Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 20.07.2015.
14:14
Tanjug A

Terzić odgovorio na prozivke, oštro!

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić oštro je reagovao na spekulacije o regularnosti meča protiv OFK Beogradom i poručio da je u pitanju unapred pripremljeni scenario sprege između Tomislava Karadžića i Partizana.

FK Crvena zvezda
Ni govora o nameštaljki: Zvezdan Terzić

Terzić je pozvao Tužilaštvo, Interpol, UEFA, FIFA da sve istraže, ali ne od juče, nego u poslednjih osdam godina otkad je Karadžić na čelu FSS.

- Očigledno je da su imali već unapred pripremljen scenario za medijski nastup, a  sve sa ciljem da se postignu dva efekta - da se diskredituje Crvena zvezda na startu šampionata i da se svaka naredna utakmica stavi pod poseban medijski fokus, kao i da se uoči predstojećih izbora u FSS sve što dolazi iz Zvezde prilepi etiketa negativno i neregularno - rekao je Terzić i dodao da bi ista priča bila da je rezultat bio drugačiji, jer, Terzić je došao u Zvezdu iz tabora "romantičara" i kako god, neregularno je.

Terzić je dodao da je izjavom komesara za integritet FSS o tome da UEFA istražuje pobedu crveno-belih na Vračaru od 6:2 krenula sprega FSS, Karadžica i Partizana, dosoljena izjavom potpredsednika crno-belih Milorada Vučelića, kako je podsetio direktorom RTS-a u Miloševićevo vreme, da je u pitanju kriminal.

- Nisam video Mirkova da se oglasio kad je Partizan dao tri gola Metalcu, ekipi čiji je vlasnik istovremenoi bio potpredsednik Partizana i član IO FSS u Karadžićevo vreme. Njemu je to normalno, a nije mu normalno da Zvezda da tri golaa OFK Beogradu sa igračem više. Dosta nam je i Mirkova i njegovih dojava iz UEFA i Karadžića koji ima direktnu komunikaciju na njegovom tečnom engleskom sa Platinijem. Daj neka više izađu sa rezultatima istrage - naveo je Terzić i upitao čime je to Karadžić zaslužio da ga na stadionu Partizana dočekuju kao Homeinija.

- Da li možda poštenim odnosom prema Crvenoj zvezdi i srpskom fudbalau. Zvezda poziva i UEFA i Interpol i sve strane organizacije, ali pre svega domaće, Tužilaštvo, neka dođu i istraže sve, ali ne od juče, nego unazad osam godina otkad je Karadžić predsednik FSS. Čaršijske priče su bile i da je Partizan regularno osvajao titule igrajhući sa šest-sedam prijateljskih klubova, 12-15 prijateljskih utakmica, 25-30 bodova prednosti, što je rezultiralo titulama, kvalifikacijama za LŠ, ogromnim prihodima od UEFA, pozicjom igrača na tržištu, a Zvezdu gurali u ambis. A sad se oni setili?

"Pustite me kladionica, u životu nisam ušao u njih"

Terzić je rekao da bi verovatno za Karadžića bilo normalno da OFK Beograd pobedi Zvezdu.

- Pogledajte utakmicu juče Vojvodina - Čukarički. U životu nisam video četiri čudnija gola. Da ne poznajem Ščepanovića i Obradovića imao bih sumnju na osnovu postignutih golova. Na osnovu čega je Mirkov ocenio da je Zvezdina pobeda neregularna, a ova regularna,. Pustite me više tih kladionica, u životu nisma ušao u njih. Ako već postoje softveri, kamere, mora neko da dođe i uplati, valjda dobitnik mora da podigne svoj dobitak. Pohapsite ljude.. Znamo mi Karadžića, on je spreman i na pakt sa đavolom, samo da bi ostao na vlasti. Nemojte da ga podsećamo na finale Kupa kada je Vojvodina napustila teren - u dahu je ispričao Terzić.

Na kraju, Terzić je rekao da je u pitanju već viđena retorika iz Košarkaškog kluba Partizan.

- Oni prljavi i puni lopovluka našli da prozivaju Zvezdu. To je poznata retorika, prepisana iz KK Partizan, sad sve ponavljaju kao papagaji. Šta treba, da kleknemo i da smo sreći što smo drugi, iza Partizana koji je dugo imao vetar u leđa iz Fss i političke vlasti. Čestitiji smo i časniji i od Karadžića i Vučelića i svih iz Partizana. Sigurno nećemo prepustiti CZ njima takvima. Jel problem što je Zvezda na dobrom putu da se konsoliduje - poručio je Terzić na kraju, uz konstataciuju da je njegovo pravo da od svih u klubu traži osvajanje šampionske titule.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online