Petak 21. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 14.10.2015.
16:51 >> 19:01h
Vestionline A

Šok u Surdulici: Partizan prosuo 2:0!

Ni dva gola prednosti nisue bila dovoljna izabranicima Zorana Milinkovića da uzdigunutih ruku napuste Surdulicu. Radnik je uspeo da izvuče remi sa Partizanom 2:2(0:2).

FK Partizan
Standardan: Miroslav Vulićević

U fudbalu je 2:0 najopasniji rezultat. Crno-beli su to osetili na svojoj koži u Surdulici, jer su očigledno pomislili da su posle dva pogotka u prvih 45 minuta, završili kompletan posao.

Šampion Srbije odigrao je dva različita poluvremena u Surdulici. Ekipa Zorana Milinkovića dominirala je u prvom poluvremenu, postigla je dva gola i imala je još nekoliko šansi, ali se u nastavku sve promenilo.

Radnik je zaigrao u drugom delu mnogo angažovanije i na kraju je uz veliku borbenost uspeo da osvoji bod. 

Golove za Partizan postigli su Stevanović u 7. i Božinov u 30. minutu posle asistencija Grbića, dok je heroj Radnika Miloš Stanković koji je bio strelac oba gola u 56. i 70. minutu. 

Partizan posle ovog remija ostaje četvrti na tabeli sa 21 bodom, 11 manje i utakmicom više od lidera Crvene zvezde, dok je Radnik i dalje pretposlednji, sada sa 10 bodova. 

RADNIK: Ristić, Marković, Krstić, Gojković, Milovanović, Ćukum, Putinčanin, F. Stojanović, Ovusu, Stanković, S. Stojanović.

PARTIZAN: Ž. Živković, Vulićević, Ostojić, Ćirković, Subić, Jevtović, Brašanac, Grbić, Babović, Stevanović, Božinov.

TOK UTAKMICE PROČITAJTE OVDE:

90+5. minut - Kraj utakmice.
88. minut - Ispao je lako Baranin, Božinov je proigrao Ninkovića, ovaj napravio jednu fintu, pa drugu... Taman da domaći stignu da postave blok i pomognu golmanu Ristiću.
82. minut - Opasno već posle prvog auta Baranina, neko je pokušao makazicama, da je uspeo bio bi to gol kola bez sumnje. Ali nije.
79. minut - Ali i dalje nam je potpuna misterija neobjašnjivo loša igra Partizana u drugom delu igre. U prvom poluvremenu su ibacili rivala u nokdaun, u drugom se ne daju prepoznati.
75. minut - Hrabra odluka trenera Mladena Veselinovića. Ne odustaje od uvođenja napadača. Mirković na terenu umesto veziste Stojanovića. Najavljivao je Veselinović da ide Radnik na pobedu i stoji iza svojih reči.

71. minut - GOOOOL!!! Radnik je izjednačio na 2:2, ponovo Stanković. Samjuel Ovusu je asistent. Neverovatno jeftin gol primili su crno-beli.

66. minut - U prvom poluvremenu Stevanović i Grbić su bili neuhvatljivi za čuvare. U drugom ih nema na terenu.

62. minut - Dobra akcija, Stojanović je bio sam na ivici kaznenog prostora, ali je lopta odskočila ispred njega pa je otišla daleko iznad gola.

57. minut - GOOOOL!!! Radnik je smanjio na 2:1, strelac Miloš Stanković. Majstorska lopta Stojanovića, zaspali su štoperi Partizana, Stanković se ušunjao između njih, izbio sam pred Živkovića i loptu poslao u mrežu crno-belih

55. minut - Kada i uspeju da prebace loptu u opasnu zonu, igrači Radnika su nemoćni u poslednjoj trećini terena.
52. minut - Dobra kontra Radnika konačno, bio je jedan igrač Radnika usamljen u srcu šesnaesterca, ali Miloš Stanković niti je šutirao niti je centrirao. Lopta odlazi u gol aut.
48. minut - Možda i najbolja prilika za domaće, nije uspeo Milovanović da usmeri loptu gde je želeo, odlazi ona pored stative.
46. minut - Počeo je drugi deo igre.
45+2. minut - Kraj prvog poluvremena.
39. minut -Grbića ne mogu ni lasom da uhvate. Sada centaršut nije bio dobar, ali dar-mar pravi crnogorski fudbaler po desnom krilu. 

33. minut - GOOOOL!!! Partizan vodi 2:0, strelac Valerij Božinov. Opet Grbić sjajno probija po desnom krilu, otresao je Putinčanina i potom prizemnu loptu poslao na peterac, tamo je bio Valerij Božinov koji nije najsjajnije zahvatio loptu, ali je svoje obavio. Crno-beli gaze ka pobedi.

27. minut - Već duže vremena i bez prave akcije Partizana, svaki ulazak crno-belih u kazneni prostor Radnika je pretnja. Mnogo konkretniji u završnici gosti.

23. minut - Dobra lopta za Babovića, u poslednjem trenutku je uklizao Ćulum i otklonio opasnost.
19. minut - Prvi korner za Radnik, iako su previše komplikovali prvo Filip Stojanović, pa Ovusu.
16. minut - Raspoložen za igru Alen Stevanović. Razmenio je dobar dupli pas sa Božinovim, ali je u samoj završnici imao jedan kontakt više i Ristić stiže da reaguje.
12. minut - Čini se da su crno-beli sada svesno oborili ritam igre. Nemaju potrebe da žure. Imaju luksuz da čekaju grešku rivala.

8. minut - GOOOOL!!!! Partizan vodi 1:0, strelac Alen Stevanović. Treća sreća za Stevanovića. Glavom je matirao čuvara mreže. On se samo poklonio posle sjajne akcije Grbića na desnoj strani i idealnog centaršuta sa gol-aut linije. 

5. minut - Ponovo Stevanović šutira u okvir gola. Opasan šut. Parada Ristića spasava Radnik.
2. minut - Alen Stevanović je pokušao, ali je golman bio na oprezu.
1. minut - Utakmica je počela.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online