Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 19.07.2015.
16:48 >> 21:30h
Vestionline A

Čudo na Vračaru: Dobra predstava loših glumaca

Zašto je fudbal u Srbiji mrtav dokaz je meč na Vračaru!!! Crvena zvezda je "fenomenalnom" igrom u nastavku susreta pobedila OFK Beograd 6:2 i pokazala da je s pravom generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić garantovao titulu u ovoj sezoni. Naravno, malo smo ironični, ali ono što je viđeno u drugih 45 minuta na Vračaru je neopisivo.

crvenazvezdafk.com
Kad je Džošua Parker dao dva gola...

U prvih 45 minuta, "romantičari" su očitali lekciju jalovim crveno-belima. Sa dve kontre Andrića i Dražića, četa Pižona Petrovića je vodila 2:0. Trener srpskog vicešampiona Miodrag Grof Božović je kiptao od besa posle prvog poluvremena, sudije su mu bile krive za očajnu igru svojih izabranika. Zbog toga je isključen, a u nastavku...

U drugom poluvremenu kao da smo u crveno-belim dresovima gledali Mesija, Ronalda, Ibrahimovića... Zvezda se poigravala sa domaćinima i za samo 13 minuta od 0:2 stigla do 4:2. "Sjajna Zvezda, impresivna, nadmoćna, fenomenalna..."

Zanimljivo, kada je Luka Jović izjednačio na 2:2 u sledećem napadu, Bogdan Planić, štoper na pozajmici iz Zvezde u OFK Beegradu, pravi prekršaj za crveni karton kao poslednji igrač odbrane. Čudo na Vračaru, crveno-beli pobeđuju. Bride obrazi mnogima posle ovoga. 

Šta dalje napisati, a ne zaplakati na sudbini nekadašnjeg evropskog i svetskog šampiona, kao i našeg propalog fudbala. Posle ove utakmice ništa više ne sme da bude kao što je bilo...

Posle ove rapsodije Zvezde u prvih 13 minuta drugog poluvremena, nećemo vas mnogo daviti sa opisivanjem onoga što se događalo do kraja meča. Bruka i sramota. Meč je prenošen na Areni sport 3, sreća da je jako mali broj ljudi mogao da gleda ovu lakrdiju od meča.

58. minut - Golovi kao na traci, Vukan Savićević dovodi crveno-bele u vođstvo od 4:2.

54. minut - Penal za Zvezdu, Planić je isključen, a Zvezda dolazi u vođstvo 3:2 GOLOM Vukana Savićevića iz penala.

52. minut - GOOOL, Zvezda je izjednačila golom Luke Jovića.

48. minut - GOOOL, Mamadu Mbođ je smanjio rezultat na 2:1. Odlična asistencija Luisa Ibanjeza, a Senegalac je bio najviši na drugoj stativi i zatresao mrežu "romantičara".

46. minut - Početak drugog poluvremena kasnio je nekoliko minuta zbog toga što trener Zvezde Miodrag Božović nije želeo da napusti klupu iako ga je sudija isključio. Tek posle intervencije delegata trener crveno-belih prihvatio je odluku arbitra. Počelo je drugo poluvreme.

45+4. minut - Miodrag Božović prigovara nešto sudijama, ali to je samo da se prikrije jad i nemoć. Čas fudbala mladih fudbalera OFK-a.

45+3. minut - GOOOL, Dražić dovodi "romantičare" u vođstvo od 2:0.

36. minut - "Romantičari" prete iz opasnih kontri. Zvezda nemoćna. Pokušava šutevima iz daljine, ali Čupić sve skida.
30. minut - Luis Ibanjez slabo izvodi slobodan udarac. 
26. minut - Ni primljeni gol nije probudio jalove igrače Miodraga Božovića.

17. minut - GOOOL, Komnen Andrić dovodi OFK Beograd u vođstvo. Sjajna akcija, lepo proigravanje I bomba napadača "romantičara".

11. minut - Vukan Savićević je pokušao sa ivice šesnaesterca, ali vezista crveno-beloh puca preko gola. Ostaje 0:0 na Vračaru.
10. minut - Navijači Zvezde na 40 stepeni ne odustaju od tradicije, paljenje baklji. Kad je bal nek' je maskenbal. Na terenu se ništa ne dešava.
7. minut - Terenska inicijativa Zvezde, ali zasad bez prilika za gol.
1. minut - Utakmica je počela. Igra se u nenormalnim uslovima, na blizu 40 stepeni, ali ovo je Srbija, ovde je sve moguće, pa i to da stadionu nemaju reflektore.

POVEZANE VESTI

Nedelja 19.07.2015. 19:15
Одиграо сам 6 утакмице и само Офк - Звезда сам промашио . Ставио сам 2-2 4+ . Ово је чиста намештаљка .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online