Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 31.10.2018.
14:38
Vestionline, Tanjug A

Bjeković: Rešili smo sve sa Matićem, Ivanović nije otpisan

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Nenad Bjeković rekao je danas da ne postoji problem sa Nemanjom Matićem i da će biti na spisku reprezentacija za odlučujuće utakmice u Ligi nacija protiv Crne Gore i Litvanije u Beogradu.

MN Press
Nenad Bjeković: Milinković - Savić nije zaboravio da igra fudbal

Matić je pre gostovanja Crnoj Gori i Rumuniji u Ligi nacija na društvene mreže objavio poruku "Da je svestan da će Srbija ponovo da ga izda" i izazvao veliku polemiku javnosti, ali do sada nije otkriveno na šta je tačno mislio.

- Nije me uopšte zabrinula njegova poruka preko društvene mreže i ne postoji bojazan da ćemo ostati bez još jedne vedete nacionalnog tima. Čuli smo se Matićem, sve smo rešili i razjasnili, ne vidim problem da on i dalje bude na spisku kandidata za reprezentaciju- rekao je Bjeković za agenciju Anadolija.

Van nacionalnog tima su Matija Nastasić i Luka Milivojević, koji su javno imali mnogo zamerki na račun selektora Mladena Krstajića.

- Ne bi ni tu smelo da bude problema. Mi iz sportskog sektora, pre svega Darko Kovačević i ja, pokušavamo da stvorimo uslove da Srbija zaigra u najjačem mogućem sastavu. Sada je samo pitanje ko je tvrdoglaviji, ti igrači ili selektor. Ali, u interesu srpskog fudbala niko ne sme da se stavi iznad nacionalnog tima. Treba biti mudar i pametan.

Kako je naglasio, plan u Ligi nacija je da se napravi uigravanje nove generacije i pruži šansa mladim igračima koji su kao omladinci bili šampioni Evrope i sveta.

- Želimo da se uverimo na koga od njih možemo da računamo za pozicije koje pokrivaju Milivojević, Tadić, Matić... Niko nije otpisan, pa ni Branislav Ivanović. Igra sjajno u Zenitu, pratimo sve kandidate. Samo Krstajić zna ko će biti na spisku.

Za vezistu Lacija Sergeja Milinković-Savića kaže da je puno razgovarao sa njim i da će brzo prevazići krizu.

- Nekima morate da uđete u glavu i da se stavite u njihov položaj da bi vam bilo jasno zašto igraju slabo. Nije lako u godinama Sergeja ostati imun na priče koje su kružile tokom Svetskog prvenstva, u Rusiji je proveo više vremena na telefonu i u kontaktu sa agentima, nego što se bavio drugim stvarima. Sada kada je konačno rešio svoj status i stavio paraf na novi ugovor sa Lacijom, ubeđen sam da će brzo prevazići krizu i ponovo zaigrati na nivou iz prošle sezone. , poseduje ogroman potencijal i vrlo brzo će ga pokazati na delu- završio je Bjeković.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online