Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 14.07.2015.
11:13 >> 21:44h
Vestionline A

Fudbalski transferi: "Ludnica" u Turskoj, Junajted se okrenuo Levandovskom, Kovačić se seli

Prelazni rok u Evropi sve je zanimljiviji. Za početak informacije o Junajtedu. Moguć dolazak Edisona Kavanija, ništa od Serhija Ramosa. Turci se "raspitaju", ali pretnja stiže sa Ostrva. Sterling "građanin"...

Reuters
Tražen: Mario Gomez

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

21.32 - Italijanski sajt specijalizovan za transfere, "Kalčomerkato", Zenit je odbio ponudu Milana za Aksela Vicela "tešku" 20.000.000 evra. Kako isti sajt navodi, Zenit traži bar duplo više novca, jer ne želi da izgubi nijedan uloženi evrocent za najboljeg igrača.

20.55 - Fernando Ljorente definitivno napušta Juventus, to nije upitno. Jedina je nepoznanica gde će španski golgeter nastaviti karijeru. Trenutno se najviše pominju Porto i Vest Hem.

20.29 - Raul Albiol je izgleda završio svoju epizodu u Napoliju. Španski bek vrlo lako bi mogao da se vrati u domovinu, a među zainteresovanim klubovima najviše se ističe Valensija.
19.30 - Napoli ne pušta Gonzala Iguaina za manje od 95.000.000 evra! Italijanski klub se obratio javnosti na Tviteru i u tri posta objasnio situaciju oko Argentinca koji je ovoga leta glavna meta nekoliko klubova, pre svih Arsenala i Liverpula.
"Dana, 25. juna, objavili smo zvaničan podatak da je otkupna klauzula Argentinca 95.000.000 evra. Kako je moguće da danas neki mediji pišu da ćemo ga prodati za 50.000.000!? Molimo javnost da ne naseda na ovakve informacije", saopštili su čelnici kluba sa San Paola. 
19.23 - Leverkuzen je ponudio 20.000.000 evra Interu za hrvatskog vezistu Matea Kovačića, javlja "Bild". Uvek dobro obavešteni nemački list navodi da je milanski klub primoran da proda 21-godišnjeg vezistu za koga se interesuje i Liverpul, kako bi izbalansirao finansijsku situaciju nakon nedavne kupovine.  

18.42 - Napoli je spremio 10.000.000 evra za fudbalera Dinama iz Kijeva Domagoja Vidu. Hrvatski reprezentativac mogao bi lako da se preseli na Apenine, a osim njega Napolitanci prate i ranije spomenutog štopera Štutgarta Antonija Rudigera. 

18.13 - Sterling je zvanično prešao u Mančester Siti. Mladi napadač prošao je danas lekarske preglede i potpisao petogodišnji ugovor sa "građanima" u transferu vrednom rekordnih 70.000.000 evra.

17.35 - Pojavila se informacija da Mančester Junajted želi Roberta Levandovskog u špicu, ali je njegov menadžer poručio da će taj posao teško biti realizovan jer je potrebno više od 50.000.000 evra kako bi ga Bajern pustio. Takođe, ni Poljaku se ne napušta Minhen u ovom trenutku, tvrdi isti izvor.

17.15 - Juventus i Atletiko motre na Antonija Rudigera. Tamnoputi fudbaler Štutgarta uspeo je da se ustali i u A selekciji Nemačke, tek su mu 22 godine i mogao bi da bude dobar zalog za budućnost. Cena štopera "švaba" kreće se negde oko 10.000.000 evra.

16.41 - Roma otima Rafaela. Iako engleski mediji tvrde da Brazilac uskoro sigurno prelazia u Galatasaraj javila se i "vučica", a njegov menadžer Kasijano Pereira poručio je da je Italija vrlo realna destinacija za beka Junajteda.
15.59 - Stefano Okaka sve je bliži odlasku iz Sampdorije, a na njegovo mesto u napadu kluba iz Đenove mogao bi da dođe Alesandro Matri. Ovaj 30-godišnji napadač na kraju sezone vratio se u Milan sa pozajmice u Juventusu gde je osvojio titulu šampiona Italije. Za Staru damu dao je dva gola na devet utakmica.
15.53 - Tijago Mota zagolicao je maštu pristalicama Intera izjavom da bi možda mogao da se vrati u redove "nero-azura".
15.22 - Još "ludorija" iz Turske. Ponovo Bešiktaš. Pošto je klub napustio Demba Ba, čelnici istanbulskih crno-belih Čičarita Ernandeza vide kao dostojnu zamenu.

14.36 - Iker Kasiljas i zvanično je član Porta. Povodom izjava njegove majke da ga je iz Real Madrida "oterao" Florentino Perez oglasio se i legendarni fudbaler ljutog rivala "kraljevića" Ćavi. - Ako pogledate kako se Italijani odnose prema Bufonu, videćete da nešto nije u redu. Primetio sam da ne uživa. Verujem da će ga u Portu više ceniti, nego u Madridu - poručio je Ćavi.

 

 

14.01 - Sa "čizme" stižu zanimljive informacije. Inter želi Žervinja! Međutim, mnogo stvari mora da se zakomplikuje kako bi momak sa Obale slonovače prešao na "Đuzepe Meacu" - da Stevan Jovetić ne potpiše, a veoma je blizu, da Mohamed Salah odbije... Tek onda sledi jurnjava na Žervinja.

13.19 - U trku za Marija Gomeza uključio se i Liverpul... Da li će Nemac krenuti put novca ili boljeg fudbala?
12.54 - Rahim Sterling je na pregovorima u Mančester sitiju! Dakle, stvar je skoro završena.

12.10 - Rasipanje u Turskoj! Iz Bešiktaša stiže odgovor Fenerbahčeu i Galatasaraju na potpisivanje Robina van Persija, Lukasa Podolskog... Bešiktaš je navodno ponudio šest miliona evra na godišnjem nivou Mariju Gomezu. Čeka se njegov odgovor kako bi se stupilo u pregovore sa Fiorentinom. 

11.42 - Shvativši da nema ništa od Aleksandra Mitrovića, Roma je krenula u novu potražnju. Pregovori sa Edinom Džekom, takođe, ne idu u dobrom smeru, pa se "vučica" okrenula Salomonu Rondonu iz Zenita. Klub iz Sankt Peterburga traži 20 miliona evra. Sada je Roma na potezu...

11.07 - Loše vesti za Junajted. Predsednik Real Madrida Florentino Perez otklonio je svaku sumnju oko sudbine Serhija Ramosa. Španac neće napustiti "Santijago Bernabeu", iako su sa "Old Traforda" poslali, činilo se, primamljivih 11 miliona evra. Još jedan dokaz da "kraljevićima" novac nije preko potreban.

11.02 - Jedna "jača" za dobro jutro. Mančester junajted ozbiljno je zainteresovan za Edisona Kavanija. Mediji na Ostrvu izneli su nekoliko realnih činjenica, pre svega da bi u obrnutom smeru od ofanzivca Pari Sen Žermena krenuo Anhel di Marija. Urugvajac bi kod Van Gala bio na prirodnoj poziciji napadača, s obzirom da je u gradu svetlosti igrao na neprirodnoj poziciji krilnog ofanzivca.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online