Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 15.04.2016.
14:05
Tanjug A

Tomić pred Derbi: Uvek na pobedu!

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić je rekao danas da njegov tim sa mnogo više samopouzdanja očekuje 151. veciti derbi protiv Crvene zvezde i da će učiniti sve da nastavi seriju pobeda.

partizan.rs
Ivan Tomić i Saša Ilić na prethodnom Derbiju

Brašanac: Dosta golova i naš trijumf 

Fudbaler Partizana Darko Brašanac još jednom je ponovio koliko je derbi značajna utakmica.

- Nadam se da će biti zanimljiva, sa dosta golova i da ćemo da pobedimo. Nadam se i sjajnom ambijentu na tribinama - rekao je Brašanac.

- Prva utakmica plej-ofa, zbog bodovne situacije, nema neki veliki značaj što se tiče Zvezde, ali što se tiče nas je veoma bitna jer želimo da nastavimo pobednički niz i da ostanemo na drugom mestu na tabeli. Protiv koga god da igramo, Partizan uvek ide na pobedu. Nadam se dobroj i fer utakmici i da će svi prisutni uživati o izvanrednoj fudbalskoj predstavi - rekao je Tomić na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

On je naglasio, da za razliku od prethodnog derbija, njegova ekipa u sutrašnju utakmicu ulazi sa mnogo većim samopuzdanjem.

- Prošlo je mesec i po dana, od tada smo odigrali šest-sedam utakmica i imali veliki broj treniniga. Trudimo se iz nedelje u nedelju da uradimo sve ono što uvežbavamo. Nivo samopuzdanja je na neuporedivo višem nivou, jer smo u taj derbi ušli posle poraza od OFK Beograda, a sada stižemo sa serijom pobeda i imamo razlog da verujemo u sebe - rekao je strateg crno-belih.

Tomić je dodao da je za njegovu ekipu najvažnije da odigra bez pritiska i ponovio da je još neizvesno da li će Valeri Božinov moći da zaigra zbog povrede.

- Momci sjajno treniraju, ne želim da im namecehem pritisak, već samo da prenesu ono sa treninga na teren. U planu je da Božinov trenira danas, ali da li to znači da će biti spreman da nastupi? Na osnovu svih pregleda mislim da ne, eventualno možda da uđe sa klupe. Imamo problem na poziciji napadača, Vlahović je dobio udarac, Fofana trenira, ali je na početak priprema došao sa procentom masti koji je bio neprihvatljiv i to je razlog zato što ima malu minutažu - zaključio je Tomić.

Mihajlović: Za ovo se živi

Mladi fudbaler Partizana Nemanja Mihajlović, koji je u prethodnom Derbiju bio nerešiva enigma za Zvezdinu odbranu, istakao je da mu se ostvario dečački san.

- Da mi je neko pre šest meseci rekao da ću za manje od mesec dana odigrati dva Derbija, ne bih mu verovao. Ništa nije nemoguće i moji dečački snovi se ostvaruju. Imamo veliki motiv, bez obzira na razliku na tabeli. Za ovo se živi - rekao je Mihajlović.

 Večiti derbi, 151. po redu, igra se sutra od 18 sati na stadionu "Rajko Mitić".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online