Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 21.08.2015.
10:47 >> 22:14h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Zvezda se pojačava, Jokan uzima Šćepovića, Mktarijan u Liverpulu

Manje od deset dana ostalo je do zatvaranja fudbalske pijace. Crvena zvezda se u hodu pojačava, a najnovije akvizicije trebalo bi da stignu u napadačkoj liniji. Nekadašnji igrač Partizana napušta Seltik. Torino oterao sve zainteresovane za Maksimovića. "Tobdžija" se okrenule Urugvajcu posle dvomesečnih pokušaja da stignu do Benzeme. Niko neće Prinsa Boatenga. Liverpul dobija veliko pojačanje.

Tanjug
Vraća se u staro jato iz koga je pre nekoliko godina oteran: Slavoljub Srnić

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci.

21.25 - Real Madrid je nastavio da pojačava svoj omladinski tim pa je na jednogodišnju pozajmicu doveo 18-godišnjeg Urugvajca Matijasa Rodrigeza, beka koji je stigao iz Penjarola.

20.21 - Bolonja je blizu da preduhitri Čelsi, Juventus i Napoli i da za 6.000.000 evra kupi reprezentativca Gane Godfrida Donsaha (19). "Novi Esijen" je jedan od najtraženijih fudbalera Kaljarija ovoga leta.

19.03 - Znamo da je Volfsburg prihvatio 70.000.000 evra od Mančester Sitija za Kevina De Brujnea, a nemački mediji javljaju da je za ponedeljak predviđena promocija na Ostrvu i da će Belgijanac tokom vikenda poslednji put obući dres "vukova" u Bundes ligi. 

18.09 - Holandski štoper Ron Vlar (30) nalazi se blizu potpisivanja dvogodišnjeg ugovora sa Sautemptonom. Doskorašnji defanzivac Aston Vile stiže kao slobodan igrač na jug Engleske.

17.27 - Iskusni italijanski vezista Alesandro Rosina (31) pregovara sa nemačkim Duizburgom oko selidbe u Cvajtu. Osim nemačkog kluba, za fudbalera Katanije interesovali su se Eibar i PAOK. 

17.19 - Menadžer Hrvata Ivana Perišića poručio je da bi u ponedeljak trebalo da bude kompletiran prelazak njegovog klijenta u Inter. Volfsburg će, najverovatnije, pristati da ga pusti na pozajmicu u Seriju A sa mogućnošću otkupa sledećeg leta.

17.10 - Sampdorija je sada u pol-poziciji da se domogne potpisa Marija Balotelija. Nestašnog napadača Liverpula prati i Lacio, mada veće šanse da ga angažuje ima timValtera Zenge.

16.38 - Dok traje neizvesnost oko odlaska Henrika Mhitarjana u Liverpul (ili Juventus), Borusija Dortmund radi na dovođenju  zamene i nada se da će Mančester Junajted pristati da im proda Adnana Januzaja. Za Belgijanca se interesuje i niz premijerligaških klubova, ali bi igrač u slučaju da mora da napusti "Old Traford" najradije pojačao "milionere". 

15.11 - Izgleda da je Mančester Junajted i definitivno odlučio da proda Džonija Evansa. Izvori sa Ostrva govore da je Van Gal precrtao dugogodišnjeg štopera "crvenih đavola". Za Evansa se interesuju Totenhem i VBA, ali bi igrač najradije u Everton. Ipak, najveći problem je što Junajted traži 17.000.000 evra na ime obeštećenja. 

14.45 - Fudbaler madridskog Reala Pepe produžio je ugovor do 2017. godine, potvrdio je španski klub, prenposi Tanjug. Portugalskom defanzivcu je prethodni ugovor isticao na kraju ove sezone, ali je odlučio da ga produži za još godinu dana. Real je tokom leta imao dosta problema sa Pepeom i Serhiom Ramosom oko potpisavanja novih ugovora, ali je za samo nekoliko dana uspeo da dogovori saradnju sa štoperskim tandemom. Pepe je 2007. godine došao u Real iz Porta, odigrao je 285 utakmica i postigao 12 golova.
14.28 - Britanski mediji pišu da je Borusija Dortmund prihvatila ponudu Liverpula od 21 milion evra za Jermena Henrika Mktarijan. Nekadašnji fudbaler Šahtjora bio je želja "redsa" i pre dve sezone, ali se on tada odlučio za "milionere". Na prvom meču sezonu, Miktarijan je postigao dva gol u trijumfu kluba iz Dortmunda protiv imenjaka iz Menhengladbaha.
14.00 - Bivši fudbaler Liverpula Finac Sami Hipija imenovan je za trenera Ciriha, saopštio je švajcarski prvoligaš, a prenosi Tanjug. Hipija je bio bez angažmana poslednjih osam meseci, pošto je napustio Brajton. On je sa Cirihom potpisao dvogodišnji ugovor, sa opcijom produženja saradnje na još godinu dana.
13.20 - Trofejni španski vezista, koji je sa Barsleonom uzeo na sesetine trofeja, rekao je da je Čelsi izabrao zbog Žozea Murinja. - On je glavni razlog zašto sam ovde. Nazvao me je telefonom nekoliko puta i rekao mi je da sam mu potreban da ojačam tim. On je sjajan trener, osvajao je trofeje gde god je bio i zaista se radujem saradnji sa njim - izjavio je Pedro za sajt Čelsija.
13.15 - Novi fudbaler Milana Alesio Romanjoli otkrio je da mu je omiljeni igrač iz detinjstva bio Zinedin Zidan, ali da od legendi "rosonera" najviše poštuje Alesandra Nestu zbog koga je uzeo dres sa brojem 13. Romanjoli je ovog leta prešao iz Rome u Milan za 25 miliona evra, pošto je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Sampdoriji.
13.13 -  Defanzivac madridskog Atletika Dijego Godin produžio je ugovor na godinu dana, što znači da će ostati u  klubu do 2019, prenosi agencija AP. Od dolaska u Madrid 2010, Godin je pomogao Atletiku da osvoji Primeru, Kup kralja i Ligu Evrope, kao i da stigne do finala Lige šampiona. Dvadesetdevetogodišnji Urugvajac postigao je prošle godine izjednačujući gol glavom u remiju protiv Barselione od 1:1 koji je Madriđanima doneo titulu prvaka Španije.
13.08 - Šta se događa sa Kevinom Prinsom Boatengom? Propao mu je transfer u Sporting iz Lisabona, kao i najnoviji u Saudijskoj Arabiji. Razlog - pao je na zdravstvenim pregledima. I dalje je bez kluba posle odlaska iz Šalkea. Najbolje partije u karijeri je pružao u Milanu.
12.35 - Iz Torina je stigla potvrda da su zainteresovani za Zvezdinog "Falkaa" Luku Jovića.
12.30 - Celo leto Arsen(al) pokušava da stigne do Karima Benzemu, ali neuspešno. Nova meta "tobdžija" je Edinson Kavani, koji bi rado otišao iz Pariza, posle ostanka Ibrahimovića. Cena za Urugvajca sigurno nije ispod 50 miliona evra. Za Benzemu, škrti Venger nije hteo da plati 65 miliona.
12.12 - Sevilja je sve bliža napadaču Juventusa Fernandu Ljorenteu. Baskijac je na izlaznim vratima Torina, gde će ove sezone u napadu prednost da imaju Mandžukić i Morata. Ljorente je najbolje partije u karijeru pružao u Atletik Bilbao, iz koga je 2013. godine stigao u "staru damu".
11.45 - Kada se činilo da se Asijer Iljaramendi da završi na "Enfildu" u igri za Baksijca iz Reala uključio se Arsenal. Venger želi zamenu za stalno povređenog Džeka Vilšera. Ko će da dobije ovu bitku? Pita se i Real, koji želi da se otarasi skupo plaćenog promašaja iz Sosijedada.
11.41 - Napoli je definitivno digao ruke od Nikola Maksimovića, za koga je Torino tražio čak 20 miliona evra. Što je mnogo - mnogo je. Kako se stvari odvijaju, nekadašnji štoper Crvene zvezde i naredne sezone će da predvodi odbranu "bikova". Ovog leta, Torinezi su ostali bez Darmijana, koji je pojačao Mančester Junajted.

11.00 - Vezistu Bajerna ne tangiraju mnogo priče da vredi 100 miliona evra, koliko je navodno ponudio Mančester Junajted. 

- Brojke koje se spominju u fudbalu su sulude. Ali, takav je posao, sve je to biznis, ne uzbuđujem se previše, opušten sam. U Drezdenu mi je navijač preko megafona rekao: "Hej, gospodine od 100 miliona evra, koliko ti košta dres?". Samo sam se nasmejao - rekao je Miler.

10.45 - Sve bliži Marakani su Slavoljub Srnić i Predrag Sikimić. Narednih nekoliko dana očekuje se finalizacija dogovora sa dvojicom napadača. S druge strane, blizu odlaska su kapiten Predrag Rajković (pominje se Augzburg) i zadnji vezni Aleksandar Kovačević, koji nije u planovima trenera Miodraga Božovića.

- Probaćemo da dovedemo još par igrača do kraja avgusta. Moja želja je Sikimić i pokušaćemo da se dogovorimo sa Voždovcem. Isti slučaj je sa Srnićem, dva meseca pričamo o njemu i voleo bih da nam se pridruži. Mislim da bi sa njima bio završen prelazni rok - rekao je trener Crvene zvezde Miodrag Božović.

10.43 - Stefan Šćepović nije se najbolje snašao na Ostrvu, u dresu Seltika, pa je na izlaznim vratima škotskog šampiona. Želju da angažuje srpskog napadača ima Makabi iz Tel Aviva, koga sa klupe predvodi srpski stručnjak Slaviša Jokanović. Izraelski šampion spreman je da plati 2.000.000 za starijeg od braće Šćepović.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online