Ponedeljak 13. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 09.12.2015.
23:00
Vestionline A

Ovi Srbi su ostali u trci za "ušati pehar" Lige šampiona

Završena je grupna faza Lige šampiona, a u osmini finala Srbija će imati osam fudbalera. Najveće šanse da dođu do završnice ima tandem Čelsija Branislav Ivanović i Nemanja Matić, kao i "građanin" Aleksandar Kolarov. Ostali Srbi u drugoj rundi evro elite su: Ljubomir Fejsa (Benfika), Radosav Petrović (Dinamo Kijev), Stefan Mitrović, Uroš Vitas i Marko Poletanović (Gent).

SRBI U LIGI ŠAMPIONA
ALEKSANDAR KOLAROV (Mančester Siti) - Zamenik kapitena reprezentacije Srbije odigrao je pet mečeva u prvoj fazi, odnosno 390 minuta. Četiri puta je bio starter, jednom je ulazio u igru u drugom poluvremenu, a protiv Juventusa u Torinu bio je na klupi. "Građani" su osvojili prvo mesto u grupi D ispred Juventusa.
LJUBOMIR FEJSA (Benfika) - Nekadašnji igrač Partizana i Olimpijakosa u ovoj sezoni Lige šampiona je odigrao 112 minuta. Jednom je bio starter, dok je dva puta ulazio sa klupe za rezervne igrače. Dobio je jedan žuti karton. Lisabonski "orlovi" završili su grupnu fazu na drugom mestu grupe C, iza madridskog Atletika.
BRANISLAV IVANOVIĆ (Čelsi) - Kapiten Srbije odigrao je tri meča u grupnoj fazi takmičenja, odnosno odigrao je 270 minuta. Prva tri meča je propustio zbog povrede. Za razliku od Premijer lige, "plavci" odlično guraju u Ligi šampiona, gde su u grupi G zauzeli prvo mesto, ispred Kijevskog Dinama.
NEMANJA MATIĆ (Čelsi) - Vezista "plavaca" odigrao je svih šest mečeva u grupnoj fazi. Proveo je na terenu 467 minuta. Zbog tri žuta kartona, neće moći da pomogne saigračima u prvom meču osmine finala najjačeg klupskog takmičenja.
STEFAN MITROVIĆ (Gent)  - Srpski reprezentativac je stub odbrane Genta. Odigrao je svih 540 minuta u grupnoj fazi lige šampiona. Belgijski šampion napravio je najveće iznenađenje grupne faze takmičenja plasiravši se na drugo mesto grupe H, iza lidera Zenita.
RADOSAV PETROVIĆ (Dinamo Kijev) - Nekadašnji igrač Partizana i povremeni srpski reprezentativac nije se naigrao u ukrjainskom šampionu od dolaska iz turskog Genčerbirligija. Popularni Raća nije odigrao ni sekund za Kijevljane u grupnoj fazi Lige šampiona.
 
UROŠ VITAS I MARKO POLETANOVIĆ (Gent) - Dvojica srpskih internacionalaca nisu imali neku veću minutažu u Ligi šampiona. Nekadašnji igrači Rada i Vojvodine Vitas nisu odigrali ni sekund u evro eliti.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online