Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Nedelja 06.04.2014.
14:43
mozzartsport.com A

Partizan: Jevrejski klub bi kod nacista imao bolji tretman od Partizana u Srbiji

Podstaknuti očiglednom greškom Darka Bogdanovića, koji je na meču sa Vojvodinom dosudio penal u korist Novosađana iako se prekršaj Trajkovića nad Gaćinovićem dogodio van kaznenog prostora, čelnici Partizana su se u drugom delu saopštenja za javnost bavili sudijskim odlukama zbog kojih su ovog proleća, prema njihovoj oceni, zakinuti za nekoliko bodova.

 

Bogdanovićeva greška predstavljala je samo inicijalnu kapislu jer su, kažu crno-beli, saplitanja počela još od premijere u Novom Pazaru.
"Pred očima srpske sportske javnosti iz utakmice u utakmice greši se na štetu Partizana, greškama sudija se kreira tok i ishod prvenstva. Zar neko zaista misli da će praznim i neistinitim pričama o 'povlašćivanju od strane bivše vlasti' moći da prikrije bahato i beskrupulozno režiranje srpskog superligaškog takmičenja", piše između ostalog u saopštenju Partizana.


A, zatim se taksativno nabrajaju slučajevi u kojima je oštećena ekipa Marka Nikolića, koji takođe nije skrivao ogorčenje arbitražom Bogdanovića.
"U svega sedam prvenstvenih kola odigranih ove godine Partizan je četiri puta drastično oštećen, oduzeta su nam, na utakmicama protiv Novog Pazara i Vojvodine, četiri boda, dok smo u preostala dva slučaja (sa niškim Radničkim I Slobodom) uspeli da postignutim golovima ispravimo nepravde. O 'sitnim' pakostima poput isfabrikovanih kartona ne vredi ni govoriti".


U daljem toku saopštenja crno-beli odgovornost prebacuju na pleća Tomislava Karadžića.
"Da li posle ovakve najezde 'slobodnih sudijskih uverenja' bilo ko u ovoj zemlji može da tvrdi da tekuće fudbalsko prvenstvo nije režirano? Da je u nacističkoj Nemačkoj postojao jevrejski klub on bi imao poštenije suđenje i bolji tretman od Partizana u zemlji Srbiji. Ne znamo da li se u ovu režiju i podvalu meša neko od političara, niti nas to zanima, ali znamo da su najodgovorniji za skandalozno favorizovanje naših rivala i katastrofalno stanje u fudbalskoj organizaciji predsednik Fudbalskog saveza Srbije i predsednik Sudijske komisije tog istog saveza."


"PRVENSTVO JE REŽIRANO, U FSS SEDE BAHATI I DRSKI LJUDI"

U nastavku saopštenja za javnost, čelnici Partizana ističu: 
 

"Pored režiranih i naručenih sudijskih grešaka o katastrofalnom stanju srpskog fudbala govore i kontradiktorne i nepravične odluke Sudijske komisije, zbrka oko izbora selektora A reprezentacije koga još uvek nemamo, iako je novi ciklus kvalifikacija pred vratima, nasilne i neobrazložene promene u Izvršnom odboru i Stručnom odboru, javno priznanje da se konsulacije oko sastava tih organa vrše samo sa jednim klubom, kao da su ostali izbrisani sa fudbalske mape Srbije, i mnogo toga drugog.


Samo čelnici FSS znaju zašto su odlučili da režiraju superligaško takmičenje, zašto su odlučivanje o ključnim pitanjima srpskog fudbala izmestili iz organa FSS. Možda će se prisetiti značenja pojmova kao što su poštenje ili savest, pa će o motivima svog ponašanja obavestiti javnost.


Partizan se pred stoglavim aždajama neće predati, već će nastaviti da se bori i u ovom prvenstvu koje, na žalost kreatora nepravde još uvek nije rešeno i završeno, a i u budućnosti koja će za srpski fudbal, ako se nastavi sa ovakvim radom i ponašanjem, biti ružna i mračna. Događaji koji predstoje nisu test poštenja čelnika FSS i njihovih dželata, jer ga oni očigledno nemaju, već test mere njihove bahatosti i drskosti prema igračima i navijačima Partizana.


Na tu bahatost i drskost igrači će odgovoriti na terenu, navijači sa tribina, a predstavnici našeg kluba će se povući iz svih fudbalskih foruma, jer je besmisleno da budu figure u loše režiranoj predstavi beskrupolozno zlonamernih autora
".

POVEZANE VESTI

Nedelja 06.04.2014. 15:24
Pa sramno je kad dodjete u istu situaciju i osetite kako je to kad neko vise nema privilegija kao vi protiv Novog pazara koji ste ocigledno zaboravili ili kako ste prosle godine cutali ko kurve kad je Jagodini sviran penal protiv Zvezde i vi zahvljujuci tim bodovima uzeli titulu Zato ima boga i vase bahato ponasanje jednom mora da prekine Aonda gle cuda sad im i Karadjic smeta Bedni ste bili oduvek bedni cete ostati Greska i ako je bila sigurno nije ocigledna kao sto ste vi krali na utakmicama kad je svirano za vas Vi ste beda i bruka ove Srbije klub prevaranata i lopova licemera kome je uvek neko drugi kriv kad gubite Jadni i bedni kad vam jedan Dule Vujosevic vodi klubsku politiku
Nedelja 06.04.2014. 16:00
Ma dajte odmah titulu zvezdi i kraj price!Nema vise smisla igrati ovo prvenstvo...12 pobeda zvezde zaredom,alo pa ni Seltik u ligi nema toliko pobeda u nizu...od dolaska SNS-a zvezda u svakom sportu dominira,ukljucujuci one i gde je nije bilo godinama!Pametnom dovoljno.Zajahao je vucko zestoko,pitanje je kada ce sjasiti...
Nedelja 06.04.2014. 17:32
I tako dok se vi svadjate oko zvezde i partizana narod gladan... Balavi Vucic vraca 50 miliona zvezde dok drzava u dugovima i preti joj bankrot, partizan i djuric ojadili zavode i opet sve po gradjanima puca a vi maloumnici se i dalje raspravljate oko klubova dok lopovi pune svoje dzepove... I sta vam znace te pokradene titule i jednima i drugima?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online