Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 28.01.2015.
12:16
mondo.rs A

Fleš iz CZ: Italijani "snimali" Grujića, Belgijanci Lazića

Predstavnici Udinezea i Genta sa tribina stadiona "Bonjifika" posmatrali su duel Koper - Crvena zvezda (0:1), da bi na delu videli tandem crveno-belih aduta, Marka Grujića i Darka Lazića.

Vezistu su gledali Italijani, a defanzivca Belgijanci. Nije tajna da se Udineze i Gent interesuju za ove igrače, a videćemo da li će ih i kada angažovati.
 

crvenazvezdafk.com
Fudbaleri Crvene zvezde uspešno privode kraju prvu fazu priprema u Sloveniji

O Lazićevom transferu se već dugo priča, dok kada je Grujić u pitanju, veća je verovatnoća da su predstavnici kluba iz Udina samo iskoristili blizinu mesta odigravanaj utakmice da uživo pogledaju igrača kog prate već neko vreme.

- Ako bi se neko prodao, voleo bih da se proda Darko Lazić. Kao trener bio bih jako zadovoljan da se on proda, jer nije igrao u Zvezdi, nije igrao u Spartaku iz Subotice, a kada se vratio bio je planiran za pozajmicu. Prepoznao sam u njemu kvalitet za Zvezdu, dosta sam radio sa njim i bio je jedan od najstandarnijih naših igrača tokom jeseni. Njegova prodaja bila bi satisfakcija i za mene i moj stručni štab - izjavio je Nenad Lalatović.

Ako bi ostao u klubu, Lazić bi se za mesto u startnoj postavi borio sa daleko iskusnijim igračima - Lukovićem i Pavićevićem.

- Igraće ko bude bio bolji, a svakako bismo imali jednog kvalitetnog igrača na klupi - odgovorio je Lalatović.

Na izlaznim vratima "Marakane" nalazi se i Aleksandar Kovačević. Mladi reprezentativac Srbije dovodi se u vezu sa Ajntrahtom iz Frankfurta, ali se još čeka rasplet.

- Ako ostane, biće to veliko pojačanje za nas. On je standardan mladi reprezentativac. Ako bude otišao, opet će biti dobro, jer će Zvezda uspeti da zaradi neki dinar - smatra Lalatović.

Nikola Antić ili Stefan Đorđević, takođe bi mogli uskoro da spakuju kofere, ali ne i da se isele. Jedan od dvojice levih bekova moraće na šestomesečnu pozajmicu.

- Tražimo ponudu za jednog od njih da ode negde na pozajmicu, ali negde gde će igrati, a onaj koji ostane biće zamena Anđelkoviću. Za Antića postoji interesovanje Novog Pazara i još jednog superligaša, kao i jednog inostranog kluba - otkrio je Lalatović i donekle nagovestio koji od njih na proleće neće nositi Zvezdin dres.

Još nekoliko igrača uskoro će morati da isprazni svoj ormarić u svlačionici stadiona "Rajko Mitić".

- U petak ću saopštiti spisak putnika u Tursku na drugu fazu priprema. Vodiću 22 igrača i četiri golmana, a oni koji budu bili prekobrojni ići će negde na pozajmice ili dvojne registracije - saopštio je Lalatović.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online