Sreda 15. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 12.07.2015.
11:42 >> 22:29h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Za Zvezdinog "otpadnika" malo 15 miliona evra, Sterling u Sitiju

Torino je odbio ponudu Napolija od 15 miliona evra za nekadašnjeg štopera Crvene zvezde Nikolu Maksimovića. Konačno je završena saga oko Rahima Sterlinga. Mladi napadač za 68 miliona evra prešao je iz Liverula u Mančester Siti.

Reuters
Novi zadatak: Ronaldinjo

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

22.00 - Rahim Sterling napustio je Liverpul i za 68 miliona evra preselio se u Mančester Siti. Ovo je najveći transfer u dosadašnjem toku prelaznog roka, a Sterling postao najskuplji Englez u istoriji.
21.50 - Torino je odbio 15.000.000 evra od Napolija za srpskog reprezentativca Nikolu Maksimovića. Zanimljivo, visoki štoper je pre dve godine najuren iz Zvezde uz salve zvižduka navijača, a sada vredi kao trećina duga crveno-belih.
20.24 - Fudbalski reprezentativac Nemačke Bastijan Švajnštajger oprostio se od navijača minhenskog Bajerna i poručio da nije lako doneo odluku da pređe u Mančester Junajted.

17.25 - Trener Pari Sen Žermena Loran Blan izjavio je da bi voleo da dovede Anhela Di Mariju u francuski klub. 

- Di Marija je dobar igrač, ali biće jako teško, jer konkurencija je izuzetno velika. Ne zaboravite da je Mančester Junajted platio bogatstvo da ga dovede na Old Traford - rekao je Blan za francuski list L`Ekip, a prenosi Tanjug. Blan je odbacio mogućnost da Zlatan Ibrahimović napusti ekipu, i dodao da će učiniti sve da Tijaga Motu zadrži u timu.

17.21 - Engleski fudbaler i doskorašnji član Liverpula Glen Džonson karijeru će nastaviti u Stouku, potvrđeno je na sajtu kluba, prenosi Tanjug. Džonson je sa Stoukom potpisao dvogodišnji ugovor uz opciju produžetka saradnje na još jednu sezonu, nakon što je ovog leta napustio Liverpul.
13.54 - Na turneji po Aziji neće putovati Rahim Sterling, iako se našao na spisku putnika, javlja "Skaj". Odlazak sve izvesniji. Isti izvor navodi da se kao moguća opcija pominje, ni manje ni više - Mančester siti. 
13.28 - Ezekjel Laveci spreman je da stupi u pregovore sa Juventusom, ističe njegov agent Alehandro Maconi. Argentinac je, kao i prošle godine, u centru medijskih spekulacija, a na njegovom transferu mogao bi da profitira trenutni klub PSŽ, pošto mu ugovor ističe idućeg leta. Ko Ezekjela ne bi voleo u timu?
12.50 - Na pomolu je "ostrvska" bitka za potpis Nikolasa Otamendija. Mančester junajted odavno je zainteresovan za štopera Valensija, a u trku se, prema pojedinim navodima uključuje i ne mnogo aktivni Čelsi. Kakav plan kuje "Sepcijalni" Žoze Murinjo? Polako, da vidimo za početak, šta ko nudi...
12.35 - Sve je spremno - Robin van Persi potpisuje ugovor sa Fenerbahčeom. Bivši napadač u toku dana stiže na Bosfor, a prema navodima turskih medija očekuje se "ludnica" na aerodromu.
12.06 - Stevan Jovetić postaće član Intera ukoliko milanski klub "doda" još tri miliona na prvobitnu ponudu. Naime, "građani" su cenu spustili sa 20 na 18 miliona evra, a prema pisanju "Gazeta delo Sporta" transfer će biti realizovan ukoliko se u ugovor stave i određeni bonusi.
11.40 - Ukoliko Rahim Sterling napusti Liverpul, napadač Borusije iz Dortmunda Marko Rojs mogao bi da se preseli na "Enfild", tvrdi "Sandej Telegraf".
11.35 - Iker Kasiljas i definitivno postaje golman Porta. Njegova majka otkrila je ko ga je oterao iz Real Madrida. Opširnije OVDE.
11.32 - Iako je sve bilo spremno da Ronaldinjo postane član Antalije, iskusni brazilski fudbaler novi je igrač Fluminensea. Tvorac modernog fudbala, kako ga mnogi nazivaju, zarađivaće na mesečnom nivou 163.000 dolara, a u redove brazilskog velikana stiže kao slobodan igrač pošto je u Keretaru dobio otkaz.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online