Sreda 22. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 19.07.2015.
11:45 >> 22:01h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Bivši Partizanovac "jorgandžija", Miha dobija Zlatana?

Prelazni rok u Evropi sve je zanimljiviji. "Bombe" su počele da padaju, a iz dana u dan se očekuju novi "potresi" na tlu Starog kontinenta. Zlatan Ibrahimović sve je bliži povratku u Milan. nekadašnjui fudbaler Partizana Stefan Savić i definitivno napušta Fiorentinu i seli se u Madrid, gde će nositi dres Atletika.

Reuters
Ima opciju da ode u Tursku: Frančesko Toti

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

21.05 - Nekadašnji štoper Partizana Stefan Savić od ponedeljka će biti novi fudbaler madridskog Atletika. Viola je prihvatila ponudu "jorgandžija" od 12 miliona evra plus Mario Suarez, pa će Crnogorac karijeru da nastavi u Primeri. On stiže umesto Mirande, koji je pojačao Inter. Novi štoperski par Atletika - Dijego Godin - Stefan Savić.
21.00 - Čelnici PSŽ-a navodno su dozvolili Zlatanu Ibrahimoviću da se vrati u Milan, pod uslovom da odigra Superkup Francuske 1. avgusta, spekulišu italijanski i francuski mediji. Da li će Siniša Mihajlović da dobije kapitalno pojačanje sa kojim bi "rosoneri" opet mogli da se vrate u vrh, za početak na "čizmi".

15.05 - Nekada velika nada Čelsija Oriol Romeu mogao bi ove sezone da ode na novu pozajmicu, ovog puta u Lester Siti, javljaju engleski mediji. 

14.35 - Pisalo se da bi Riki Lambert mogao da se preseli u VBA, ali sada je sve izvesnije da bi 33-godišnji napadač Liverpula mogao da ode u niži rang, i to u Midlsbro.

14.02 - Mediji bliski Stouku otkrili su da je klub jako blizu kaparisanja krilnog napadača kijevskog Dinama - Andreja Jarmolenka! U pitanju je transfer vredan 20.000.000 evra, a Jarmolenko je praktično rezervna opcija za propali pokušaj dovođenja Đerdana Šaćirija iz Intera.

13.37 - Italijanski i turski mediji tvrde: u narednih 48 sati biće potvrđen transfer Marija Gomeza u Bešiktaš. Fjorentina bi trebalo da dobije nešto više od 5.000.000 evra.

13.00 - "Marka" piše da će Mančester Junajted već koliko sledeće nedelje poslati Barseloni zvaničnu ponudu za Pedra. Odmah treba istaći da treba biti obazriv sa "baratanjem" ove informacije, jer bi ovo mogao da bude samo pokušaj madridskog lista da "podmetne" katalonskom rivalu, s obzirom da je poznato koliko je "Marka" povezana sa Realom. Ali, kako prestonički dnevnik piše, u pitanju je suma između 25.000.000 i 29.000.000 evra.

12.26Juče se po italijanskim medijima pisalo da je Lacio praktično završio posao, dok sada novinari iz Toskane šalju informacije da je praktično završen posao sa Fjorentinom! Čak se piše i da je u pitanju suma od 9.000.000 evra. 

11.55 - Preokret?! Stefan Savić se pominjao kao potencijalno pojačanje Zenita, Atletiko Madrida, Rome, Juventusa... Ali na kraju će karijeru ipak nastaviti u Fiorentini?! Naime, trener Paulo Souza izjavio je da neće dozvoliti da Savić napusti Fiorentinu, jer je izuzetno važan igrač za njegov tim.

11.32 - Valensija će ovog leta sigurno dovesti golmana koji će odmeniti povređenog Dijega Alvesa, ali pitanje je da li će to biti Sirigu iz PSŽ-a ili Rui Patrisio iz Sportinga. Kako javlja lokalni Superdeporte, to će izvesno biti golman Sportinga, koji je bliži dolasku na Mestalju. Naravno, zbog veza koje superagent Žorž Mendeš ima.

11.15 - Liverpul je postigao zvanični dogovor sa Aston Vilom oko kupovine Kristijana Bentekea! Belgijski reprezentativac će na medicinske preglede stići u narednih 48 sati, a finansijski detalji i dalje nisu poznati. Ipak, najverovatnije će u pitanju biti suma nešto veća od 45.000.000 evra!

11.08 - Mančester Junajted je ponovo u igri za Geretom Bejlom. Spreman je ogroman novac. Više pročitajte OVDE.

10.57 - Antalija ne prestaje da oduševljava na evropskoj fudbalskoj pijaci - sada želi Frančeska Totija! Princu rima klub nudi kule i gradove. Italijan se još nije izjasnio.

10.48 - Malo ćemo „prošarati“ kroz fudbalsku Evropu, odmah na samom startu. Iako prve najave nisu bile optimistične, Valter Sabatini se iz Londona ipak vraća sa Mohamedom Salahom! Dogovor Čelsija i Rome postignut je kasno sinoć, a Salah će naredne sezone igrati na pozajmici u "Vučici"! Roma će imati i klauzulu u ugovoru koja kaže - 20.000.000 evra na kraju sezone. 

10.32 - Dan započinjemo bombastičnom informacijom, kojom smo praktično završili jučerašnje javljanje. Naime, kako smo već pisali, Luj van Gal je odobio Anhelu Di Mariji da može da ode u PSŽ, čak mu je poručio da je sada samo potrebno da preda zahtev za transfer. Ali, jedino je sporna cena. Sveci su nudili 60.000.000 evra, Junajted je tražio 15.000.000 više, a L'Ekip javlja da bi klubovi mogli da se „nađu“ na sumi od 75.000.000 evra. Toliko su Đavoli izdvojili novca za Argentinca prošlog leta, kada su ga kupili iz Reala. Dakle, u Junajtedu ne žele da izgube ni evrocent uložen u transfer, koji nije doneo željeni rezultat. Usmeni dogovor PSŽ-a i Di Marije navodno već postoji.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online