Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 12.08.2015.
11:31 >> 22:46h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Ivanović dobija konkurenciju, 7 "milki" za Milivojevića, Betis bi "sina"

Manje od 20 dana ostalo je do završetka letnjeg prelaznog roka. Bilo je zanimljivo, a očekuje nas bombastičan finiš.

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci.

22.19 - Prema najavama iz Italije, sutra bi mogao da bude i ključni dan što se tiče prelaska Giljerma Sikeire iz Atletika u Juventus. Izgleda da je PSŽ odustao, čime se upalilo zeleno svetlo da dva kluba nađu zajednički jezik.

22.03 - Palermov predsednik Mauricio Zamparini je večeras otputovao u London. Razlog je samo jedan: Džoel Kembel! Paleromov patron želi po svaku cenu Kostarikanca iz Arsenala, ali detalji transfera nisu poznati. Nešto više će se znati verovatno kada završi sastanak sa Vengerom. 

20.30 - Čarls Arangiz je doputovao u Leverkuzen i uskoro možemo očekivati i zvaničnu potvrdu transfera sjajnog čileanskog veziste. Ostaje još da prođe lekarske preglede i da zapečati transfer težak 12.000.000 evra. 

19.26 - Pored Balotelija i Borinija čiji se odlasci uskoro očekuju, kao i Lukasa Leive koji želi negde gde će imati veću minutažu, višak u Liverpulu je i levi bek Hose Enrike. Njemu je menadžer Brendan Rodžers saopštio da može da potraži novi klub. 

19.12 - Totenhem je osigurao kupovinu mladog napadača Klintona N'Žijea iz Liona. Londonski klub će Lionu za Kamerinca platiti 17.000.000 evra, a predsednik Ola je potvrdio da je postignut dogovor. Možda je ovo uvod u prodaju Harija Kejna u Mančester Junajted. 

18.25 - Napoli se i dalje nada dolasku Nikole Maksimovića, ali s obzirom da su se pregovori sa Torinom pretvorili u pravi maraton u igri živaca, klub sa juga Italije ima i plan B. Ponudili su Korintijansu 5.000.000 evra za štopera Felipea koji se pominjao i kao želja Atalante i Udinezea. 

17.23 - Evo jedna vest kojoj će se obradovati navijači Crvene zvezde. Džošua Parker odlazi, a budući klub je škotski premijerligaš. Opširnije OVDE

16.58 - Nastavlja se saga oko odlaska Luke Milivojevića iz Olimpijakosa u Fenerbahče. Turci su ponudili 7.000.000 evra, Grci traže milion više. Da li će se konačno završiti ova sapunica?

16.43 - Fabio Koentrao je i definitivno odbio Realovu ponudu za produženje ugovora jer želi samo jedno - Benfiku! Portugalac hoće da se vrati u klub iz kojeg je došao u Real, ali sada će i Benfika morati da se potrudi i dostavi Madriđanima pravu ponudu. Time se otvara prostor za dovođenje levog beka koji će biti konkurencija Marselu, a njačešće se do sada pominjao Brazilac Aleks Sandro iz Porta. 

16.32 - Sanderlendov menadžer Dik Advokat je spreman da razbije klupsku kasu i ponudi čak 21.000.000 evra za Musu Dembelea iz Totenhema, ali ni to mu neće biti dovoljno. Iz Totenhema su poručili da Belgijanac ni u kojem slučaju nije na prodaju i da ne žele da počinju pregovore o njegovom transferu. Advokat će morati pare da potroši na nekom drugom mestu.

15.50 - Betis se nada da će u najskorije vreme obezbediti povratak svog "izgubljenog sina" Hoakina. Agent iskusnog španskog veziste nalazi se u Firenci gde pokušava da nagovori čelnike Ljubičastih da mu omoguće slobodan transfer.

15.46 - Veteran Kris Kirklend novi je golman engleskog drugoligaša Prestona. Nekadašnji čuvar mreže Liverpula i reprezentacije Engleske potpisao je jednogodišnji ugovor nakon što mu je istekao sporazum sa Šefild Vensdejom.

15.07 - Inter ne odustaje od Ivana Perišića. Volfzburg je spreman da pusti hrvatskog internacionalca za 20 miliona evra, dok su "nero-azuri" spremni da plate pet miliona za jednogodišnju pozajmicu plus 12 miliona za otkup na kraju sezone. Hoće li "vukovi" ipak popustiti?

14.40 - Mino Rajola, menadžer Zlatana Ibrahimovića oštro je demantovao navode da je pregovarao sa Galatasarajem. Proteklih nedelja mnogo se spekulisalo o mogućem odlasku Šveđanina u redove istanbulskog kluba, ali je popularni "Ibrakadabra" rekao da ne želi da igra u Turskoj. Takođe, Rajola je otkrio da su Zlatanove izjave za turske medije izmišljene.
14.01 - Serhio Ramos i Pepe dogovorili su se sa Real Madridom, tako da od eventualnog transfera u Mančester junajted, ako je suditi prema pisanju španskog "Asa" nema ništa. Upornost krasi stratega "crvenih đavola"  Luja Van Gala, pa se u narednim danima može očekivati "bezobrazna" ponuda na adresu "kraljevića"...
13.33 - Bivši fudbalski reprezentativac Italije Federiko Balcareti odlučio je da završi karijeru u 33. godini zbog hroničnih problema sa povredom leđa. Balcareti je prethodne tri sezone bio član Rome, a prošle je zbog povrede odigrao samo jedan meč u Seriji A.
- Nažalost, povreda me je naterala da prestanem da igram fudbal. Bila je to teška odluka, ali kada ne možete da date 100 odsto svojih mogućnosti vreme je da kažete da je kraj. Srećan sam što sam završio karijeru u Romi i oduvek ću se sećati poslednje moje utakmice protiv Palerma - rekao je Balcareti na konferenciji za medije.

13.16 - Da li u Čelsi stiže konkrencija našem Branislavu Ivanoviću? Defanzivac Pari Sen Žermena Gregori Van der Vil nalazi se na meti "plavaca", koji su za njegove usluge spremni da izdvoje devet miliona evra. "Svetci" navodno žele da ga puste, a pomenuta cifra jednaka je onoj koju su oni izdvojili 2012. godine kada su ga doveli iz Ajaksa.

12.27 - Čičarito Ernandez ne ide u Vest Hem! Vlasnik "čekićara" Dejvid Gold poručio je da je Meksikanac skup, te da će se okrenuti jeftinijim pojačanjima u ofanzivnoj liniji.   

11.54 - Mijat Gaćinović preselio se u Bundes ligu. Opširnije OVDE.

11.36 - Strateg Volfsburga Diter Heking otkrio je da se za Kevina De Brujnea interesuju Real Madrid, Barselona i Bajern Minhen, a ne Mančester siti koji je nedeljama unazad označen kao potencijalni kupac mladog Belgijanca. Čak je "utvrđena" i cifra za koju će ofanzivni vezista napustiti "vukove" - 70 miliona evra. 

11.31 - Mančester junajted poslao je nezvaničnu ponudu Totenhemu za Harija Kejna, ali je uprava "pevaca" i pre početka prelaznog roka odlučila da napadača NE PRODA! 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online