Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 16.08.2015.
20:22
Vestionline A

Grof se izvinio, Donald ovo ne pamti

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Miodrag Grof Božović, bio je zadovoljan ostvarenom pobedom na jugu Srbije.

crvenazvezdafk.com
Položio ispit: Mičel Donald

On je istakao i da je zadovoljan partijom Mičela Donalda.

- Znali smo da nam neće biti lako, i znali smo i odakle nam preti najveća opasnost. Bilo je neiskorišćenih šansi, i sami smo sebi otežali posao jer nismo na vreme dali gol. Ali, to je fudbal. Kasnije nam je bilo teško i da stvorimo šansu i da ih načnemo, ali mislim da smo zaslužili da pobedimo jer smo bili bolji, i čestitam mojim igračima. Mislim, takođe, da je Donald odigrao izvanredno - rekao je Božović, koji je iskoristio priliku i da se izvini.

- Na konferenciji za medije pred ovu utakmicu sam se našalio, ne želeći nikoga da uvredim. Dolazio sam ranije ovde i dok sam trenirao Obilić, a i pripreme smo radili na Vlasinskom jezeru, i zaista nikakvu lošu nameru nisam imao, i izvinjavam se svima koji smatraju da je moja šala bila neumesna. Atmosfera na utakmici je bila fenomenalna, prava fudbalska, i samo pozitivne utiske nosimo odavde.

Mičel Donald je zabeležio svojih prvih 90 minuta u crveno-belom dresu i, utisak je, pokazao je da će biti veliko pojačanje za Crvenu zvezdu.

- Veoma sam zadovoljan svojom današnjom igrom, s obzirom da mi je ovo bila prva utakmica za Zvezdu posle samo jednog odrađenog treninga. Ipak, prvi utisak za mene su navijači, i ne pamtim da sam skoro igrao u ovakvoj atmosferi. Dao sam sve od sebe, kao i čitava ekipa, i mislim da smo zasluženo pobedili - prve su impresije Donalda.

Katai: Ovo je pobeda za Marka

Ofanzivni vezista crveno-belih pobedu na jugu Srbije posvetio je odlazećem portparolu Crvene zvezde Marku Nikolovskom.


- Ovo je pobeda za Marka, pošto mu je ovo poslednji dan na poslu - rekao je Katai pre no što je prokomentarisao samu utakmicu.
- Sada nam je sigurno lakše, ostvarili smo treću pobedu u nizu. Imamo pet bodova više u odnosu na Partizan mada oni imaju meć manjje. Imamo i sedam dana da se spremimo za Javor, a biće to isto tako važan meč koji može da nas odvede na čelo tabele. Drago mi je zbog pobede, a moj gol nije važan - skromno je rekao Katai.

On očekuje da će ekipa tek pokazati šta može, i raduje se danima koje predstoje.

- U prvom poluvremenu smo se dosta trošili, međutim, nismo uspeli da postignemo pogodak. U nastavku je sve došlo na svoje mesto. U narednim danima čeka me dodatno upoznavanje sa saigračima i ekipom, ali ono što sam danas video me je više nego zadovoljilo. U Zvezdu sam došao da bih osvajao trofeje, i nadam se da ćemo u tome uspeti - rekao je Donald.

Na pitanje da li se uplašio puta u Surdulicu što je bila aluzija na monolog Mioraga Božoviča.

- Nisam, to je bila šala... Dobro možda sam se malo uplašio - sa osmehom na licu našalio se Donald.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online