Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 15.07.2015.
11:04 >> 21:30h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Zanimljiva trka u Italiji, Vidal u Bajernu

Prelazni rok se zahuktava, iz dana u dan klubovi se pojačavaju. Kovačić ne želi da napusti Inter, Abramovič došao po Vicela. Mančester poslao ponudu za Ramosa, zanimljiva trka u Italiji, Vidal u Bajernu...

Reuters
Uskoro u novoj sredini: Arturo Vidal

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

21.25 - "Radio Blu" javlja da je Napoli ponudio Čelsiju 22 miliona evra za Mohameda Salaha. Za Egipćanina su interesovanje pokazali i Roma i Inter. Eto zanimljive trke "na čizmi".

20.20 - Arturo Vidal na korak je od prelaska u minhenski Bajern, prenosi čileanska "La Kvarta". Čileanac će potpisati četvorogodišnji ugovor preka kojem će po sezoni zarađivati 6.5 miliona evra. Nezvanično, Bajern je ponudio 30, a Juventus tražio 40 miliona evra. Trebalo bi da se nađu na "pola puta".
19.44 - Mančester junajted poslao je zvaničnu ponudu Real Madridu - 45 miliona evra za Serhija Ramosa! Teško da će ovaj transfer biti obavljen s obzirom da je Španac već viđen kao naslednik kapitenske trake "kraljevića". Nikad ne reci nikad, zato hajde da sačekamo epilog ove spekulacije.
18.34 - Mateo Kovačić odbio je Liverpul i Leverkuzen. Mladi hrvatski vezista poručio je da želi da ostane u Milanu, zbog čega je produžio ugovor do 2019. godine.
17.59 - Mario Gomez odbio je Bešiktaš. Na stolu je još ponuda Galatasaraja, mada je teško poverovati da će je ofanzivac Fiorentine prohvatiti.
17.17 - Roman Abramovič je u Sankt Peterburgu, gde se sastao sa čelnicima Zenita. Kako javljaju belgijski mediji, vlasnik Čelsija pregovara ok odovođenja Aksela Vicela, za čije usluge je zainteresovan i Milan. Zapelo je ok oobeštećenja koje iznosi 34 miliona evra. "Plavcima" to sigurno nije problem...
16.44 - Napolijeva ponuda teška 12 miliona evra je odbijena. Torino ne da srpskog reprezentativca Nikolu Maksimovića.
16.10 - Fudbalski reprezentativac Meksika Đovani Dos Santos novi je igrač Los Anđeles Galaksija, potvrdio je trener kluba Brus Arena.  - Biće to veliki izazov za Đovanija. Potpisaće ugovor sa nama kada završi obaveze sa selekcijom Meksika - rekao je Arena, a prenosi Tanjug.
15.33 - Nekadašnji fudbalski reprezentativac Nigerije Sandej Oliseh imenovan je za novog selektora nacionalnog tima te zemlje, prenosi Tanjug. Oliseh je na klupi zamenio Stivena Kešija, koji je dobio otkaz pre dve nedelje.
15.31 - Engleski premijerligaš Liverpul napunio je kasu prodajom Rahima Sterlinga Mančester Sitiju za, a više od polovine od dobijenih 49 miliona funtiiplanira da utroši na dolazak Kristijana Bentekea iz Aston Vile, prenosi Tanjug. Belgijski golgeter u poslednje tri sezone imao je dvocifren učinak, postigao je ukupno 49 golova an 100 utakmica, pa se klub sa Enfilda uključio u trku za njegov transfer zajedno sa Mančester Junajtedom i Totenhemom.
15.30 - Fudbaler Benfike Maksi Pereira odlučio je pređe u redove rivala Porta, nakon što je osam godina igrao za klub iz Lisabona, prenosi Tanjug. Porto je već objavio da je urugvajski defanzivac zadužio dres sa brojem dva, a detalji transfera nisu saopšteni. Maksi Pereira zadao je novi težak udarac Benfiki, pošto se uoči sezone na isti korak odlučio trener Žorž Žesus preuzimanjem gradskog rivala Sportinga.

15.05 - Juventus je predstavio Samija Kediru kao novo pojačanje. Nemac je stigao u Real 2013. godine, ali je na "Santijago Bernabeu" razočarao, pa je sada na novom početku u redovima evropskog vicešampiona. Dolazak Kedire verovatno znači da će "staru damu" da napusti Arturo Vidal, koji je na meti najbogatijih klubova iz Premijer lige.

15.00 - Nova turska "bomba" je Zlatan Ibrahimović. Navodno, Galatasaraj želi napadača PSŽ-a.  Ovog leta na Bosfor su se preselile velike zvezde svetskog fudbala: Robin van Persi (Fenerbahče) i Samjuel Eto (Antalija). "Bomba" ili patka, ostaje da se vidi.
14.33 - Portal mozzartsport.com piše da Zvezda želi da dovede talentovanog 22- godišnjeg Crnogorca iz Olimpije Marka Vukčevića, a da u suprotnom pravcu pošalje napadača iz Antigve i Barbude Džošuu Pakera, koji se pokazao kao veliki promašaj.
14.12 - Italijanski mediji pišu da je Aleksandar Kolarov odbio Milan. Navodno, levi bek reprezentacije Srbije ne želi da se odrekne plate od pet miliona evra koliko ima u Mančester Sitiju, a milanski gigant, koga sa klupe predvodi Siniša Mihajlović, ne može toliko da mu ponudi. Za Kolarova je zainteresovan i Inter.
14:05 - Novi napadač Milana Kolumbijac Karlos Baka izjavio je da je stigao u najveći klub u Italiji i da u dresu rosonera želi skudeto i povratak u Ligu šampiona. - Pridružio sam se ekipi Milana jer me je njihov projekat najviše privukao. Znam da žele da se vrate u sam vrh fudbala u Evropi, a ja volim izazove i svakako da bi igranje za 
13.01 - Argentiski fudbaler Pablo Aimar završio je karijeru posle brojinih povreda koje su ga pratile prethodnih sezona. Aimar se vratio u River Platu u kojoj je započeo karijeru, a "okačio je kopačke o klin" posle odluke trenera Marsela Galjarda da ga ne uvrsti u tim, za drugu utakmicu polufinala Kopa Libertadores protiv Guaranija.
12.24 - Vezista Volfsburga Kevin de Brujne zvezda je prelaznog roka. Najuporniji u želji da dovede sjajnog Belgijanca je Mančester Siti. Mediji na Ostrvu pišu da su "građani" spremni da plate "vukovima" čak 55 miliona evra. Siti je već kupio Rahima Sterlinga od Liverpula, za 58 miliona evra.
12.05 - Britanski mediji pišu da je Mančester Junajted poslao ponudu od 45 miliona evra za Serhija Ramosa. Na potezu je kraljevski klub koji želi golmana "đavola" Davida de Heu, kao zamenu za legendu kluba Ikera Kasiljasa (Porto). Možda dođe i do trampe dva evropska giganta.
11.46 - Engleski premijerligaš Mančester Junajted uključio se u trku za transfer crnogorskog reprezentativca Stefana Savića iz Fiorentine, prenosi Tutosport. Prema navodima italijanskog lista, menadžer Junajteda Luj Van Gal želi da vrati Savića u Premijer ligu i Mančester, gde je već proveo jednu sezonu kao član gradskog rivala Sitija i osvojio titulu.
Prethodnih dana mediji su pisali o interesovanju madridskog Atletika i Zenita za 24-godišnjeg defanzivca, koji je karijeru počeo u BSK-u iz Borče, a potom nastupao za Partizan.
11.25 - Niški Radnički doveo je dvojicu bivših igrača Crvene zvezde - Miloša Trifunovića, koji je igrao u Uzbekistanu, Kazahstanu i Kini i Nikoli Ignatijevića, koji je igrao u Rumuniji i Ukrajini.
11.05 - Holanđanin Džermejn Lens novi je igrač Sanderlenda u koji je stigao iz kijevskog Dinama. Klub sa severa Engleske platiće ukrajinskom šampionu 11 miliona evra za nekadašnjeg napadača PSV Ajndhovena.
10.55 - PSŽ želi Anhela di Mariju, a Mančester Junajted Edisona Kavanija. Britanski mediji pišu da je na pomolu trampa, po kojem bi Argentinac put Pariza, dok bi Urugvajac popunio rupu u napadu "đavola" odlaskom Robina van Persija u Fenerbahče i Radamela Falkaa u Čelsi. Na izlaznim vratima je i Meksikanac Erandez Čičarito.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online