Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 26.08.2015.
11:45 >> 23:11h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Gotovo je - pukla "bomba" leta, De Brujne "građanin" za 80.000.000 evra

Svega pet dana ostalo je do kraja prelaznog roka. Najzanimljivije nas tek očekuje! Juventus uzima Gaitana i Vicela, Ljorente u Sevilji, Barsa traži zamenu za Pedra. De Brujne za 80.000.000 evra prešao u Mančester Siti. Uzbudljivo je i u Srbiji, Srnić stiže u Zvezdu, ali crveno-beli ostaju bez kapitena, ali i Kovačevića i Mbođa. Partizan izvisio za Devića. Malo poznati Hrvat Kukoč bi mogao da obuče crno-beli dres.

Tanjug
Kraj sapunice na pomolu: Srnić uskoro oblaći dres voljenog kluba - Zvezde

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja sa fudbalske pijace.

23.10 - Kevin De Brujne definitivno prelazi u Mančester Siti! "Bild" tvrdi da je sve dogovoreno. Ostaju još sitniji detalji. Moguće je da De Brujne već narednog vikenda debituje za Mančester Siti. "Vukovi" će dobiti obeštećenje od 80.000.000 evra, a Belgijanac će da zarađuje nestvarnih 20 miliona evra godišnje.
20.00 - Italijanski fudbalski vicešampion Roma objavio je da je na pozajmicu do kraja sezone angažovao odbrambenog igrača Pari Sen Žermena, reprezentativca Francuske Lukasa Dinja.
Parižani će dobiti odštetu od 2,5 miliona evra, a sporazumom dva kluba predviđeno je da Roma može da otkupi ugovor 22. godišnjeg defanzivca. Dinj je prošle sezone odigrao 15 utakmica u prvenstvu Francuske, a za nacionalni tim do sada je upisao osam nastupa.
18.30 - Naravno, opet Kevin de Brujne. Današnja vest kaže da Volfsburg nudi novi petogodišnji ugovor Belgijancu za platu od 12.000.000 evra godišnje. Međutim, mančesterske "ale" Siti i Junajted nude Brujneu čak 20.000.000 evra. Slatke muke sjajnog veziste, koga žele još i Bajern i PSŽ.
18.10 - Real Madrid je pristao da defanzivac Fabio Koentrao pređe na jednogodišnju pozajmicu u Monako, prenosi Tanjug. Prema navodima sportskog dnevnika "AS", preostalo je još da se reše samo manji detalji u sporazumu dva kluba i uskoro bi trebalo da transfer 27-godišnjeg Portugalca bude zvanično objavljen. Očekuje se sa Koentrao u odbrani Monaka zameni francuskog reprezentativca Lavena Kurzavu koji je na meti Pari Sen Žermena. Koentrao je prešao u Real Madrid 2011. godine iz Benfike, ali je prošle sezone odigrao samo devet utakmica u Primeri, a igrao je još na četiri meča u Ligi šampiona.

17.45 - Predsednik Barsleone Đozep Bartomeu rekao je da je Nejmar nije na prodaju, iako je Mančester Junajted bio spreman da plati neverovatnih 190 miliona evra,

- Nejmar u Mančester? Ha ha. On nije na prodaju, srećan je u Barseloni - stavio je tačku na spekulacije u vezi "karioke" čelni čovek šampiona Evrope.

17.40 - Simpatični Senegalac Mamadu Mbođ, koji je prirastao navijačima Zvezde k srcu više urnebesnim klipovima na društvenim mrežama nego sjajnim igrama na terenu, odlazi na pozajmicu u Radnik iz Surdulice. U konkurenciji Lukovića, Rendulića, Pavićevića i Jovanovića, Mbođ nema šta da traži na Marakani, pa je rešenje odlazak na jug Srbije gde bi verovatni igrao standardno. Blizu odlaska je i Aleksandar Kovačević.
17.20 - Veliki Realov promašaj plaćen 35.000.000 evra Asijer Iljaramendi vratio se u Sosijedad posle dve sezone u dresu "kraljevića". Iako se šuškalo da će vezista u Liverpul ili Arsenal, on je odlučio da se vrati na "Anoeti" u tim koga sa klupe predvodi Škot Dejvid Mojes.
16.54 - U smiraj prelaznog roka, Crvena zvezda bi mogla da ostane bez kapitena Predraga Rajkovića. Gde bi zlatni "orlić" mogao da ode i za koliko novca pročitajte OVDE.
16.37 - Ništa od Partizana. Crno-beli su želeli da dovedu Ukrajinca Marka Devića, ali će on karijeru da nastavi najverovatnije u Grčkoj. Mediji u zemlji Helena tvrde da je Dević na pragu AEK-a, koga sa klupe predvodi Dušan Bajević. Žuto-crni su se ove sezone vratili u društvo najboljih posle godina agonije.
16.34 - Zvezda i Slavoljub Srnić, bliži se kraj sapunice na radost Miodraga Božovića, trenera kluba sa "Markane" i navijača crveno-belih. Brzonogo krilo na pragu voljenog kluba, čeka se "DA" od Čukaričkog. Sportski direktor "brđana" Vladimir Matijašević za portal "Mocart sport" je potvrdio da je dogovor blizu. Zvezdu je pojačao i doskorašnji napadač Voždovca Predrag Sikimić.

15.31 - Nisu samo Mančester siti i Bajern Minhen zainteresovani za Kevina de Brujnea. Kao jedan od ozbiljnih kandidata pominje se Pari Sen Žermen, piše nemački "Bild". Parižani su spremni da izdvoje 80 miliona evra za talentovanog vezistu.

14.56 - Milan je u centru pažnje. "Gazeta delo Sport" je objavila da prvi operativac "roso-nera" Adrijano Galijani spremio "bombu" - želi da dovede kapitena Intera Andreu Ranokiju. Ne bi bio prvi takav prelazak u milanskim velikanima, ali uvek je zanimljivo kada se desi nešto slično. Galijani razmišlja i da u suprotnom smeru pošalje Alesandra Matrija.
14.05 - Partizan u petak pregovara sa Hrvatom. Opširnije OVDE.

13.21 - Pari Sen Žermen će Monaku platiti 23 miliona evra, plus bonuse, za usluge levog beka Levina Kurzave.

12.58 - Zanimljive detalje iz Balotelijevog ugovora pročitajte OVDE.
12.27 - Viktor Valdez karijeru nastavlja u Bešiktašu. Britanski "Tajms" prenosi da je španski golman dogovorio dvogodišnju saradnju vrednu četiri miliona evra, uz mogućnost produžetka ugovora na još godinu dana.
11.45 - Zamene za Pedra su Seltin Nolito iz Selte i Andrij Jarmolenko iz Dinamo Kijeva.
11.40 - Ferenando Ljorente je novi igrač Sevilje. "Marka" tvrdi da od pozajmice nema ništa, već da napadač u Primeru stiže za 10 miliona evra, uprkos tome što je "Stara dama" tražila dva miliona više, a Andalužani nudili sedam miliona. Ljorente će potpisati ugovor na tri ili četiri godine.
11.32 - Juventus je baš aktivan na tržištu. Nikolas Gaitan napustiće portugalsku Benfiku, a prema pisanju "A Bole", njegova naredna destinacija je Torino. "Stara dama" se, takođe, uključuje u trku za Aksela Vicela. Milan je želeo Belgijanca, ali se nije dogovorio sa Zenitom. "Korijere delo Sport" navodi da je klub iz Sankt Peterburga spreman da ga pusti za manje od početnih 40 miliona.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online