Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 21.07.2015.
11:48 >> 21:04h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Ibra odlazi iz PSŽ-a, ali ne u Milan, Liverpul mami Rojsa

Zanimljivo je na fudbalskoj pijaci. Cenkanje oko Džeka, ništa od Ramosa u Realu, Mitrović predstavljen u Njukaslu. Vicel na ceni, sad ga traži Everton. Liverpul bi posle Bentekea i Rojsa iz Dortmunda. Britanski mediji spekulišu da bi devetka Mančester Junajteda mogao da bude Zlatan Ibrahimović.

nufc.co.uk
Predstavljen: Aleksandar Mitrović

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

21.02 - Dolaskom Petra Čeha u Arsenal, Poljak Vojček Šćešnji je višak, pa uprava Rome pokušava da dovede iskusnog čuvara mreže na jednogodišnju pozajmicu.
21.00 - Iskusni Argentinac Esteban Kambijaso napustio je Lester. On nije hteo da produži ugovor sa "lisicama", pa će najvaerovatnije karijeru da nastavi u domovini. Najbolje partije karijere, vezista je pružao u Interu, sa kojim je 2011. godine osvojio titula šampiona Evrope.
18.50 - Mančester Junajted bi mogao da ostane i bez trećeg špica. Posle Van Persija i Falka, blizi odlaska sa "Old Traforda" je i Čičarito Ernandez, koji je odigroa prošlu sezonu na pozajmici u Realu. Totenhem želi Meksiknaca, ali ponuda od 10-ak miliona evra ne zadvoljava apetite "đavola".
18.20 - Bomba bi mogla da "eksplodira" uskoro. Britanski mediji spekulišu da bi Zlatan Ibrahimović mogao da pređe u Mančester Junajted. Luj van Gal je tajanstven, a Ibra bi svako bio paklen tandem u napadu sa Vejnom Runijem. Za Ibrahimovića se interesuje i Milan. Da li će na zalasku karijere, Šveđanin konačno da zaigra u Premijer ligi?
18.10 - Kevin de Brujne je, uz Pola Pogba, jedna od glavnih zvezda prelaznog roka. Najuporniji u želji da dovede Belgijanca bio je Mančester Siti, ali je generalni direktor Volfsburga Fransisko Garsija je poslao poruku svim zainteresovanim klubovima.
- Nećemo da prodmo nijednog od nosilaca igre, pa tako ni De Brujnea.
16.20 - Aksel Vicel je jedna od zvezdi prelaznog roka. Posle Čelsija, Juvenutsa, Milana, za belgijskog vezistu iz Zenita zainteresovan je i Everton, koji je spreman da plati 33 miliona evra. Ruski šampion je odbio nekoliko ponuda jer nije bio zadovoljan cenom. Podsetimo, Vicela je tim iz Sankt Peterburga platio Benfiki čak 40 milioan evra 2013. godine.

13.27 - Real Madrid je odbio ponudu Arsenala za Karima Benzemu od preko 40 miliona evra. To znači da Rafael Benitez ne želi da se odrekne francuskog internacionalca.

12.51 - Alekšandre Pato karijeru će, po svemu sudeći, nastaviti u Premijer ligi. Za nekada supertalentovanog napadača su zainteresovani Everton, Vest Hem i Kristal Palas, a italijanski mediji pišu da bi Korintijas Pata pusti za sumu od sedam miliona evra. Hoće li se "karioka" probuditi iz višegodišnjeg sna?

12.26 - Liverpul ne krije interesovanje za ofanzivca Borusije iz Dortmunda Marka Rojsa. Lokalni list "Eho" navodi da su "redsi" spremni da izdvoje 66 miliona evra za Nemca.

11.48 - Konačno - Aleksandar Mitrović u dresu Njukasla! Predstavljen na "Sent Džejms Parku". Nekadašnji prvotimac Partizana potpisao je petogodišnji ugovor, a doskorašnji njegov klub Anderleht zaradiće 18 miliona od ovog transfera. Ni beogradski crno-beli neće proći bez obeštećenja. Navodno će u Humsku stići oko dva miliona evra na ime ovog transfera.

11.45 - Luj van Gal je definitivno odustao od Serhija Ramosa iz Real Madrida.

11.39 - Edin Džeko potpisaće ugovor sa Romom samo ukoliko iz redova "vučice" ponude osam miliona evra više u odnosu na prvobitnu cifru, prenose italijanski mediji.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online