveštaj koji sadrži ocene sposobnosti, mišljenje stručnjaka, kao i savete na kojim područjima bi se trebalo raditi kako bi se unapredio kvalitet igre

* Slobodne aktivnosti

Sportski centar FSS u Staroj Pazovi je mesto u kojem se nacionalne fudbalske selekcije Srbije svih uzrasta pripremaju pred odlazak na svaku utakmicu ili turnir.

Dolazak, prijavljivanje na recepciji hotela i smeštaj u sobe je planiran 23. 12. u periodu od 9 do 12 časova, a ceremonija otvaranja kampa je planirana za 13 časova.

Prijave:

Sve informacije o kampu možete dobiti pozivanjem sledećih brojeva telefona: +381 64 6706008; +381 64 6706038 i +381 64 6706032

Ukoliko ste se odlučili za prijavu, potrebno je da nam pošaljete prijavu na email adresu: kamp@sportskicentarfss.co.rs. Prijava mora da sadrži sledeće podatke o učesniku: ime i prezime, datum rođenja, mesto rođenja, trenutno mesto boravka, klub u kojem trenira fudbal, pozicija na kojoj igra u timu, visina i težina (zbog veličine opreme), kontakt telefon i email.

Učesnici su obavezni da prilikom dolaska na kamp ponesu svoju obuću (kopačke, patike i papuče) i kostobrane, golmani su obavezni da ponesu i svoje rukavice, a sva ostala sportska oprema se dobija po dolasku na korišćenje. Učesnici su, naravno, obavezni da ponesu i pribor za ličnu higijenu i donji veš. Potrebno je, takođe, poneti Izvod o lekarskom pregledu, a obaveza roditelja je da upozori organizatora kampa ukoliko postoji ograničenje zdravstvene ili bilo kakve druge prirode za bavljenje fizičkim aktivostima.

Cena paketa iznosi 360 EUR u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate. Plaćanje može da se izvrši na dan početka kampa, na recepciji hotela.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online