Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 24.10.2015.
16:38
Vestionline A

Zvezdin pakleni tandem Katai - Grujić srušio Čačane!

Maestralni tandem Crvene zvezde Aleksandar Katai i Marko Grujić doneli su crveno-belima 12. uzastopnu pobedu. U derbiju 15. kola Super lige, četa Miodraga Božovića je pobedila najbližeg konkurenta Borac 4:2 (2:2) u odličnom meču pred 15.000 gledalaca na "Marakani".

FK Crvena zvezda
Serija kojoj se ne vidi kraj: Fudbaleri Zvezde ne znaju za poraz u ovoj sezoni

Kada je sa dva pogotka Katai, u 13. i 28. minutu, doveo Zvezdu u vođstvo od 2:0, svi su već videli siguran trijumf lidera šampionata. Međutim, sjajni Čačani, koje sa klupe predvodi Nenad Lalatović, nisu se predavali i dokazali da nisu slučajno na drugom mestu. Srđana Vujaklija je sa dva gola za samo pet minuta šokirao "Marakanu".

U nastavku susreta na scenu stupa meastralni Marko Grujić, koji je igrama u ovom prvenstvu zaludeo najbolje klubove Evrope. Sa golom i asistencijom Sikimiću doneo je ubedljivu prednost crveno-belima i nastavak pobedničke serije izabranika Miodraga Božovića. Treba napomenuti da je najbolji potez meča delo omalenog Zvezdinog Argentinca Luisa Ibanjeza, koji je u 71. minutu umalo nije polomio gol Čačana, kada je pogodio prečku "bombom" sa 16 metara.

PROČITAJTE TOK UTAKMICE!

90+3. minut - Utakmica je završena, pobeda Zvezde 4:2, 12. u nizu za tim sa "Marakane".
86. minut - Zvezda rutinski čuva stečenu prednost.

75. minut - GOOOL, Rezervista Predrag Sikimić donosi Zvezdi, čini se, novi trijumf. Prvi gol iskusnog napadača u dresu Zvezde. Odlično asistent je bio maestralni Marko Grujić, a Sikimiću nije bilo teško da zatrese mrežu Čačana.

71. minut - Bomba Ibanjeza sa 16 metara, ali je lopta zavšila na prečki.

63. minut - Sikimić je zamenio indisponiranog Vijeiru, koji posle derbija igra veoma slabo.

61. minut - GOOOL, Marko Grujić postiže novi gol, Zvezda opet vodi. Šutirao je sa oko 25 metara, lopta se odbila od jednog igrač Borca i završila u mreži.

56. minut - Zvezda napada, ali Čačani odolevaju. Vijeira je bio u dobroj prilici, ali je loše šutirao.
46. minut - Zanimljiva izmena Grofa Božovića. Umeso krilnog igrača Srđana Plavšića na terenu je Aleksandar Luković. Usloviće to sigurno velika pomeranja u timu. Videćemo kakva.

45+3. minut - Zanimljivo prvo poluvreme, čak četiri gola, sjajni Katai i Vujaklija.

41. minut - GOOOL, Šok na Marakani, Borac je izjednačio golom Vujaklije. Skupo je koštalo opuštanje domaćina, sjajni Čačani. Dorba lopta Mićića u prazan prostor, zaspali su crveno-beli, a Vujaklija je rutinski zaobišao Kahrimana i postigao i drugi gol za Čačane.

36. minut - GOOOL, Borac je smanjio golom Srđana Vujaklije, koji je majstorski lobovao golmana domaće ekipe Damira Kahrimana posle katastrofalne greške Marka Petkovića.

28. minut - GOOOL, Zvezda vodi 2:0, opet je strelac Aleksandar Katai, koji je u petercu dobio sjajnu loptu od Petkovića i matira po drugi put Plavšića. Zvezda korača ka 12. uzatopnoj pobedi.

22. minut - Dobar napad gostiju, Vujaklija je izašao sam ispred golmana Kahrimana, ali pomoćni sudija je difao zastavicu. Sumnjiva situacija.

13. minut - GOOOL, 1:0 za crveno-beleAleksandar Katai postigao je vodeći gol za Zvezdu. Pogotku je kumovao i smušeni golman gostiju Plavšića. Asistirao je Plavšić.

6. minut - Borac nije došao da se brani, pokušali su Čačani da ugroze gol Kahrimana, ali ostaje 0:0.
4. minut - Vijeira i Mićić su se sudarili, obojica su na mreži, ali se očekuje da nastave igru.
1. minut - Utakmica je počela.
ZVEZDA: Kahriman, Petković, Pavićević, Jovanović, Ibanjez, Donald, Grujić, Katai, Plavšić (od 46. Luković), Srnić, Vijeira (od 63. SIkimić).

BORAC: Bajić, Tanasin, Miletić, Jablan, Živković, Jovančić, Mićić, Jevtović, Zorić, Knežević, Vujaklija.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online