Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 22.04.2010.
00:47
Vestionline A

Van Gal: Nije bilo svađe sa Robenom

Trener minhenskog Bajerna Luis van Gal pohvalio je svoje igrače posle pobede nad Lionom (1:0) u prvom polufinalnom susretu Lige šampiona i dodao da nije bilo svađe između njega i Arjana Robena prilikom izlaska Holanđanina iz igre.

"Pohvalio bih igrače jer su delovali taktički zrelo. Čak i kada smo ostali sa igračem manje odlično smo se kretali na terenu i nismo dozvolili Lionu ni u jednom trenutku da preuzme kontrolu nad utakmicom. Kada je broj igrača na terenu bio izjednačen, onda smo potpuno imali sve konce u rukama. Zadovoljan sam pobedom, ovaj rezultat je jako dobar za nas. Kao i pre utakmice, i sada kažem da je najvažnije što nismo primili gol", rekao je van Gal posle pobede nad Lionom od 1:0.

Holandski trener je dodao da nije bilo nikakve svađe sa Arjanom Robenom prilikom njegovog izlaska iz igre.

"Njemu se nije dopalo što izlazi, i to mogu da razumem. Šta više, drago mi je kada vidim da igrač želi da igra i da sve od sebe. Međutim, moraju da se poštuju odluke trenera. To je osnovna stvar u profesionalnom sportu", objasnio je holandski stručnjak na klupi Bavaraca.

Bavarci će u revanšu na "Žerlanu", 27. aprila, biti slabiji za Franka Riberija, koji je večeras dobio crveni karton, ali će biti jači za povratnika Marka van Bomela i Holgera Badštubera.

Trener fudbalera Liona Klod Puel nije krio razočarenje posle poraza, a francuski stručnjak smatra da je isključenje Žeremija Tulalana početkom drugog poluvremena bio prelomni trenutak utakmice.

"Znali smo da će posle isključenja Riberija i nas sudija oštro kažnjavati za svaki ozbiljniji prekršaj. Upravo to se i desilo u slučaju Tulalana, koji je možda bio i prelomni trenutak utakmice. Kada smo ponovo bili izjednačeni na terenu, pokušali smo da pariramo Bajernu u trčanju i kretnji na terenu, ali jedan potez je odlučio. Razočaran sam ovim rezultatom, koji je jako neugodan pred revanš", rekao je Puel.

Van Bujten: Želimo tripli krunu!

Fudbaler Bajerna Danijel van Bujten rekao je da je zadovoljan minimalnom pobedom nad Lionom.

"Imamo čemu da se nadamo u revanšu. Mislim da možemo da zadržimo prednost i plasiramo se u finale Lige šampiona. Ovaj tim je još jednom dokazao da poseduje kvalitet da se bori za sve trofeje ove sezone. U igri smo i za Bundesligu, i za Kup Nemačke, kao i za Ligu šampiona. Nećemo stati dok god možemo da osvojimo sve", poručio je van Bujten.

On je dodao da je uspon ekipe počeo posle ubedljive pobede nad Juventusom (4:1) u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona.

"Onog trenutka kada smo pobedili Juventus u gostima 4:1 i plasirali se u osminu finala, dobili smo na samopouzdanju. Počeli smo da verujemo u sebe više nego pre, i rezultati su više nego vidljivi", rekao je Belgijanac u timu iz Minhena.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online