Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 15.02.2016.
13:15
Vestionline A

Vazura: Živković je slobodan igrač!

Gostujući u jutarnjem programu televizije “N1”, generalni direktor Partizana Miloš Vazura, pričao o razlazu crno-belih sa porodicom Živković.

instagram.com
Andrija Živković

- Andrija je mogao da potpiše ugovor kad god je hteo, on to nije želeo i mi ćemo sada platiti penale od 2.5 miliona evra. Što se nas tiče, on je slobodan igrač - rekao je Vazura.

Nema sumnje da će Partizan u celoj priči biti poražena strana. 

- Jedini koji može da reši ovaj problem je Andrija i to produženjem ugovora. Međutim, on ceo problem prenosi na oca. U Partizanu je osam godina, nije došao juče, klub je od njega napravio to što jeste i bio je moralno dužan da produži ugovor. Znamo da postoje neke druge namere, ali tako ne sme da se ponaša nijedan igrač Partizana, jer da je u nekom drugom timu pravio karijeru on ne bi bio Andrija Živković.

Vazura je istakao da je cela afera oko mladog reprezentativca velika greška prethodne uprave. Kao i uvek u Srbiji, samo oni bivši su krivi!

- Ovaj slučaj pravi pritisak na ekipu, koju selektiramo od juna, a Andriju više ne vidimo u sadašnjem timu. Neka produži ugovor i videćemo ga u koncpeciji za naredne godine. Nuđen mu je blanko ugovor, toliko ga poštujemo i iz toga se vidi da mi nismo zli ljudi. Volimo ga, nadali smo se da će se sve rešiti samo od sebe.. Na kraju smo ga sklonili, ne i kaznili.

Na pitanje da li postoji šansa da se ugovor produži i da se Živković vrati u tim, Vazura odgovara:

- Ako produži ugovor ima šanse da se vrati u tim. Ne zaboravite da je ista situacija bila i prošlog januara sa Danilom Pantićem, koji sada ne igra u kontinuitetu. Hoćemo da zaštitimo klub. Da je sada otišao svi bismo bili zadovoljni, najbolje je bilo da je to i uradio jer bi njegov novi ugovor oborio rekorde. Hteo je drugačije, od juna nema obaveze prema Partizanu što je sve trebalo ranije da uradi bivša uprava, pa zašto bi mi to sada radili? Prethodni rukovodioci kluba imaju moralne ali i neke druge obaveze prema ovom slučaju, ali to je na nekim drugim organima .

Vazura ističe i da je poslednji razgovor dve strane bio bez rešenja.

- Pominjale su se ogromne cifre, njegov otac Jovica je tražio 14 miliona evra a sve preko da dobije Partizan. Samo sam se nasmejao, naravno da dogovor nije postignut jer su to nerealne brojke. Mi bismo mu našli klub za 10, 11 miliona evra, tada bismo svi zaradili, fondu bi i onako kao trećoj strani išlo 2.5 miliona evra, Andrijinom ocu takođe 2.5 a nama sve ostalo - 7.5 - zaključio je Vazura. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online