Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 13.09.2013.
13:29
BETA A

Nađ: Pantić nije u konkurenciji za prvi tim

Sportski direktor Partizana Albert Nađ rekao je danas da mladi fudbaler Danilo Pantić, koji je odbio da potpiše profesionalni ugovor, neće biti u konkurenciji za prvi tim i izrazio nadu da će se ta situacija pozitivno rešiti.

Očekuje da će Pantić potpisati ugovor: Albert Nađ
 

"Na našu žalost, zbog odbijanja da zaključi profesionalni ugovor, igrač neće biti u konkurenciji za prvi tim, što će se svakako negativno odraziti na njegov dalji razvojni put. Partizan ima svoja pravila i principe rada i očekujemo da ih svi koji nose grb Partizana poštuju", rekao je Nađ za klupski sajt.

"Nikakvih ucenjivanja i pritisaka nije bilo ni sa jedne strane, niti bismo takav metod dopustili", istakao je on.

Nađ je rekao da je Pantiću i njegovim roditeljima ponuđeno da 16-godišnji igrač potpiše profesionalni ugovor, ali da su oni to odbili uz obrazloženje da "još nije sazreo za prvi tim".

"Zajedničko mišljenje i procena stručnog rukovodstva Partizana (sportski direktor, direktor omladinske škole, trener prvog tima) jeste da je igrač u potpunosti spreman za konkurenciju za najboljih jedanaest i naravno, za zaključenje profesionalnog ugovora", rekao je Nađ.

"Duboko verujemo da će se situacija promeniti i da će Danilo Pantić uskoro potpisati profesionalni ugovor. Ukoliko igrač i roditelji imaju životne planove koji nisu vezani za naš klub, očekujemo da ćemo na vreme biti obavešteni o tome", dodao je on.

Tokom leta Partizan je potpisao profesionalni ugovor sa mladim Andrijom Živkovićem. On je priključen prvom timu, a Nađ je rekao da klub želi da i sa ostalim talentovanim igračima, u budućnosti nastavi dominaciju u srpskom fudbalu.

"Naša omladinska škola ima puno mladih i talentovanih igrača koji u jednom periodu svojim radom, zalaganjem na terenu i talentom, zadobiju naše poverenje, da se priključe prvom timu, a potom i potpišu profesionalni ugovor. Tako su i momci iz generacije igrača 1996. godišta (Živković, Pantić, Nemanja Radonjić) dostigli tu fazu krajem prethodne godine", rekao je on.

"Direktor naše omladinske škole, Momčilo Vukotić i njegovi saradnici su u decembru 2012. godine predložili da se ovi momci, kao najtalentovaniji iz generacije, priključe treninzima prvog tima", dodao je Nađ.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online