Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 22.07.2015.
10:49 >> 22:12h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Bajern neće 100 miliona evra, Siti ponudio 72 miliona za Belgijanca

Prelazni rok je u punom jeku. Zasad je najveći transfer napravio Mančester Siti koji je doveo Sterlinga iz Liverpula za 68 miliona evra. Međutim, pitanje je dana kada će ovaj rekord da bude oboren. Sapunica oko Davida de Hee i njegovim prelaskom u Real dobija novu epizodu. Mihajlovć želi Sorijana iz Sampdorije. Pol Pogba odbio "građane", želi u Barsu. Draksler na pragu Juventusa. Bajern je odbio 100 miliona evra za Tomasa Milera. Siti krenuo u novu ofanzivu na Kevina de Brujnea. Nudi 58 miliona evra, ali "gladni" Volfburg traži čak 72.000.000.

Reuters
Na meti Mančester Junajteda: Serhio Ramos

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

22.21 - Glasine sa Ostrva govore da Emanuel Adebajor i Aron Lenon više ne treniraju sa prvim timom Totenhema i da su na izlaznim vratima Vajt Hart Lejna. Adebajor je blizu prelaska u Aston Vilu, a Lenon je na korak od prelaska u Everton. 

21.08 - Sve je izvesnije da će Joan Gurkuf vratiti u Bordo. Slobodan je igrač, a gotovo da nema interesovanja za njega osim kluba u kojem je doživeo najlepše trenutke u karijeri... 

20.46 - Napoli se uključio u trku za Mohameda Salaha i poslao Čelsiju ponudu od 22.000.000 evra! Iako Roma ima postignut dogovor sa Egipćaninom, nije poslala zadovoljavajuću ponudu Čelsiju. Zato Napolitanci igraju na kartu dogovora sa "plavcima" kojima je samo bitno da izvuku što više novca. 

20.33 - Bomba iz Nemačke! "Sport1" javlja da je Mančester Siti ponudio 72.000.000 evra Volfsburgu za Kevina de Brujnea! Interes Sitija za Belgijanca je odavno poznata stvar, ali ovakva ponudu zaista deluje neverovatno i monstruozno. Uostalom, i za Sterlinga je izgledalo neverovatno.

19.43 - Uprkos dolasku Ezekijela, Anderleht ne odustaje od Okake Čuke. Poznata je i prva ponuda. Belgijanci nude Sampdoriji 3.000.000 evra za italijanskog napadača. 

19.00 - Musa Sou je na raskrsnici. Dobio je poziv Stouka, ali istovremeno mu i Fenerbahče nudi novi četvorogodišnji ugovor. 

17.45 - Inter bi konačno mogao da se reši Juta Nagatoma na kojeg Manćini ne računa. Interes za Japanca pokazuju premijerligaši VBA i Stouk kojima neće biti problem daNagatomu ponude identične finansijske uslove koje je imao u Interu. Upravo je visoka plata bili kamen spoticanja da Nagatomo pređe u Šalke koji se interesovao za njega.

16.58 - Španski "As" objavio je da je i Barselona zainteresovana za Fernanda Ljorentea. To je treći top klub, uz Real Madrid i Mančester Junajted, koji se u poslednje vreme spominje kao nova destinacija za napadača Juventusa.

16.36 - VBA planira da pojača napad, a prva želja menadžera Tonija Pulisa je veteran Liverpula Riki Lambert. Teško će 33-godišnji napadač biti u kombinaciji sledeće sezone, pa bi Crveni mogli da ga puste u Birmingem godinu dana pre isteka ugovora.

16.15 - Zanimljivu vest javila je "Gazeta delo Sport". Iskusni argentinski golman, reprezentativac Serhio Romero, postigao je dogovor sa Mančester Junajtedom u koji će se preseliti kao slobodan igrač za godišnju platu 1.800.000 evra. U poslu je posredovao menadžer Mino Rajola, ali je jasno da ova informacija ništa ne znači dok je Luj Van Gal ne potvrdi. 
15.45 - Belgijanac Kevin de Brujne zaludeo je najbolje klubove današnjice. Mančester Siti mesecima pokušava da stigne do sjajnog veziste Volfsburga, ali su "vukovi" sve ponude glatko odbili. "Građani" su ponuduli nemačkom vicešampionu 58 miliona evra, ali Volfsburg traži 72 miliona.
15.42 - Arsen Venger želi Barsi da otme talentovanog vezistu Serđija Sampera. Za njega je spreman da plati 12.000.000 evra.
15.15 - Dosadašnji fudbaler Napolija Migel Britos potpisao je trogodišnji ugovor sa Votfordom, potvrđeno je na sajtu engleskog kluba. Urugvajac je sa Napolijem osvojio dva Kupa Italije i jedan Superkup, dok je u sezoni 2012-2013 zauzeo drugo mesto u šampionatu.
14.45 - Nemački "Bild" piše da je Bajern odbio ponudu Mančester Junajteda od 100 miliona evra za Tomasa Milera. "Đavoli" će tako morati da se zadovolje samo dolaskom Bastijana Švajnštajgera, koji se posle dugo godina na "Alijanc areni" odlučio da promeni klub i zemlju.
14.30 - Sjajne partije Egipćanina Mohameda Salaha u Fiorentini naterale su mnoge klubove na Apeninima da pokušaju da angažuju igrača koji je pod ugovorom sa Čelsijem. Trenutno, Salah je najbliži Romi, koja je spremna da ponudi 3.500.000 evra za godišnju platu.
14.25 - Pomalo zaboravljeni italijanski veteran Antonio Kasano u narednoj sezoni igraće za Sampdoriju, pišu italijanski mediji. On je bez kluba od janaura kada je napustio Parmu, a igrao je još i za Bari, Romu, Real, Milan i Inter. Na "Marasiju" bi trebalo da zaradi milione evra. Napadač je bio na meti turske Antalije ovog leta.

14.19 - Menadžer Liverpula Brendan Rodžers rekao je da nije siguran da će Mario Baloteli ostati u klubu i da ta odluka najviše zavisi od njega samog. Italijanski napadač nije otputovao sa ekipom na priprememe u Maleziju, posle čega su krenule spekulacije da će se vratiti u Seriju A - Sampdoriju ili Fiorentinu. 

- Mario nije na turneji sa nama, ali naporno trenira sa mnogim drugim našim igračima u klupskom sportskom centru. Da li je njegova budućnost u Liverpulu? Nisam siguran, to je pitanje za Marija. On trenira kako bi bio sreman za novu sezonu i videćemo šta će ona doneti - rekao je Rodžers, a prenosi engleski "Dejli Mejl".

13.50 - Napadač Volfsburga Ivan Perišić sve je bliži Interu. Nero-azuri su spremni da nemačkim "vukovima" plate 18.000.000 evra za hrvatskog reprezentativca.
13.48 - Izgleda će Juventus da "upeca" jednog kapitalca. Nemački reprezentativac Julijan Draksler (21) dogovorio je sa čelnicima torinskog giganta uslove pod kojima bi prešao u redove vicešampiona Evrope. On bi trebalo da zarađuje 2,7 miliona evra godišnje, a sada je na "staroj dami" da se dogovori sa Šalkeom. Draksler je veći deo prošle sezone propustio zbog povrede kolena.
13.22 - Inter pokušava da angažuje Brazilca Felipea Mela iz Galatasraja. Vezista je već igrao u Seriji A, za Juventus.

13.15 - Doskorašnji fudbaler Porta Rikardo Kvarežma posle tri godine vratio se u turski Bešiktaš, objavljeno je na sajtu kluba, prenosi Tanjug. Porugalac je prošao medicinske preglede u Istanbulu i uskoro će potpisati višegodišnji ugovor. 

- Ostavljam iza sebe sve što je bilo u prošlosti i okrećem novi list u Turskoj. Znam šta navijači očekuju od mene i uradiću sve da ih ne razočaram. Glavni cilj ove sezone je osvajanje titule i verujem da je nećemo ispustiti kao prošle godine - rekao je Kvarežma za klupski kanal.

12.12 - Trener Mančester Junajteda Luj van Gal rekao je da očekuje da će Anhel di Marija da se priključti ekipi na turneji po SAD, uprkos spekulacijama da je Argentinac na korak do prelaska u Pari Sen Žermen. "Gaučos" je imao očajnu debitantsku sezonu u Premijer ligi.
11.41Fudbaler Juventusa Francuz Pol Pogba odbio je ponudu Mančester Sitija i blizu je prelaska u Barselonu prenosi "Tajms". Kako tvrdi britanski list, Pogba će najverovatnije preći u Barselonu za sumu od 80 miliona evra, s tim što će sledeće sezonu igrati za Juventus kao pozajmljen igrač.
11.35 - Žoze Murinjo ne odustaje od Džona Stounsa, štopera Evrtona. Mladi Englez moli rukovodstvo kluba da ga pusti na "Stamford Bridž", ali "karamele" se još cenjkaju, traže 42 miliona evra. Portugalac na mestu štopera ima Kejhila i veterana Terija, a mladog Stounsa vidi u budućnosti kao najboljeg defanzivca na svetu.
11.11 - Mančester Junajted grozničavo traži napadača pošto su ga napustili Falkao i Van Persi. Posle licitacije sa Kavanijem, Iguainom, Benzemom, čak i Ibrahimovićem, slovo je spalo na Španca Fernanda Ljorentea, rezervistu Juventusa.
11.08 - Siniša Mihajlović voleo bi u dresu Milana da vidi Roberta Sorijana, sa kojim je sarađivao u Sampdoriji prethodne dve sezone, ali je problem obeštećenje od čak 25 miliona evra koliko traži klub iz Đenove. Zasad, ovaj transfer je daleko od realizacije.
10.51 - Ništa od želje Mančester Junajteda da dovede Pedra iz Barselone. Luis Suarez je otkrio da mu je Pedro rekao da ostaje na "Nou Kampu". 
10.40 - Real ne odustaje od želje da dovede Davida de Heu, ali i Mančester Junajted želi Serhija Ramosa. Ima li rešenja? Prema najnovijim informacijama sa Ostrva, "đavoli" traže Ramosa i Kejlera Navasa u zamenu za španskog golmana. Ukolo "kraljevići" neće da se odreknu ove dvojice igrača, onda klub sa "Old Traforda" traži 40 miliona evra za De Geu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online