Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 17.10.2015.
17:52 >> 20:15h
Vestionline A

Premijer liga: Silni Junajted, het-trik Sterlinga, paker Tadić

Mančesterski giganti Junajted i Siti zabeležili su ubedljive pobede u devetom kolu Premijer lige. "Đavoli" su se prošetali "Gudisonom", iznenađujuće lako slomivši otpor, do ovog kola odličnog Evertona.

Reuters
Prštalo na "Gudisonu": Duel Huana Mate (Mančester Junajted) i Brendona Galoveja (Everton)

Za samo četiti minuta, Šnajderlin i Erera matirali su Hauarda, da bi u nastavku tačku na trijumf čete Luja van Gala stavio Vejn Rini, nekadašnji ljubimac "karamela". Bio je to 187. gol kapitena Junajteda čime je izbio na drugo mesto najboljih strelaca u istoriji Premijer lige. Za sada je nedodirljiv Alan Širer, koji je 260 puta zatresao mrežu.

Serhio Aguero je povređen, ali "građani" su efikasni. Blistao je Rahim Sterling, koji je postigao het-trik u prvom poluvremenu za ubedljiv trijumf SItija protiv Bornmuta na "Etihadu", dok je dva gola delo Vilfreda Bonija. Aleksandar Kolarov, zbog povrede, nije igrao.

Konačno, slavio je i Čelsi, koji je na "Stamford Bridžu" pobedio očajnu Aston Vilu. Murinjo je na klupi ostavio Azara i Matića. Naš as igrao je u drugom poluvremenu, a u listu strelaca upisao se i DIjego Kosta, posle očajne reakcije odbrane tima iz Birmingema.

U prvom meču kola - prazne puške na "Vaj Hart Lejnu". Liverpul je do boda stigao sa novim menadžerom Jirgenom Klopom. Gosti su imali veliku priliku preko Origija, koji je pogodio prečku na startu susreta. Junak meča susreta bio je golman "redsa" Minjole, koji je odbranio nekoliko zicera Hariju Kejnu i drugovima.

Reuters
U formi: Dušan Tadić, vezista Sautemptona

Ponovo je blistao naš reprezentatiovac Dušan Tadić, koji je bio jedan od najboljih igrača "svetaca". Levonogi vezista odlično je izveo korner u 21. minutu iz koga je Fonte matirao "lisice". Ipak, i pored vođstva Sautemptona 2:0, gosti su stigli do boda zahvaljujući sjajnom Vardiju, koji je drugi gol postigao u poslednjim trenucima susreta.

Arsenal je za samo 12 minuta slomio otpor Votforda, a prvi gol u sezoni postigao je Aron Ramzi. Mrežu povratnika u Premijer ligu otvorio je Aleksis Sančez, a u listu strelaca se upisao i rezervista Olivije Žiru. Bio je ovo peti uzastopni trijumf "tobdžija" u Premijer ligi.

U gradskom derbiju Londona, Vest Hem je slavio protiv Kristal Palas golom Lancinija i Pajea u finišu susreta, dok je VBA golom Berahina slavio protiv slabog Sanderlenda.

Rezultati 9. kola: Totenhem - Liverpul 0:0, Čelsi - Aston Vila 2:0 (Kosta 34, Haton 54 autogol), Kristal Palas - Vest Hem 1:3 (Kabaj 25 penal - Dženkinson 22, Lancini 88, Paje 90+4), Everton - Mančester Junjated 0:3 (Šnajderlin 18, Erera 22, Runi 62), Mančester Siti - Bornmut 5:1 (Streling 7, 29, 45+3, Boni 11, 89 - Marej 22), Sautempton - Lester 2:2 (Fonte 21, Van Dijk 37 - Vardi 66, 90+1), VBA - Sanderlend 1:0 (Berahino 54), Votford - Arsenal 0:3 (Sančez 62, Žiru 68, Ramzi 74).

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online