Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 12.01.2015.
13:13
Beta A

"Čini mi se da imam podršku uprave, od onog dana više ništa nije isto"

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da mu se čini da ima podršku Uprave, a da od skorih spekulacija o njegovom odlasku iz kluba oseća "veliki teret".

Beta/B.B./DS
Imponuje mu podrška navijača: Marko Nikolić
 

"Čini mi se da imam podršku u ovom trenutku, odnosno želim da verujem da je tako", rekao je Nikolić novinarima u Sportskom centru "Teleoptik".

Beogradski mediji su 29. decembra objavili da će Partizan otpustiti Marka Nikolića i na njegovo mesto dovesti bivšeg igrača Ivana Tomića.

Upravni crno-belih je sutradan saopštio da trener crno-belih Marko Nikolić uživa njihovu jednoglasnu podršku.

"Ja sam tako vaspitan i naučen da komuniciram sa ljudima uživo u četiri oka i da kažem ono što imam. Ja sam sve što sam imao rekao ljudima koji vode klub", rekao je Nikolić.

On je rekao da je dobio veliku podršku javnosti, navijača, medija, radne zajdnice i igrača i da mu je ta podrška imponovala.

"To je nešto što meni imponuje, ali mi je stvorilo i obavezu. Osećam veliki teret na svojim leđima i to sam rekao svojim saradnicima. Od tog dana pa nadalje više ništa nije isto. Mi moramo
da budemo na visini zadatka i da budemo bolji nego što smo ikada bili", rekao je Nikolić.

Trener crno-belih je rekao da je sve što je uradio u Partizanu ostavilo trag.

Fudbaleri Partizana okupili su se u Beogradu pred početak priprema za prolećni deo Super lige Srbije, a Nikolić je rekao da je srećan zbog što vidi ekipu na okupu.

"Veoma sam srećan da vidim ovu grupu na okupu. Samo tri čoveka koji su jesenas bili s nama više nisu tu. To su Vojislav Stanković, čiji odlazak moramo da nadomestimo, Beko Fofana i Ljubiša Ranković s mesta sekretara stručnog štaba", rekao je Nikolić.

On je istakao da su crno-belima potrebna dva, tri pojačanja i to na pozicijama centranog beka i desnog beka. Takođe, on je rekao da klub prati određene igrače, ali nije želeo da otkrije njihova imena.

"Velika borba je ispred nas. Imamo dobru početnu pozciju, koju smo izborili teškom mukom. Imamo i neprijatno iskustvo iz prošlog proleća i sve me to čini jako opreznim. Moramo da radimo još više i bolje. Sa ovom grupom igrača, uz dva-tri pojačanja i ja kao njihov trener nemam problem da pođemo u tu bitku", rekao je on.

Nikolić je rekao da bi bio srećan ukoliko se sportski direktor Dragan Ćirić "izbori sa čelnicima kluba" i učini sve da sadašnji tim ostane na okupu, ali je istakao da klub mora da pokaže Saši
Iliću, Danku Lazoviću i Nikoli Drinčiću koliko su važni za crno-bele.

"Oni su za Partizan za duže staze. Sa Markom ili bez njega, oni su dobri za Partizan, a ne za trenere", rekao je Nikolić.

Beogradski mediji su pisali da je Stefan Babović na korak od povratka u Partizan, a Nikolić je rekao da nema informacija o tome i dodao da bi on bio igrač koji bi pravio razliku na terenu.

"To nije onaj Stefan kog iz određenih razloga, a možda i opravdanih, navijači Partizana pamte, to je sada ozbiljan čovek", kazao je Nikolić.

Partizan je jesenji deo Super lige Srbije završio na prvom mestu sa 38 bodova, šest više od Crvene zvezde.

Crno-beli će prvi takmičarski meč u prolećnom delu šampionata odigrati 21. februara na svom stadionu protiv Voždovca.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online