Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 03.05.2015.
18:42 >> 21:22h
Vestionline A

Partizan korak bliže tituli!

Partizan je zadržao pristojnih pet bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu savladavši tradicionalno neugodnog rivala Vodjvodinu - 4:0 (1:0).

Tanjug
Sjajan šut glavom: Vladimir Volkov

Objektivno, rezultat nerealan. Trijumf je ,međutim, više nego zaslužen.

Još četiri koraka preostalo je crno-belima da vrate titulu u Humsku, a na tom putu prvo stoji subotički Spartak.

"Lale" su sjajno otvorile meč i predvođene Mirkom Ivanićem i Mijatom Gaćinovićem stvorile nekoliko odličnih prilika za gol. Ugrožen je, i te kako, bio golman crno-belih Živko Živković, ali se "provukao" usled nekoliko dobrih odbrana i loših realizacija domaćina.

Više od pola časa igre trajala je dominacija Voše, da bi promašaji stigli na naplatu u 37. minutu. Centaršut Drinčića je materijalizovao Volkov, koji je bio najviši u skoku i fenomenalnim udarcem glavom pokrenuo "valjak".

U 43. minutu sporna situacija i čini se, još očigledan penal koji arbitar Dejan Dimitrijević nije dosudio . Balažic je oborio Gaćinovića, ali je sudija samo odmahnuo rukom.

Nedostatak energije kod obe ekipe iz prvog dela igre bio je vidljiv, ali je iskustvo tima iz Humske izašlo na videlo. Pad koncentracije u 73. minutu iskoristio je novim golom Volkov, koji se u pravo vreme našao na pravom mestu i "pokon" golmana Žakule i defanzivca Pekarića prihvatio oberučke za 2:0.

Rasturena Vojvodina primila je preko Ninkovića i Brašanca još dva pogotka u smiraj utakmice, ali to nije omelo njene pristalice da dobije veliki aplauz za sve prikazano u derbiju 26. kola Jelen Super lige.

OVDE PROČITAJTE TOK UTAKMICE:

90+2. minut - Kraj utakmice.
90+1. minut - GOOOOOL! Brašanac postiže prvi gol ove sezone. Živković mu je prosledio loptu, a on sa dva metra lako smešta loptu u mrežu.
90. minut - GOOOOOL! Ninković otklanja sumnju oko pobednika, ako je uopšte i bilo...
80. minut - Ivanić sa desetak metara propušta priliku da smanji prednost crno-belih.
78. minut - Solidna šansa za Partizan. Živković je prošao po desnoj strani, probao da šutne u bliži ugao, ali je na pravom mestu bio golman Vojvodine Žakula.

71. minut - GOOOOOL! Vladimir Volkov iskoristio je veliku grešku gostiju, našao se na pravom mestu u pravo vreme i sa pet metara zakucao loptu za svoj i Partizanov drugi gol.

 

69. minut - Drugo poluvreme daleko, daleko slabije od prvog.
59. minut - Kakva-takva šansa za goste. Lopta je stigla do Šaponjića, koji iz okreta pogađa Pekarića u telo.
56. minut - Nijedan tim nije ni blizu prilike za gol. Lopta uglavnom u posedu Partizana, ali su napadi jalovi i bezidejni.
46. minut - Drugi deo igre je počeo.
45+1. minut - Kraj prvog poluvremena.

 

43. minut - Čini se da je Vojvodina dobrano oštećena. Čist penal nije svirao sudija Dimitrijević. Gaćinović je prošao po levom boku, "proturio" loptu, a u kaznenom prostoru ga je oborio Balažic.

37. minut - GOOOOOL! Ubacivanje Drinčića majstorski glavom realizuje Volkov. Brojni promašaji obili su se o glavu Vojvodini.

 

34. minut - Ređaju se šanse i "polušanse" na obe strane, ali rezultat ostaje nepromenjen.
25. minut - Udarac Babovića jeste bio opasan, ali je Žakula smireno loptu poslao u korner, posle kojeg nije bilo opasnosti po domaće.

21. minut - Velika prilika za Vojvodinu. Ivanić je šutirao sa leve strane, Živko Živković odbranio, a Volkov uklizao i sprečio siguran gol "lala".

 

Mirko Ivanić šutirao je sa leve strane po zemlji, a Živko Živković odbranio. Potom je upućen još jedan gol ka golu, ali se Vladimir Volkov istegao i blokirao loptu koja bi verovatno ušla u gol!

17. minut - Opasno je bilo ispred gola Vojvodine. Volkov je bio šansi, ali i ofsajdu.
6. minut - Veću sledećem napadu nova pretnja za Partizan. Gužva u petercu, ali Bandalovski ostaje priseban i ispucava loptu.
4. minut - Oba tima oprezno su počela susret, da bi Vojvodina u petom minutu ozbiljno zapretila lideru prvenstva. Gaćinović je proigrao Ivanovića, koji je ispred sebe imao samo golmana, ali loše šut omogućio je Živku Živkoviću lagano hvatanje.
1. minut - Utakmica je počela

Partizan: Živković Živko, Bandalovski, Volkov, Balažic, Ilić Branko, Drinčić, Babović, Brašanac, Živković Andrija, Ilić Saša, Šaponjić.

Vojvodina: Žakula, Vasilić, Ivanić, Pekarić, Rogač, Luković, Gaćinović, Nastić, Sekulić, Ćurko, Babić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online