Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 24.01.2015.
20:03
mondo.rs, sportnetwork011 A

CZ: Jović, Gavrić i Parker u metu, trener zadovoljan

Fudbaleri Crvene zvezde bili su uspešni i u drugoj proveri na pripremama u Sloveniji. Posle Tolmina (3:0) pobeđen je još jedan slovenački drugoligaš. Protiv Ankarana bilo je (3:1).

crvenazvezdafk.com
Zabeležio prvenac u Zvezdi: Džošua Parker

Utakmica je igrana na pomoćnom terenu stadiona u Kopru, gde se crveno-beli pripremaju u organizaciji Termi Čatež i firme Sport plus.

Trener Nenad Lalatović opet je izveo dve različite postave, koje su igrale po poluvreme.

CRVENA ZVEZDA (prvo poluvreme): Rajković - Anđelković, Luković, Pavićević, Cvetković - Grujić, Savićević, Stojanović, Jović, Gavrić - Parker.

CRVENA ZVEZDA (drugo poluvreme): Manojlović - Đorđević, Jovanović, Lazić, Planić - Ristić, Bosančić, Antić, Avramovski, Lazović - Despotović.

Već u prvih 15 minuta crveno-beli su stekli tri gola prednosti.

Prvo je Luka Jović u 6. minutu iskoristio grešku jednog defanzivca domaćih i iz gužve nastale na centaršut domaćih poslao loptu kroz noge golmanu Ankarana. Po reakciji mladog napadača videlo se da je veliko olakšanje što je konačno prekinuo golgeterski post. Brojaće se, ipak, samo golovi u takmičarskim utakmicama...

Na 2:0 povisio je Nenad Gavrić u 13. minutu, kada je sa ivice kaznenog poslao loptu u nebranjenu mrežu pošto je prethodno golman domaćih odbranio šut Džošue Parkera.

Novi napadač crveno-belih bio je uspešniji minut kasnije, a Gavrić se ovaj put našao u ulozi asistenta. Lepo je odigrao "povratnu" i omogućio Parkeru da upiše prvenac u Zvezdinom dresu.

Nenad Lalatović: Nemam zamerke

- Baš sam zadovoljan. Momci su bili odlični, moglo je doduše da bude i više golova s obzirom na broj šansi koje smo imali - rekao je Lalatović.

U 39. minutu domaći tim je smanjio razliku. Jan Pahor je šutirao atraktivno u padu posle slabe intervencije Rajkovića na centaršut iz kornera i iskupio se za kiks kod vodećeg gola Beograđana.

Što se tiče ukupnog utiska  srpskog šampiona u prvom delu utakmice, Lalatović može da bude zadovoljan.

Presing na kojem insistira od kada je postavljen za trenera i koji igrači uvežbavaju na treninzima bio je primetan u igri, tako da su gosti tek u finišu prvog dela uspeli da zaprete.

Slično je bilo i u nastavku meča. Više se igralo na polovini slovenačkog tima, ali su izostali golovi i pored nekoliko dobrih šansi.

Mrlju na meč u 74. minutu bacilo je isključenje Darka Lazića zbog prigovora sudiji posle faula koji je napravio. Mladi štoper već danima je pod tenzijom zbog mogućeg transfera u belgijski Genk i to je očigledno doprinelo nervozi.

Poslednju proveru u Sloveniji Zvezdini igrači imaće u utorak protiv prvoligaša Kopra.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online