Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 15.08.2015.
11:51 >> 20:49h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Miha bi Hrvata iz Intera, Omega opet u Srbiji

Bilo je zanimljivo tokom letnjeg prelaznog roka, a u preostalih 15-ak dana čeka nas još dosta uzbuđenja. Otamendi se oprostio od Valensije, Kol napustio Romu, Pedro ne želi u Junajted. Mihi hitno treba vezista, Destro na raskrsnici, Juve se okrenuo Gundoganu. Omega Roberts pojačao Donji Srem.

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci.

20.44 - Veliki Zvezdin promašaj vratio se u Srbiju. O kome je reč i gde će da nastavi karijeru pročitajte OVDE.
15.56 - Antoan Grizman neće napustiti Atletiko Madrid, sudeći po informaciji do koje je došao "As". Navodno je francuskom ofanzivcu nedeljna plata koja je iznosila 65.000 evra povećana, što znači da se i samom Grizmanu ostaje na "Visente Kalderonu".

15.03 - Zlatan Ibrahimović neće se ovog leta seliti iz redova Pari Sen Žermena! Spekulacije koje traju od početka prelaznog roka da bi Šveđanin mogao da se vrati u Milan "precrtao" je agent 33-godišnjeg napadača Mino Rajola.

- Katarskim vlasnicima Ibra mnogo znači i Zlatanov transfer u ovom prelaznom roku je isključen - rekao je Rajola.

14.42 - Poslednja ponuda Napolija za Nikolu Maksimovića. O kojoj se sumi novca radi, pročitajte OVDE.

14.06 - Kamerunski fudbaler Klinton Nžije, koji je do sada igrao za Olimpik iz Liona, potpisao je petogodišnji ugovor sa Totenhemom, saopštio je londonski klub. Napadač rođen 1993. godine, prošle sezone je za Lion postigao sedam golova, a šest puta je tresao mrežu igrajući na deset utakmica za reprezentaciju Kameruna.

13.40 - Juventus je u potrazi za zamenom za Artura Vidala. Pregovori sa Mariom Geceom nisu uspeli, sa Julijanom Drekslerom jesu, ali je Šalke stopirao transfer. "Stara dama" nastavlja da "kopa". Nova želja je Ilkaj Gundogan iz Borusije iz Dortmunda koji je nedavno produžio ugovor sa klubom sa "Vestfalena". Međutim, ako torinski crno-beli plate oko 30 miliona evra, možda i stignu do Nemca.
12.59 - Matija Destro ne želi da ostane u Romi. Gde će nastaviti karijeru? Bolonja želi da ga pozajmi, dok je Norič spreman da se isprsi i plati šest miliona evra kako bi ga doveo u Englesku.

12.33 - Vezista je Siniši Mihajloviću preko potreban. Roberto Sorijano iz Sampdorije vredi 10 miliona evra, što je srpski stručnjak predočio Adrijanu Galijaniju. "Gazeta delo Sport" prenosi da "rosoneri" žele i Matea Kovačića, koji pak vredi 30 miliona. Milan to ne može da plati...

12.06 - Pedro je "presekao", delimično. Ne želi u Mančester junajted jer mu se, kako kaže, ne dopadaju metode Luja van Gala. To je navodno saznao u razgovoru sa sunarodnicima Viktorom Valdezom i Davidom de Heom. Eto velike šanse za ljutog gradskog rivala, Mančester siti. 
11.57 - Evo i jedne "bombe" iz Italije - Ešli Kol više nije član Rome! Posle samo godinu dana u "večnom gradu", levi bek bi mogao da se vrati u Čelsi. Kao moguća rešenja pominju se još Liverpul i Pari Sen Žermen.

11.51 - Očekuje se da u narednih nekoliko dana na Ostrvo stigne Nikolas Otamendi. Argentinac je stupio u kontakt sa Mančester sitijem, a španski "As" navodi da je defanzivac tražio od uprave Valensije da ne trenira više sa ekipom. "Marka" prenosi dijalog sa šefom struke Nunjom. 

- Nemojte da me stavljate u tim. Neću da igram, veliki je novac u pitanju - rekao je Otamendi, na šta mu je trener odgovorio: - Ne žellim da te primoravam. Želim igrače posvećene Valensiji. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online