Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 25.07.2015.
11:09 >> 22:15h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Steaua se pojačava za Partizan, Arsenal krade Rojsa Liverpulu, Soldado "milioner"

Fudbalsko tržište se zahuktalo. Iz dana u dan sve je zanimljivije. Zlatan Ibrahimović napušta PSŽ, ali je neizvesno da li se vraća u Milan ili ide u Mančester Junajted. Poslednjim izjavama na račun Luj van Gala kao da se nudi "đavolima". Najbolji strelac šampionata Francuske Aleksandar Lakazet na meti je Arsenala, ali u Lionu veruju da ostaje na "Žerlanu". Veteran Didije Drogba dobio je zanimljivu ponudu iz Indije. "Građani" kreću po De Brujnea. Steaua dovodi štopera iz Levskog kako bi pojačala odbranu pred dvomeč sa Partizanom u trećem kolu kvaliafikacije za Ligu šampiona. Posle sage, Milinković Savić ipak oblači ljubičasti dres. Marko Rojs na meti Arsenala i Liverpula.

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

21.58 - Inter želi Felipea Mela, a čelnici Galatasaraja poslali su im konkretan odgovor - ako hoćete Brazilca dajte nam Garija Medela ili platite 10.000.000 evra.

20.54 - Iskusni napadač Didije Drogba razmatra ponude iz SAD od Čikaga i Montreala, a dobio je ozbiljan poziv iz Indije od kluba Atletiko Kolkate (čiji je vlasnik madridski Atletiko) koji mu nudi 3.000.000 evra za tri meseca.

20.19 - Lion je takođe objavio da želi da angažuje Abu Dijabija iz Arsenala (merkaju ga Marselj i VBA), ali hoće i solidnog vezistu River Plate Lionela Vinđonija čija je cena negde oko 5.000.000 evra.

19.43 - Betis želi da se pojača, a posle Rafaela Van Der Varta klub iz Sevilje bi da dovede i iskusnog Argentinca Maksija Lopeza, fudbalera Torina. Španci su raspoloženi za pozajmicu fudbalera koji je na početku evropske karijere nosio dres Barselone.

18.39 - Srpski veteran Vlada Avramov na dobrom je putu da ponovo obuče dres Fiorentine. Čelnici "ljubičastih" vide iskusnog 36-godišnjeg čuvara mreže kao treću opciju iza Sepea i Tatarušanua, a prednost je što je Novosađanin slobodan igrač nakon razlaska sa Atalantom ovog leta.  

18.20 - Vreme je i da Borusija kupuje. Čelnici "milionera" žele da vrate u život Roberta Soldada za koga će ponuditi Totenhemu 12.000.000 evra. Španac je dobio odrešene ruke i za pravu cenu može da ide, što je slučaj sa ovom ponudom.

18.11 - Arsenal želi da preotme Liverpulu ispred nosa Marka Rojsa. Britanski mediji tvrde da je Nemac blizu kompletiranja transfera na "Enfild" vredan 70.000.000 evra, ali da i Arsen Venger namerava da izjednači tu ponudu.

17.58 - Nakon što se transfer Davidea Astorija izjalovio, čelnici Napolija okrenuli su se novoj meti, Austrijancu Aleksandru Dragoviću iz kijevskog Dinama, za koga su spremili ponudu tešku 15.000.000 evra.

17.44 - Talentovani Alen Halilović dobio je trećeg udvarača. Posle Sevilje i Vest Hema, i Everton je izrazio želju da dovede na pozajmicu nekadašnjeg fudbalera zagrebačkog Dinama.

17.31 - Nekoliko puta je ovoga leta Gonzalo Iguain pominjan kao pojačanje velikih timova, ali ga Napoli nikako ne pušta. Šta više, gazda kluba Aurelio De Laurentis započeo je pregovore sa ocem i bratom argentinskog napadača oko produženja ugovora Iguaina koji ističe u leto 2018. godine.
16.57 - Fiorentina je definitivno odustala od kupovine Sergeja Milinkovića Savića. Zapelo je navodno jer je Sergej tražio još vremena da se odluči, pa su čelnici Viole izgubili stpljenje i digli ruke od svega:
- Nećemo nikoga da ubeđujemo da potpiše za Fiorentinu. Posebno ne nekoga ko ima 20 godina. Odlučili smo da odustanemo od Milinković Savića - rekao je sportski direktor Fiorentine Danijele Prade.
16.49 - Turska štampa tvrdi da će uz Nanija i Van Persija treći čovek u napadu Fenerbahčea sledeće sezone biti fudbaler Portoa Adrijan. Španac je prošle sezone stigao iz Atletiko Madrida, ali je odigrao samo devet utakmica za Zmajeve i prijala bi mu promena sredine.  
15.58 - Islam Slimani je opet u centru pažnje. Napadač Sportinga iz Lisabona nalazi se na listi želja dva engleska kluba. Prvi je Kristal Palas, čiji se menadžer Alan Pardjupohvalno izrazio o kvalitetima alžirskog reprezentativca i objavio paln da ga dovede u Premijer ligu. A drugi je Lester, koji ima iste ambicije otkako je na klupu seo Klaudio Ranijeri.
14.45 - Filipe Luis se vratio u Atletiko! Mada je od jutros bilo velikih zastoje u pregovorima, uslovljenih činjenicom da je Žoze Murinjo podigao cenu za levog beka koji nije igrao prethodne sezone, Madriđani su pristali da plate 16.000.000 evra na ime obeštećenja, a brazilski levi bek se obavezao na četvorogodišnju vernost.
14.40 - Šta je sudbina Marija Balotelija? Nije otišao na pripreme Liverpula u Aziju, stigao je na "Enfild" Kristijan Benteke iz Aston Vile. Za Super Marija očigledno više nema mesta u dresu "redsa". Rešenje ima Marko Amelija, nekadašnji golman Milana, koji bivšem saigraču predlaže da odigra sledeću sezonu u ekipi Lupa Kasteli, koja se takmiči u Seriji C, odnosno Trećoj ligi Italije.
14.24 - Londonski "Metro" piše da Liverpul želi napadača Borusije iz Dortmunda Marka Rojsa. "Redsi" se bore sa Arsenalom koji je spreman da izdvoji čak 67,5 miliona evra za igrača "milionera". Na potezu je rukovodstvo Borusije - ogroman novac ili odlazak prve zvezde tima.
14.15 - Talentovani Nemac Julijan Draksler na pragu je Juventusa. Talentovani vezista je dogovorio sve uslove sa "starom damom", a u torinskom gigantu će zarađivati  3,7 miliona evra. Ostalo je još samo da italijanski šampion dogovori visinu obeštećenja sa Šalkeom, klubom sa kojim Draksler ima ugovor do 2018. godine.
14.00 - Gotovo je sapunica oko Sergeja Milinkovića Savića. Novi klub zlatnog "orlića" je Fiorentina. Vezista Genka doputovao je u Firencu na konačan dogovor oko ugovora. Italijanski mediji procenuje da će prve sezoen da zaradi 500.000 evra na "Artemiju Frankiju",  a da će svake godine da dobija više. Obeštećenje Blegijancima je 6.500.000 evra plus 50 odsto od sledećeg transfera nekadašnjeg igrača Vojvodine.
13.55 - Argentinski napadač Franko Di Santo iskoristio je oslobađajuću klauzulu u ugovoru i napustio redove Verdera iz Bremena, potvrdio je ovaj bundesligaš, prenosi Tanjug. Verder nije precizirao koji je klub u koji će 26. godišnji Si Santro preći, ali nemački mediji pretpostavljaju da se radi o Šalkeu sa kojim su čelnici Verdera bili u pregovorima. Bivši fudbaler Čelsija igrao je za Verder od 2013. na 49 mečeva u  Bundesligi i postigao 17 golova.
13.08 - Rival Partizana u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Šampiona, Steaua, želi da angažuje prvotimca Levskog Armena Belaida kako bi poboljšala odbrambenu liniju. Šampiona Rumunije su napustili štoperi Gabrijel Tamaš i Srđan Lukin.
13.05 - Najbolji strelac Super lige prošle sezone, Partik Eze Frajdej, koji je igrao za Mladost iz Lučana, potpisao je ugovor sa Al Furijahom iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.
13.00 - Nekadašnji napadač Rome, Intera i Sautemptona Pablo Osvaldo vraća se u Evropu posle sezone u Boki Juniors. On je na pragu prelaska u novog-starog člana Primere Betisa.
12.10 - Barselona je zainteresovana za ofanzivnog vezistu Arsenala Arona Remzija. Prema navodima "Dejli mejla", Katalonci su spremni da izdvoje čak 70 miliona evra za Velšanina, koji je prošle sezone "eksplodirao" u dresu "tobdžija". Gde ima dima ima i vatre...
12.05 - Mančester Siti trenutno drži rekord kada je visina transfera ovog leta. LIverpulu su platili 68 miliona evra za Rahima Sterlonga, a bogati katarski vlasnici "građana" ne planiraju da se tu zaustave. Nova "bomba" je Kevin de Brujne, za koga su spremni da izdvoje fantastičnih 80 miliona evra. Pregovori sa Volfsburgom i menadžerom Belgijanca su u toku, javljaju britanski mediji.
11.20 - Gde će Didije Drogba? Iskusni napadač je slobodan igrač. Poslednja u nizu ponuda stigla je iz egzotične Indije. Atletiko Kalkuta je ponudila doskorašnjem napadaču Čelsija milion dolara da odigra sezonu u indijskoj Superligi. Šampionat u Indiji traje od oktorba do decembra, tako da ovo i nije loš iznos za samo tri meseca igranja.
11.05 - Doskorašnji napadač Rada Stefan Mihajlović karijeru nastavlja u Lihtenštajnu, u Balzersu, koji se takmiči u Trećoj ligi Švajcarske.
11.00 - Izjavom da bi se svađao sa Lujom van Galom ako bi došao u Mančester Junajted i da on voli oštru polemiku, Zlatan Ibrahimović je ponovo "zagolicao" britanske medije koji spekulišu da bi Ševđanin mogao konačno da zaigra u Premijer ligi. Klub sa "Old Traforda je u deficitu sa napadačima, pošto su otišli Falkao (Čelsi) i Van Persi (Fenerbahče).
10.59 - Najbolji strelac šampionata Francuske Aleksandar Lakazet na ceni je ovog leta. Za njega se interesuje najviše Arsenal, stidljivo i PSŽ, ali je menadžer Liona Aber Furnije rekao da je Lakazet potreban klubu sa "Žerlana" i da se nada da će da ostane i sledeće sezone u frtancuskom vicešampionu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online