Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 18.10.2015.
16:24
mozzartsport.com A

Šaponjić otvorio dušu: Milinković me gurao u zapećak!

Mladi napadač Partizana Ivan Šaponjić smatra da ga je bivši trener crno-belih Zoran Milinković gurnuo u zapećak, ali poručuje da mu je uprkos tome žao što je otišao iz kluba.

partizan.rs
Bio u zapećku: Ivan Šaponjić

- Mrzim nepravdu, međutim, ona mi je i davala veći motiv da nastavim sa još jačim radom. Iskreno, jesam očekivao bolji tretman, ali na neke stvari kao što je izbor najboljeg tima jednostavno nisam mogao da utičem - rekao je Šaponjić.

On je ipak poručio da mu je bilo žao Milinkovića, pre svega zbog načina na koji se rastao sa klubom.

Premijer liga
savršena za mene

Šaponjić je rekao i da mašta o igranju u Premijer ligi.

- Ubedljivo najviše mi se sviđa Premijer liga, pošto mi nekako odgovara tamošnji stil igre. Imam osećaj da bih se na Ostrvu brzo prilagodio i zaigrao dobro, a mene osećaj malo kad prevari.

- Jeste da nisam igrao koliko je trebalo, ali mi je uprkos tome, u neku ruku bilo krivo što je Milinković pod takvim okolnostima otišao. Dolasci i odlasci igrača i trenera iz klubova, u ova turbo-fudbalska vremena, odavno su postali uobičajena stvar - istakao je mladi napadač, koji se ujedno i obradovao kada je saznao da će novi trener biti Drulović.

- Bilo mi je veoma drago. Ljubinko Drulović je veoma ozbiljan trener koji je u ovom trenutku potreban Partizanu - poručio je Šaponjić.

On je, kao i novi trener crno-belih, poreklom iz Nove Varoši, ali veruje da zbog toga neće biti povlašćen.

- Na svakom treningu i utakmici pokušavati da mu se nametnem kako ne bi ispalo da sam u tim po zemljačkoj liniji - uz osmeh je rekao talentovani centarfor.

S obzirom na to da je u većini mečeva ulazio sa klupe i postizao golove, dobio je nadimak "Zlatni džoker".

- Prozvali su me tako i to je lepo, ali ja bih više voleo da budem u startnih 11 - rekao je Šamponjić i otkrio na kom meču mu je bilo najteže što nije od početka bio na terenu.

- Ubedljivo najteže mi je bilo na "večitom" derbiju. A kako i ne bi bilo kad sam pre toga na tri utakmice postigao tri gola. Uprkos tom nizu, na tako velikoj utakmici čak nisam dobio priliku ni da zakoračim na igralište - rekao je Ivan i dodao ko mu je naviše pomogao u teškim trenucima.

- Na prvom mestu to je Stefan Babović koji je osetio moje nezadovoljstvo i davao mi savete kako treba da se ponašam. Veliku podršku sam imao i od mojih mlađih saigrača s kojima se intezivno družim - istakao je napadač šampiona Srbije.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online