Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 28.11.2016.
19:39
Vestionline, FK Vojvodina A

"Grobarima" ograničen ulaz na stadion "Karađorđe"

U sredu od 18 sati na programu je derbi 18. kola Superlige u kom će Vojvodina na svom "Karađorđu" ugostiti Partizan. Dva tima dele drugo mesto na tabeli sa šest bodova zaostatka u odnosu na Crvenu zvezdu što znači da će pobednik koliko toliko zadržati korak sa crveno-belima, dok bi se poraženi tim našao u još većem problemu.

N. Đurović
Skučen prostor za navijače Partizana u Novom Sadu

U cilju da imaju što veću podršku svojih navijača Novosađani su uveli određene restrikcije kada su u pitanju pristalice gostiju, koje su prethodnih sezona često bile i brojnije u odnosu na "lale".

- Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost i sve ljubitelje fudbala da će prodaja ulaznica za predstojeći derbi meč 18. kola Super lige Srbije, u kojem će se 30. novembra, sa početkom u 18 časova, na stadionu “Karađorđe” u Novom Sadu sastati Vojvodina i Partizan, zvanično početi u utorak.

Ulaznice će se prodavati po cenama od 600 (zapad), 400 (istok i jug) i 200 dinara (sever), a jedno lice će, uz ličnu kartu na uvid, moći da kupi najviše tri ulaznice. Jednom licu neće biti dozvoljeno da kupi više od tri ulaznice, bez obzira na to da li će kod sebe imati više od jednog ličnog dokumenta. Ulaznice će se prodavati po principu “jedna ulaznica – jedna stolica”, što znači da će karte za utakmicu morati da imaju i deca bilo kog uzrasta, kako se ne bi desilo da na jednoj tribini bude prisutno više ljudi od kapaciteta kojim ta tribina raspolaže.

Za gostujuće navijače predviđena je južna tribina, dok će navijači Vojvodine biti smešteni na severnoj, istočnoj i zapadnoj tribini.

U cilju da utakmica protekne bezbedno i u dogovoru sa policijom, fudbalski klub Vojvodina naglašava da su zapadna i istočna tribina rezervisane isključivo za navijače Vojvodine i da na tu tribinu neće biti dozvoljen ulaz navijačima Partizana, čak ni onima sa kupljenom ulaznicom. Za navijače Partizana rezervisan je isključivo sektor ispod semafora na južnoj tribini. Preostali deo juga, kao i polovina istoka (od sredine tribine pa do juga), biće zatvoreni za prisustvo gledalaca.

Fudbalski klub Vojvodina poziva navijače oba tima, kao i sve ljubitelje fudbala, da na vreme obezbede ulaznice i na vreme uđu na stadion, kako bi se izbegle bespotrebne gužve pri ulasku.

Nadamo se i očekujemo da će svi gledaoci na stadionu sportski i dostojanstveno pružiti podršku svom timu, izbegavajući bilo kakvo nedolično ili nesportsko ponašanje - piše između ostalog u saopštenju FK Vojvodina.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online