Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 09.07.2015.
10:45 >> 22:07h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Mitrović na pragu Njukasla, Jovetić u Interu, Džeko našao klub

Prelazni rok je u punom jeku. Iz dana u dan najbolji evropski klubovi se pojačavaju, "bombe" su zasad samo u najavi. Nekadašnji golgeter Partizana Aleksandar Mitrović jedna je od zvezdi prelaznog roka. Kako trenutno stvari stoje, MitroGOL je najbliži Njukaslu. Juventus želi Matiju Nastasića. Di Marija na pragu PSŽ-a, dok se legenda Reala Iker Kasiljas definitivno da pojača Porto.

Reuters
Na ceni: Aleksandar Mitrović, napadač Anderlehta

Na portalu Vestionline pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

21.34 - Jevhen Konopljanka je potpisao ugovor i zvanično je predstavljen u novom klubu. Sevilja je uspela ono što nisu desetine evropskih klubova u prethodne dve godine i potpisala Ukrajinskog Mesija. Evo vam i fotografija. Ni mi posle svega što se desilo ne bismo verovali da ne videsmo fotku.
20.45 - Fiorentina je odbila prvu ponudu Zenita za Stefana Savića! Rusi žele Crnogorca kao zamenu za Ezekijela Garaja, ali će morati više da se potrude. Pogotovo što je i Atletiko Madrid zainteresovan za Savića. 
20.16 - Najnovije vesti iz Italije! Postignut je dogovor Intera i Mančester Sitija oko Stevana Jovetića. Italijani su pristali da "građanima" plate 20.000.000 evra za Crnogorca i sve dileme su otklonjene. Još ranije je Inter postigao dogovor sa Jovetićevim agentom Falijem Ramadanijem. 
20.04 - Mančester Junajted je odredio cenu za Džonija Evansa! Vest Bromvič Albion se ovih dana raspitivao za Evansa, a sada je saznao da će morati da izdvoji 14.000.000 evra ukoliko želi reprezentativca Severne Irske. 
18.23 - Inter nudi Đerdana Šaćirija svima redom, pokušava da izvuče oko 15.000.000 evra, ali je Šaćiri probirljiv i odbija ponude. Sada je rasplet konačno na vidiku. Javio se Šalke i Šaćiriju se sviđa ta opcija. Samo još da Nemci pošalju dovoljnu ponudu "neroazurima". 
17.39 - Još pojačanja stiže u Votford! Očekuje se da u petak na lekarske preglede dođe Valon Behrami za kojeg će "stršljenovi" platiti Hamburgu nešto iznad 4.000.000 evra, a blizu realizacije je i transfer Benjamina Stambulija iz Totenhema za 5.500.000 evra.
16.41 - Prava otimačina vlada za bosanskim reprezentativcem Senadom Lulićem iz Lacija. Borusija Menhengladbah, Šalke i Bajer Leverkuzen hoće Lulića za kojeg Lacio traži 15.000.000 evra. 
15.48 - Izgleda da se Roma dogovorila sa Edinom Džekom. Bosanac je prihvatio ugovor na četiri godine sa platom od 4.500.000 evra po sezoni. "Vučica" nudi Mančester Sitiju 22.000.000 evra, "građani" traše šest više. Ako Džeko dođe u Rim, to znači da je Sevilja ostala bez jedne od meta za naslednika Karlosa Bake.
15.35 - Legendari Urugajac Dijego Folan vratio se u otadžbinu, gde će braniti boje najtrofejnijeg tima Penjarola. Posle avanture u japanskoj Serezu Osaki, sa kojom je ispao u Drugu ligu, Forlan je odlučio pod stare dama da završi karijeru u Penjarolu.
15.33 - Ruski šampion želi da dovede Portugalca RIkarda Kvarežmu i tako ga upari u napadu sa Brazilcem Hulkom, sa kojim je sarađivao u dresu Porta.
15.31 - Posle Stivena Džerarda, Los Anđeles Galaksi doveo je još jednog poznatog fudbalera, a to je meksički reprezentativac Đovani dos Santos.
15.00 -  Španski fudbaler David Silva izjavio je da je jako srećan što je Manuel Pelegrini ostao na klupi Mančester Sitija, kao i da mu veoma odgovara stil igre koju on potencira, prenosi Tanjug. Čileanski trener bio je na meti mnogih kritičara, nakon sezone u kojoj njegov tim nije uspeo da odbrani titulu šampiona Engleske. Ipak Pelegrini će i naredne sezone sedeti na klupi "građana".
14.52 - Porto traži zamenu za Džeksona Martineza koji je pojačao Atletiko. Posle Didije Drogbe, novi pik "zmajeva" je Fernando Ljorente, koji nije u prvom planu u Juventusu. Španac je 2013. godine stigao u "staru damu" iz Bilbaa, u kojem je briljirao.
14.41 - Legendarni holandski fudbaler Marko van Basten radiće kao pomoćnik selektora Danija Blinda do kraja 2018. godine, prenosi Tanjug. Van Basten će pomagati Blindu, koji je na klupi Holandije zamenio Gusa Hidinka. On je vodio "narandžaste" od 2004. do 2008. godine, a tokom karijere bio je trener Ajaksa, Herenvena i AZ-a.
14.15 - Antalija je pravi hit ovog leta. Posle angažovanja Samjuela Eta i završnih pregovora sa Ronaldinjom, nova meta novog turskog provligaša je Viktor Valdes, trofejni golman Barselone, koji je prošlu sezonu proveo kao rezerva u Mančester Junajtedu.
13.51 - Žoze Murinjo želi u Čelsi da dovede vezistu Reala Iska. Spreman je da plati Madriđanima 30.000.000 evra, a novac bi dobio prodajom Brazilca Oskara, za koga je "zagrizao" Juventus, koji u "karioki" vidi idealnu zamenu za Andreu Pirla, koji karijeru nastavlja u MLS-u, u Njujork Sitiju.
13.44 - Holandski stručnjak Gus Hidink trebalo bi da postane novi menadžer Lestera. Iskusni "lala" prošlog meseca je podneo ostavku na mestu selektora Holandije.
13.41 - Španska "Marka", madridski list blizak Realu, javlja da je dogovoren transfer Ikera Casiljasa u Porto. Legendarni golman u Portugalu bi trebao da bude predstavljen u petak, a službena potvrda da legenda kraljevskog kluba, koji je u Realu od 1990. godine, napušta Madrid trebala bi uskoro da se obelodani.
13.39 - Mikel Arteta, kapitan Arsenala, produžio je ugovor sa londonskim klubom. Na "Emiratima" 33-godišnji vezista ostaje još godinu dana. 
12.58 - Iskusni Irac Demijan Daf karijeru će da završi u Šamrok Roversima. Nekadašnji fudbaler Čelsija i Njukasla platu koju bude dobijao od irskog kluba davaće u humanitarne svrhe.
12.40 - Francuski reprezentativac Joan Kabaj vraća se na Ostrvo. Posle ne tako dobre polusezone u PSŽ-U, vezista je prihvatio poziv Kristal Palasa, koga trenira nekadašnji Alan Pardju, koji je sjajno sarađivao sa vezistom u Njukaslu. Londonski klub platiće "svecima" obeštećenje od 13 miliona evra.
12.32 - Fenerbahče ne staje ovog leta. Posle Nanija i verovatnog dolaska Robina van Persija, slavni turski klub želi u svoje redove da vidi i dugogodišnjeg vezistu Čelsija Džon Obija Mikela. Fener nudi "plavcima" 12.000.000 evra. S obzirom da je Nigerijac u drugom plavu šampiona Engleske, transfer je blzu realizacije.
12.29 - "Bomba" na pomolu. Anhel di Marija blizu je prrelaska u PSŽ. Argentinac, koji je prošlog leta stigao iz Reala u Mančester Junajted, razočrao je na "Old Trafordu", a to žele da iskoriste bogati "sveci" koji nude 60.000.000 evra. Podsetimo, "gaučos" je plaćen prošlog leta čak 75.000.000. Za Di Mariju se interesuje i Bajern.
11.02 - Srpski reprezentativac Matija Nastasić nalazi se na meti Juventusa. Šalke je u maju otkupio ugovor Srbina od Mančester Sitija, a italijanski mediji pišu da bi "stara dama" mogla da ponudi timu iz Gelzenkirhena 13.000.000 evra. Vicešampion Evrope bacio je oko i na štopera Bajerna Benatiju, koji je pre nemačkog šampiona već igrao u Italiji, za Romu.
10.46 - Reprezentativac Engleske Rahim Sterling ostaće u Liverpulu, pod uslovom da klub napusti menadžer Brendan Rodžers, prenosi "Miror". Sterling je ljut na Rodžersa, jer je prekršio obećanje i izneo u javnost njihove razgovore o produžetku saradnje i interesovanju Mančester Sitija.  Sterling je u Liverpulu od 2011. godine, a prošle sezone je odigrao 47 utakmica i postigao 11 golova.
10.44 - Milan juri Aksela Vicela. Siniša Mihajlović bi voleo da ima u timu sjajnog belgijskog vezistu, koji želi da napusti Zenit posle dve sezone. Ipak, problem je obeštećenje. Ruski šampion traži 30 miliona ebvra, dok Milan nudi samo 20. Podsetimo, Zenit je Benfiki 2013. godine platio čak 40 miliona evra za belgijskog reprezentativca.
10.41 - Njukasl je spreman da plati 18 miliona evra Anderlehtu za Aleksandra Mitrovića. Ipak, konkurenti "svrakama" su: Roma, Porto i Benfika. Eventualnom transferu na Ostrvu raduju se u Partizanu, koji će da inkasira 20 odsto od transfera.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online