Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 17.07.2015.
11:19 >> 22:13h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Sampa hoće Balotelija, Lakazet za 50 miliona, Benzema u Arsenalu?

Tržište je sve "vrelije", transferi sve zanimljiviji, cene sve veće. Mitrović ide na Ostrvo, ali ne u NJukasl, Turke svi "ispalili", Juve i Bajern spremni na dil. Srbin kod Srbina, Mozes ponovo meta Totenhema. Mančester bi još da dovodi...

Reuters
Na golu Madriđana: Kiko Kasilja

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

22.12 - Prema izvorima "Independenta" i Arsenal i Liverpul moraće dobro da odreše kesu ukoliko žele da ovog leta dovedu Aleksandra Lakazeta, najboljeg fudbalera i prvog strelca Liona. Ovaj list tvrdi da ne postoji ni najmanja šansa da francuski klub pusti reprezentativca Francuske za manje od 50.000.000 evra.
21.39 - Peruanski krilni napadač Kristijan Kueva, koji se jedno vreme dovodio u vezu sa Crvenom zvezdom, najverovatnije će pojačati Betis. Za njega bila zainteresovana i Sevilja, ali je odustala nakon što je saznala za probleme koje fudbaler ima sa svojim klubom Alijansom iz Lime. Na kraju, izgleda da će sam fudbaler otkupiti svoj ugovor, a onda dobiti određenu kompenzaciju od Betisa.
21.19 - Čelsi se baš zainatio i po svaku cenu želi u svojim redovima štopera Evertona Džona Stounsa! Poslednje informacije sa Ostrva kažu da je Murinjo povećao ponudu za šest miliona evra, što znači da čelnici kluba sa "Gudisona" na stolu imaju ponudu od 35.000.000 evra.
20.24 - Izgleda da je Sampdorija jedina koja želi u svojim redovima Marija Balotelija. Gazda kluba sa Marasija Masimo Ferero izjavio je "da bi popularni Balo mogao da oživi u dresu Sampe".

19.02 - Gotovo da je izvesno da Riki Lambert (33) neće ostati na "Enfildu". Vest Bromvič Albion je iz dana u dan sve bliži angažovanju iskusnog napadača.

18.34 - Britanski "San" oživljava "romansu" između Karima Benzeme i Arsenala. Ovaj tabloid tvrdi da će Arsen Venger, koliko god neverovatno zvučalo, uskoro poslati ponudu tešku 57.000.000 evra za francuskog napadača i jednu od najvećih zvezda Real Madrida.
18.02 - Agent Nemanje Vidić demantuje da postoje bilo kakvi pregovori oko prelaska njegovog klijenta u Everton:
- Ne, ja zaista ne znam ništa o tome - kratko je poručio Silvano Martina.
16.53 - Srpski golman Vlada Avrmov bi mogao da pojača Kjevo. Klub iz Verone se interesuje za njega, a sobzirom da je slobodan igrač, ne bi trebalo da bude problema u realizaciji transfera.
16.34 - Milan bi konačno mogao da reši situaciju oko Alesija Ćerćija koji se ispostavio kao potpuni promašaj, a Mihajlović ne želi da ga zadrži. Đenova se javila sa idejom da uzme Ćerćija na pozajmicu, a imajući u vidu dobru saradnju dva kluba prethodnih godina moguća je seildba italijanskog ofanzivca na "Marasi". 
15.58 - Dva kluba zainteresovana su za 32-godišnjeg napadača Bolonje Rolanda Bjankija. Jedan je Montreal Impakt, a drugi Al Arabi iz Katara.

15.45 - Španski golman i doskorašnji član Espanjola Kiko Kasilja novi je član Real Madrida, potvrđeno je na sajtu katalonskog kluba. Kako prenose španski mediji "kraljevići" će za transfer Španca izdvojiti približno šest miliona evra.

14.59 - Juventus je ponudio Laciju 25 miliona evra za ofanzivnog vezistu Felipea Andersona.

14.36 - Čičarito Ernandez jedan je od traženijih igrača na tržištu. Vest Hem je, prema navodima engleskih medija, spreman da ponudi deset miliona evropskih novčanica za meksičkog ofanzivca.
13.40 - Totenhem je ponudio Čelsiju 11 miliona evra za Viktora Mozesa. 
13.12 - Mančester nije završio sa pojačanjima. Trener "crvenih đavola" Luj van Gal otkrio je britanskim medijima da se na "Old Trafordu" do kraja prelaznog roka očekuju još dva nova imena.

12.40 - Nikola Vujadinović novi je član kineskog Pekinga koji sa klupe predvodi njegov sunarodnik, nekadašnji strateg Partizana, Aleksandar Stanojević. Vujadinović je jesenas trenirao sa crno-belima, ali nije bilo adekvatne ponude, pa je drugi deo sezone proveo u Osasuni.

12.02 - Serhio Ramos ne mrda iz Reala, to je potvrdio i šef struke Madriđana Rafael Benitez. Opširnije OVDE.
11.43 - Očekivano, Zlatan Ibrahimović odbio je Galatasaraj i još jednom ponovio da nema nameru da se seli u Tursku.
11.18 - Luda trampa na pomolu - Mario Gece i 30 miliona za Vidala! Ako se uzme u obzir da Nemac nije pronašao zajednički jezik sa Pepom Gvardiolom, te da bi vrlo rado napustio Bajern, nije isključeno da u nekom od narednih dana (možda i sati) pukne "bomba". Hajde da sačekamo...
11.13 - Antalija je "izvisila" na svim poljima. Pošto su je odbili Samjuel Eto i Ronaldinjo, krenula je u potragu za novim zvučnim pojačanjem. Pronašli su ga u liku Antonija Kasana. Bezuspešno - novo "ne" Turcima!
11.10 - Čelsi "otima" Aleksandra Mitrovića Njukaslu. Ukoliko ste propustili, opširnije OVDE.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online