Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 22.08.2015.
11:23 >> 21:46h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Toni zvao Ljajića u Veronu, 95 miliona + Oskar, Vilijan i Kvadrado za Pogbu

Nešto više od nedleju dana ostalo je do kraja letnjeg prelznog roka. Juve ne da Pogbu još godinu dana, Lacio stupio u pregovore sa Arsenalom za Džoela Kembela. Inter "merka" Lavecija, De Hea definitivno ne napušta Mančester, Kazemiro Real...

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci.

21.35 - Romin trener Rudi Garsija je posle večerašnjeg meča u Veroni otkrio da njegov klub i dalje čeka Lukasa Dinja iz PSŽ, ali da razmatra još tri ili četiri opcije za poziciju levog beka. Večeras je levog beka prinudno igrao Torosidis čija prirodna pozicija je uz desnu aut liniju.

20.40 - Mbark Busufa se vratio u Moskvu i počeo da trenira sa Lokomotivom. Marokanski vezista je prethodnu polusezonu proveo u Anderlehtu kao pozajmljen igrač Moskovljana, a Belgijanci su hteli da ga zadrže. Tačnije da otkupe njegov ugovor. Međutim, Lokomotiva je već odbila dve ponude Anderlehta i ne želi da proda Busufu ispod 1.500.000 evra 

20.12 - Zanimljiv detalj uoči početka utakmice Verona - Roma. Kamere su uhvatile Luku Tonija i Adema Ljajića u razgovoru u tunelu, a iskusni napadač je pozvao srpskog reprezentativca da mu se pridruži u Veroni. 

19.26 - Vest Hem je spreman da izdvoji 8.000.000 evra za dovođenje Viktora Mozesa iz Čelsija. "Čekićari" su već poslali ponudu i čekaju odgovor Murinja. Mozes je višak u Čelsiju, a pogotovo je posle dolaska Pedra postalo izvesno da će napustiti klub. 

18.45 - Sasuolo je najnovije ime na listi klubova koji žele iskusnog napadača Alesnadra Matrija. On nije u planovima Milanovog trenera Siniše Mihajlovića, ali bi "rosoneri" mogli da ga iskoriste kao deo u nekoj trampi. Pominjalo se da bi mogli da proslede novac i Matrija Monaku u zamenu za Mutinja.

18.02 - Alešandre Pato je priznao da je dobio ponudu Galatasaraja, ali da bi radije ostao u Sao Paulu. Međutim, tako ne razmišljaju u brazilskom klubu jedva čekaju da ga se reše.

17.25 - Alvaro Pereira bi mogao da se vrati u Portugaliju. Urugvajac koji je sa uspehom nosio dres Porta, pa potom postao veliko razočaranje u Interu trenutno irga u argentinskom Estudijantesu kao pozajmljen fudbaler "neroazura". Sada ima poziv Porta da se vrati, ali i ponudu Sportinga iz Lisabona. Ugovorom je vezan za Inter do 2016. godine. 

16.41 - Čileanac Eduardo Vargas pojavio se na stadionu Hofenhajma gde u ovom trenutku uživo posmatra meč svog budućeg kluba protiv minhenskog Bajerna. Napadač Napolija uspešno je jutros prošao lekarske preglede i ostalo je još samo da parafira ugovor sa bundes ligašem.

15.55 - Nova "bombastična" informacija koju je plasirao tabloid "San" glasi: Čelsi je ponudio Juventusu 95 miliona evra i Vilijana, Oskara i Kvadrada u zamenu za Pola Pogbu.

15.05 - Huan Kvadrado biće poslat na pozajmicu u Juventus, javlja "Skaj sports". Jasno je da u Čelsiju neće biti mesta za Kolumbijca, s obzirom na dolazak Pedra iz Barselone. Povratak u Seriju A je najrealnija opcija, tvrdi isti izvor. 

14.39 - Ukoliko ne uspe da dobije Fernanda Ljorentea, Sevilja ima alternativno rešenje. Ne, to nije Alvaro Negredo, kao što su mnogi najavili, već Endi Kerol, nekada najskuplji napadač na Ostrvu, navodi "Tajms"...

14.20 - Poznati britanski tabloid "San" došao je do "ekskluzivne" informacije da su čelnici Mančester junajteda poslali ponudu na adresu Barselone za Nejmara!

13.25 - Rafael Benitez odbacio je mogućnost da Kazemiro napusti Real Madrid ovog leta.

- Kao i svaki drugi fudbaler, značajan nam je za sledeću sezonu - rekao je strateg "kraljevića" odbacio mogućnost da Kazemiro pojača redove Juventusa.

12.44 - Ešli Kol ne želi da se odrekne novca koji je "potpisao" sa Romom. Dok se on dogovara sa "vučicom", agent mu uveliko traži klub u domovini. U trci za usluge iskusnog defanzivca su Norič i Kristal Palas. 

12.13 - David De Hea nije neće napustiti "Old Traford" ovog leta, potvrdio je strateg Mančester junajteda Luj van Gal. Real Madrid bio je silno zainteresovan za usluge sjajnog čuvara mreže tokom čitavog prelaznog roka, ali ga po svemu sudeći neće dobiti...

11.51 - Interu se otvara odlična prilika da pridobije Ezekjela Lavecija. Argentinac ne dobija priliku u redovima Pari Sen Žermena, pa se na "Đuzepe Meaci" nadaju da će ga dobiti ili za malu svotu novca ili čak besplatno...

11.24 - Lacio je zainteresovan za Džoela Kembela iz Arsenala, a prema prvim informacijama, "tobdžije" traže osam miliona evra. Rimljani ga žele na jednogodišnju pozjmicu sa pravom otkupa na kraju sezone.
11.17 - Čelsi je ozbiljno zainteresovan za Pola Pogbu. Iz Juventusa poručuju da Francuz nije na prodaju, što su mediji na Ostrvu protumačili kao spletkarenje "Stare dame" i Barselone, pošto je transfer defanzivnog veziste rezervisan za sledeće leto uz klauzulu od 80 miliona evra.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online