Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 25.08.2015.
11:25 >> 21:08h
Vestionline A

Fudbalski transferi: "Đavolskih" 200 miliona, Ljajić na Ostrvu, za Zvezdu i Srnića sreda "dan D"

Kraj prelaznog roka je sve bliži, a tržište sve "vrelije". De Brujne napušta Volfsburg, a u trku se uključio i Bajern. Arsenal se okrenuo Kavaniju, Ljajić na Ostrvu. Najava završetka sage oko De Hee, Murinjove "igrice"... Novi Pazar dobio novog trenera, Piksi "gasi požar" u Gvangžu R&F. Krilo Čukaričkog sve bliži "Marakani".

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja sa fudbalske pijace.

21.10 - Bivši selektor reprezentacije Holandije Bert van Marvajk preuzeo je nacionalnu selekciju Saudijske Arabije, objavljeno je na sajtu fudbalskog saveza te azijske države, prenosi Tanjug.     Navodi se da je sa holandskim stručnjakom dogovorena jednogodišnja saradnja, a da će njegov pomoćnik biti nekadašnji istaknuti igrač Bajerna, Barselone i Milana, Mark van Bomel. Van Marvajk (63), koji je sa reprezentacijom Holandije osvojio titulu vicešampiona sveta 2010. godine, ranije je vodio ekipe Fejenorda, Borusije Dortmund i Hamburgera.
18.30 - Štoper Evertona Džon Stouns sve je bliži Čelsiju. Mladi defanzivac podneo je zahtev Evertonu da ga proda, a "plavci" nude neverovatnih 42.000.000 evra. "Karamele" su dosad sve ponude odbijale, ali videćemo da li će sada moći da kažu ne, posle želje mladog štopera da napusti "Gudison". 
18.25 - Srpski napadač Uroš Đurđević zvanično je promovisan u novog igrača Palerma. On na Siciliju stiže iz holandskog Vitesea gde se nije naš naigrao prethodne dve sezone. Za dete Crvene zvezde interesovao se Partizan i njegov bivši klub, ali je on decidirano rekao da ne želi da se vraća u Srbiju.
18.20 - Sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević rekao je za portal Mondo da će u sredu da bude razgovor čelnika kluba sa crveno-belima gde će btii jasna situacija da li se Slavoljub Srnić vraća na "Marakanu". Da li će Miodragau Božoviću biti uslišena želja da dovede brzonogo krilo, dete Zvezde.
17.50 - Verovatno smo vam dosadili oko informacija oko Kevina de Brujnea, zvezde ovog prelaznog roka. Prvo je bio na pragu Sitija, onda su se u igru uključili Bajern i Mančester Junajted. Nemački mediji navode da su Bavarci zagrizli da dovedu vezistu Volfsburga, ali je pitanje da li ponuda može da bude tako izdašna kao što nude mančesterski giganti. "Vukovi" imaju ponudu od "građana" vrednu 80.000.000 evra. Ludnica oko Belgijanca se nastavlja...
17.00 - Legenda srpskog fudbala Dragan Stojković Piksi novi je trener kineskog prvoligaša Gvangžu R&F. Nekadašnji predsednik Crvene zvezde u siromašnoj trenerskoj karijeri vodio je samo Nagoju, u čijem dresu se proslavio devedesetih godina prošlog veka.
16.50 - Totenhem grozničavo traži napadača, a prvi pik je igrač VBA Said Berahino. "Pevci" nude čak 30.000.000 evra olus Facija, ali klub iz Birmingema je zasad rekao "NE". Iako su doveli Venecuelanca Rondona iz Zenita, ne žele da se odrekne prve zvezde koja je blistala u prošloj sezoni.
16.24 - Fudbalski reprezentativac Kolumbije Huan Kvardado do kraja sezone nosiće dres Juventusa, saopštio je šampion Italije. Kvardado u Juventus dolazi na pozajmicu iz Čelsija gde nije opravdao očekivanja menadžera Žozea Murinja. Za londonske "plavce" zabeležio je 15 nastupa, samo četiri kao starter i nije uspeo da postigne gol.  Pre Čelsija igrao je za Fiorentinu, Leće, Udineze i Indipendijente Medelin.
16.16 - Doskorašnji selektor mlade reprezentacije Srbije Mladen Dodić novi je trener Novog Pazara, potvrdio je potpredsednik kluba Almir Brunčević. Dodić je na klupi Novog Pazara zamenio Petra Kurćubića, koji je danas dobio otkaz. Novi Pazar se trenutno nalazi na sedmom mestu na tabeli Superlige sa devet bodova, a u subotu će dočekati Rad.
16.01 - Bivši fudbaler Partizana Miloš Bogunović predstavljen je kao novi napadač subotičkog Spartaka. Tridesetogodišnji fudbaler je sa Spartakom potpisao jednogodišnji ugovor, a u novi klub dolazi kao slobodan igrač. Bogunović je prošle sezone igrao za Donji Srem, ali je napustio taj tim posle ispadanja iz Superlige.

15.51 - Potraga za štoperom u Romi je najverovatnije završena. Žuan Žesus stiže u "večni grad" iz Intera za devet miliona evra. 

15.22 - Katalonski "Sport", dobro upućen u dešavanja u Barseloni tvrdi da je klub sa "Kamp Noua" bacio oko na ofanzivnog vezistu Andrija Jarmolenka. Ukrajinac je najčešće ovog leta pominjan sa ostrvskim klubovima Totenhemom, Stoukom i Evertonom (najviše), ali je Dinamo Kijev "zacepio" sa otkupnom klauzulom - 24 miliona evra. Barsa ima novca, a da li je spremna da plati ili će u januaru kaparisati Jarmolenka?

14.09 - Vezista Reala se vraća u klub iz kog je došao u Madrid. Iako je Liverpul nudio 15 miliona funti za Iljaramendija, Dejvid Mojes je bio snalažljiviji i dobiće značajno pojačanje za Real Sosijedad

13.56 - Sve je dogovoreno između Real Madrida i PSŽ-a. Fabio Koentrao uskoro bi trebalo da stigne u Pariz na jednogodišnju pozajmicu.

13.34 - Osim Sportinga iz Hihona i Valjadolida, za usluge srpskog napadača iz redova Seltika Stefana Šćepovića zainteresovan je i Hetafe. Podsećanja radi, Šćepović je ranije imao ponudu izraelskog Makabija na čijoj klupi sedi naš Slaviša Jokanović. 

12.46 - Igrarije Žozea Murinja. "Specijalni" se okrenuo dovođenju Ezekjela Garaja iz Zenita, ne želevši da čeka zeleno svetlo Evertona kada je u pitanju potpis Džona Stounsa. Posrednik, odnosno agent u ovom transferu je Murinjov veliki prijatelj Žorž Mendeš. Da li se radi o istinskoj želji ili o pritisku iz Londona, videćemo...

12.10 - David de Hea izostavljen je sa spiska od 18 igrača koji idu na gostovanje Brižu na revanš meč poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Da li to znači da je tvrdoglavi Luj van Gal popustio i da će madridski Real, posle duge potere ipak stići do sjajnog čuvara mreže?

11.25 - Mediji u Italiji, ali i na Ostrvu tvrde - naredna destinacija Adema Ljajića je Aston Vila! "Vučica" ga neće pustiti ispod 10 miliona evra, s obzirom da ga je platila 11.000.000. Za usluge srpskog reprezentativca navodno je zainteresovan i Totenhem, mada se "pevci" u ovim momentima samo spominju kroz spekulacije.
11.18 - Arsenal je "izvisio" za Karima Benzemu, pa se Arsen Venger okrenuo napadaču Pari Sen Žermena Edisonu Kavaniju.
11.13 - Na pomolu je "bomba" prelaznog roka. Mančester junajted spremio je 200 miliona za, prema pisanju "Bilda", najtraženijeg fudbalera na planeti Kevina de Brujnea. Od pomenutih 200, Volfsburgu će pripasti 80, dok će Belgijanac na osnovu šestogodišnjeg ugovora inkasirati 120 miliona evra! Ludnica...

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online