Sreda 14.10.2015.
16:51 >> 19:01h
Vestionline

Šok u Surdulici: Partizan prosuo 2:0!

FK Partizan
Standardan: Miroslav Vulićević

U fudbalu je 2:0 najopasniji rezultat. Crno-beli su to osetili na svojoj koži u Surdulici, jer su očigledno pomislili da su posle dva pogotka u prvih 45 minuta, završili kompletan posao.

Šampion Srbije odigrao je dva različita poluvremena u Surdulici. Ekipa Zorana Milinkovića dominirala je u prvom poluvremenu, postigla je dva gola i imala je još nekoliko šansi, ali se u nastavku sve promenilo.

Radnik je zaigrao u drugom delu mnogo angažovanije i na kraju je uz veliku borbenost uspeo da osvoji bod. 

Golove za Partizan postigli su Stevanović u 7. i Božinov u 30. minutu posle asistencija Grbića, dok je heroj Radnika Miloš Stanković koji je bio strelac oba gola u 56. i 70. minutu. 

Partizan posle ovog remija ostaje četvrti na tabeli sa 21 bodom, 11 manje i utakmicom više od lidera Crvene zvezde, dok je Radnik i dalje pretposlednji, sada sa 10 bodova. 

RADNIK: Ristić, Marković, Krstić, Gojković, Milovanović, Ćukum, Putinčanin, F. Stojanović, Ovusu, Stanković, S. Stojanović.

PARTIZAN: Ž. Živković, Vulićević, Ostojić, Ćirković, Subić, Jevtović, Brašanac, Grbić, Babović, Stevanović, Božinov.

TOK UTAKMICE PROČITAJTE OVDE:

90+5. minut - Kraj utakmice.
88. minut - Ispao je lako Baranin, Božinov je proigrao Ninkovića, ovaj napravio jednu fintu, pa drugu... Taman da domaći stignu da postave blok i pomognu golmanu Ristiću.
82. minut - Opasno već posle prvog auta Baranina, neko je pokušao makazicama, da je uspeo bio bi to gol kola bez sumnje. Ali nije.
79. minut - Ali i dalje nam je potpuna misterija neobjašnjivo loša igra Partizana u drugom delu igre. U prvom poluvremenu su ibacili rivala u nokdaun, u drugom se ne daju prepoznati.
75. minut - Hrabra odluka trenera Mladena Veselinovića. Ne odustaje od uvođenja napadača. Mirković na terenu umesto veziste Stojanovića. Najavljivao je Veselinović da ide Radnik na pobedu i stoji iza svojih reči.

71. minut - GOOOOL!!! Radnik je izjednačio na 2:2, ponovo Stanković. Samjuel Ovusu je asistent. Neverovatno jeftin gol primili su crno-beli.

66. minut - U prvom poluvremenu Stevanović i Grbić su bili neuhvatljivi za čuvare. U drugom ih nema na terenu.

62. minut - Dobra akcija, Stojanović je bio sam na ivici kaznenog prostora, ali je lopta odskočila ispred njega pa je otišla daleko iznad gola.

57. minut - GOOOOL!!! Radnik je smanjio na 2:1, strelac Miloš Stanković. Majstorska lopta Stojanovića, zaspali su štoperi Partizana, Stanković se ušunjao između njih, izbio sam pred Živkovića i loptu poslao u mrežu crno-belih

55. minut - Kada i uspeju da prebace loptu u opasnu zonu, igrači Radnika su nemoćni u poslednjoj trećini terena.
52. minut - Dobra kontra Radnika konačno, bio je jedan igrač Radnika usamljen u srcu šesnaesterca, ali Miloš Stanković niti je šutirao niti je centrirao. Lopta odlazi u gol aut.
48. minut - Možda i najbolja prilika za domaće, nije uspeo Milovanović da usmeri loptu gde je želeo, odlazi ona pored stative.
46. minut - Počeo je drugi deo igre.
45+2. minut - Kraj prvog poluvremena.
39. minut -Grbića ne mogu ni lasom da uhvate. Sada centaršut nije bio dobar, ali dar-mar pravi crnogorski fudbaler po desnom krilu. 

33. minut - GOOOOL!!! Partizan vodi 2:0, strelac Valerij Božinov. Opet Grbić sjajno probija po desnom krilu, otresao je Putinčanina i potom prizemnu loptu poslao na peterac, tamo je bio Valerij Božinov koji nije najsjajnije zahvatio loptu, ali je svoje obavio. Crno-beli gaze ka pobedi.

27. minut - Već duže vremena i bez prave akcije Partizana, svaki ulazak crno-belih u kazneni prostor Radnika je pretnja. Mnogo konkretniji u završnici gosti.

23. minut - Dobra lopta za Babovića, u poslednjem trenutku je uklizao Ćulum i otklonio opasnost.
19. minut - Prvi korner za Radnik, iako su previše komplikovali prvo Filip Stojanović, pa Ovusu.
16. minut - Raspoložen za igru Alen Stevanović. Razmenio je dobar dupli pas sa Božinovim, ali je u samoj završnici imao jedan kontakt više i Ristić stiže da reaguje.
12. minut - Čini se da su crno-beli sada svesno oborili ritam igre. Nemaju potrebe da žure. Imaju luksuz da čekaju grešku rivala.

8. minut - GOOOOL!!!! Partizan vodi 1:0, strelac Alen Stevanović. Treća sreća za Stevanovića. Glavom je matirao čuvara mreže. On se samo poklonio posle sjajne akcije Grbića na desnoj strani i idealnog centaršuta sa gol-aut linije. 

5. minut - Ponovo Stevanović šutira u okvir gola. Opasan šut. Parada Ristića spasava Radnik.
2. minut - Alen Stevanović je pokušao, ali je golman bio na oprezu.
1. minut - Utakmica je počela.
2024 © - Vesti online