Sreda 26. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 13.08.2015.
09:02
Tanjug A

Kakva su očekivanja Milinkovića pred derbi u Novom Sadu?

Trener fudbalera Zoran Milinković rekao je da rekao je da očekuje zanimljivu utakmicu protiv Vojvodine u derbiju petog kola Superlige, ali i pobedu koja bi ekipi dala dodatno samopozdanje pred duel sa BATE-om.

fkpartizan.rs
Idemo po novu pobedu: Zoran Milinković

- Prvo bih čestitao Vojvodini na odličnim igrama i rezultatima u Evropi. Ipak, i Partizan igra dobro ove sezone i svi su preduslovi da ćemo gledati sadržajan meč. Sa maksimalnim ambicijama putujemo u Novi Sad i pokušaćemo da osvojimo tri boda - rekao je Milinković na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj. 

Milinković je izjavio da je Partizan trenutno u prednosti u odnosu na konkurente u borbi za titulu. 

- Tim koji bude najstabilniji osvajiće krunu. Mislim da određenu prednost u odnosu na druge ima Partizan. Međutim, sačekao bih sa prognozama, ima još dosta da se igra i videćemo šta će nam doneti plej-of. 

Milinković je dodao da veoma respektuje Vojvodinu, ekipu koju je u prošlosti vodio. 

- Skrenuo je pažnju na sebe Stanisaljević, od ranije znamo Ožegovića. Ivanić je odličan igrač i nastavlja u dobrom ritmu i ove dezone. Dobro ih poznajem, imaju dobar koncept i ekipa je napravljena sa idejom - ističe Milinković. 

Prema njegovim rečima odluka da se odloži meč protiv Rada je razumna. 

- Od kada smo počeli utakmice 15. jula igramo u ritmu sreda-subota. Imamo veliki fond igrača, ali će nam dobro doći nekoliko dana odmora pred evropski duel - naveo je šef struke crno-belih. 

Iskusni trener kazao je da je ekipa još uvek ne razmišlja da o utakmici protiv BATE-a u kvalifikacijama za Ligu šampiona jer je fokusirana na duel sa Vojvodinom. 

- Svaka utakmica je važna, a naredna najbitnija za nas. Skoncentrisani smo na Vojvodinu i samo o njoj mislimo.Gledao sam utakmicu Dinamo - BATE, nije nas ništa iznenadilo, to je stil koji BATE poseduje. Sačekaću izveštaj mojih saradnika - zaključio je Milinković. 

Mladi prvotimac crno-belih Nemanja Petrović je rekao: 

- Imamo najbolji tim u ligi i svaki meč idemo na pobedu. Vojvodina će biti na krilima dobrih rezultata, očekujem lep ambijent - rekao je Petrović. 

Utakmica petog kola Superlige između Vojvodine i Partizana igra se u četvrtak od 20 sati na stadionu Karađorđe.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online